Blackpool – Shrewsbury: Fogadási Tippek és League One Előzetes – 2023.11.18.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 17.
Blackpool
Teljesítmény:
N V N D V
  • Bloomfield Road
  • November 18. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Shrewsbury
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvége során megint szinte összes angol harmadosztályú meccset elhalasztották, hiszen az ír, északír, skót csapatoknál jellemzően vannak olyan játékosok, akik a League One-ban meg a League Two-ban játszanak. De azért van kivétel, és mi most a kivételek közül hoztunk egy meccset. Méghozzá a Blackpool – Shrewsbury találkozót.

A Blackpool nemrég még a másodosztály tagja volt, feltett szándékaik közé tartozik a visszajutás, ami nem lehetetlen feladat, tekintve, hogy a bajnokság harmadát elhagyva három pontra vannak az osztályozótól, tizenegy pontra az automatikus feljutástól.

A Shrewsbury ezzel szemben a középmezőny közepén, közelebb a kiesőzónához, mint a rájátszáshoz.

Kettejük mérkőzésén az online sportfogadás szakemberei szerint a hazaiak fognak nyerni. A Powbetnél 1.59 a Blackpool győzelme, 4.10 a döntetlen, 6.00 a vendégsiker.

Blackpool

Tizenhét forduló ment le a League One-ból, és ennyi idő alatt a Blackpoolnak, amely tavaly még a Championshipben szerepelt, a nyolcadik helyre sikerült kapaszkodnia. Csalódás? Mondjuk, hiszen kiesőként általában a csapatok egyből a visszajutást célozzák meg. Csakhogy ez nem könnyű, általában ilyenkor a keret jó része lelép, eladják, elküldik őket, a harmadosztályban nincsenek olyan fizetések, mint a másodikban.

A Blackpool nem mondhatni, hogy jó formában van, a legutóbbi öt meccséből egyet nyert meg, kétszer ikszelt, kétszer kikapott. A legutóbbi bajnoki mérkőzésén rangadót játszottak a csúcsformában játszó Bolton ellen, és az lett a meccsen, amit vártak a legtöbben: Kikapott a Blackpool. Egyébként 1-0 lett a mérkőzés.

Hazai pályán jobban megy az együttesnek, 5-2-2 a mérlegük.

Az EFL Trophyban kedd este a Morecambe ellen léptek pályára, nyertek 2-1-re Jake Beesley duplájával.

A várható kezdőcsapat:

Grimshaw – Pennington, Ekpiteta, Husband – Hamilton, Morgan, Norburn, Carey, Thompson – Dembélé, Rhodes

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.04.24.League One
blackpool
0:1
shrewsbury
League One
2020.12.29.League One
shrewsbury
1:0
blackpool
League One
2019.12.21.League One
blackpool
0:1
shrewsbury
League One
2019.01.19.League One
blackpool
0:0
shrewsbury
League One
2018.08.18.League One
shrewsbury
0:0
blackpool
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Shrewsbury

Mint említettem, a Shrewsbury együttese közelebb áll a kieséshez, mint a feljutáshoz, várhatóan számukra valahol itt van a csúcs, a harmadosztályban. A cél, hogy ne legyen gondjuk, hogy ne kelljen maguk mögé nézegetni, de ez egy kiegyenlített bajnokság, ahol még a -8 ponttal induló Wigan is képes volt 17 kör alatt elhagyni a piros zónát.

Három vesztes meccs után tudtak újra győzni, méghozzá a sereghajtó Reading ellen. A szebb napokat is látott, tavaly még másodosztályú együttes azért ráijesztett a hazaiakra, két góllal elhúztak, innen állt fel a Shrewsbury, és Tom Bayliss, valamint Chey Dunkley és Jason Sraha góljaival megfordították a mérkőzést. Utóbbi kettő a hosszabbításban talált be, így volt nagy öröm annak a durván hétezer embernek, aki kiment a stadionba.

Mérlegük most 6-2-9, hazai pályán szerezték pontjaik jelentős részét, idegenben csak egyszer győztek és most négy találkozó óta nyeretlenek. A mérleg itt 1-4-3.

Ők is pályára léptek az FA Trophyban kedden, 3-2-re verték a Wallsallt.

A várható kezdőcsapat:

Marosi – Sobowale, Flanagan, Dunkley, Sraha – Winchester, Perry, Bennett – Bayliss, Mata, Shipley

Tippelde

Azt is nehéz megmondani, melyikük van jobb formában, valójában egyikük sem verdesi a színvonal tetejét. A Blackpool hazai pályán erősebb csapatnak tűnik, és forma ide vagy oda, otthon nyerniük illene.

Tippjeink a következők:

1.: Blackpool győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 1-0

Heti Reload bónusz a QuickWin oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső