Bodö/Glimt – Haugesund: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.07.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 13.
Bodö/Glimt
Teljesítmény:
N D N V N
  • Aspmyra Stadion
  • Július 16. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Haugesund
Teljesítmény:
V N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma már végig a norvég élvonalban maradunk, még két mérkőzés jön innen. A listavezető Bodö/Glimt igyekszik még jobban elhúzni az őket üldözőktől, és erre minden esélye meg is van. A második helyen álló Tromsö a Rosenborggal, a harmadik Viking pedig a Stabaek csapatával játszik. Első ránézésre persze mindkettőnél a dobogósok számítanak esélyesnek, de benne van a meglepetés ezekben a meccsekben. Később még beszélni is fogunk róluk.

Most azonban a Bodö/Glimt – Haugesund következik, ami országos egyes, és ezt nem mi állítjuk, hanem az igazán illetékesek, az online sportfogadás szakértői.

A Powbet oldalán 1.20 most a hazai győzelem, 7.50 a döntetlen és 13.40 a vendégsiker.

Bodö/Glimt

Két fordulón keresztül gyengélkedett az élen álló Bodö/Glimt. Ennek hatására az üldözők közelebb kerültek hozzájuk, ám a csapat előnye még most is magabiztosnak mondható. Hét ponttal előzik a Tromsöt, nyolccal a Vikinget, ám azt meg kell említeni, hogy a két említett csapatnak egy mérkőzéssel kevesebbje van.

A Bodö nem kényelmesedhet el, és a hétvégén sikerült is visszatérniük a helyes útra. Az Odd Grenland otthonában léptek pályára, és 2-0-ra verték meg a hazaiakat. A góljaikat Albert Gronbaek és William Pellegrino szerezték.

Utóbbi ebben a szezonban is kiemelkedően játszik, ezúttal is vezeti a góllövőlistát 13 találattal.

A Bodö/Glimt következő mérkőzését ugyebár otthon fogja játszani, ezért megnéztük azt is, eddig milyen eredményeket tudtak hazai pályán felmutatni. Nem lehet különösebb panaszuk, hiszen még nem kaptak ki, és az egész Eliteserienben csak kettő olyan csapat van, amelyik otthon még veretlen.

Öt győzelmük mellett két alkalommal veszítettek pontot, ikszeltek a Brann Bergennel, illetve a legutóbbi bajnoki meccsükön a Molde szerzett meg egy pontot tőlük. Az egy nagyon jó meccs volt amúgy…

Kjetil Knutsen edzőnek csak Runar Espejordot kell nélkülöznie. Ja, és a csapattal kapcsolatos fontos információ, hogy Hugo Vetlesent (akit még tavaly a Fradival is szóba hoztak) eladták a Club Brugge-nek.

A várható kezdőcsapat:

Haikin – Wembangomo, Björtuft, Moe, Björkan – Fet, Berg, Gronbaek – Zugelj, Pemi, Pellegrino

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.18.
bodö
1:1
haugesund
2022.05.22.
haugesund
1:4
bodö
2021.11.07.
haugesund
2:2
bodö
2021.05.27.
bodö
2:0
haugesund
2020.12.09.
haugesund
0:4
bodö
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Haugesund

A középmezőnyből várja a folytatást a Haugesund együttese, azt mondom, ennél nagyon feljebb nem is fognak kerülni. Számukra már az sikerélmény, ha a kiesés miatt nem kell hátrafelé forgolódniuk, és a mögöttük érkező csapatok eredményeit lesni.

A csapat most a 11., összesen szereztek eddig 15 pontot, a legutóbbi öt meccsükből hármat megnyertek, kettőt elveszítettek.

A legutóbbi fordulóban vereség lett a bajnoki vége, a dobogó alsó fokán álló Viking verte őket. Papírforma eredmény volt, de azért nem könnyen született meg. De megszületett.

A Haugesund egészen a 63. percig tartotta magát, ekkor esett az első hazai találat, majd tíz perccel később a második.

Jostein Grindhaugék egyébként sem szerepelnek jól idegenben, eddig csak egy meccsüket nyerték meg, egyszer döntetlenig jutottak, maradék öt meccsükön azonban kikaptak. És most kinéz a hatodik vereség is…

A csapatból csak egy játékos fog hiányozni, Alexander Söderlund.

A várható kezdőcsapat:

Selvik – Therkildsen, Baertelsen, Reese, Krusnell – Krygard – Sande, Christensen, Leite, Pajaziti – Samuelsen

Tippelde

Azt hiszem, nem lehet nem a Bodöt esélyesebbnek tartani. Tényleg minden amellett szól, hogy Pellegrinoék megerősítik első helyüket a táblázaton.

A Haugesund idegenben képtelen a jó eredményekre, és bár ez változhat majd a jövőben, nem a Bodö ellen fogják elkezdeni a javítást.

Minket nem is a hazai győzelem érdekel, az 1.20-ért… hát nem akkora deal, viszont az, hogy a Haugesund nem szerez gólt, annál jobban. Tipperősség: 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.91 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső