Brann Bergen – Ham-Kam: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.07.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 28.
Brann Bergen
Teljesítmény:
V D N N N
  • Brann Stadium
  • Július 02. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ham-Kam
Teljesítmény:
V V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárásként egy norvég találkozóval kedveskedünk, amely talán sportfogadás szempontjából nem is lesz annyira nehéz. Aztán persze majd kiderül…

Az újonc Brann Bergen fogadja hazai pályán a Hamerkameratene együttesét, rövidebb nevén a Ham-Kamot.

Utóbbi a kiesőzónában, előbbi – mondom még egyszer, újonc csapatról van szó – a harmadik pozíciót foglalja el most.

Az ExciteWin csapata sima hazait vár: A Brann győzelme 1.26, a döntetlen 6.30, a vendégsiker 11.00.

Jöjjön a Brann Bergen – Ham-Kam mérkőzés!

Brann Bergen

A Brann Bergenről már beszéltünk idén, nem is egyszer. Az újonc úgy nyerte meg a másodosztályt, hogy már hetekkel a vége előtt biztosak lehettek abban, hogy senki nem előzi meg őket. Sőt… hónapokkal, ugyanis jó 30 pontot vertek a második helyezett – egyébként szintén feljutó – Stabaekre.

És amilyen jól fejezték be a másodosztályt, olyan jól kezdték meg az elsőt. Végig tapadtak az élen állókra, és most is ott vannak a harmadik helyen.

Meglepetésre, a legutóbbi fordulóban kikaptak a Vikingtől, de nem biztos, hogy ez akkora meglepetés, tekintve, hogy ellenfelük ott van szorosan mögöttük. Igen, még a győzelmük ellenére sem sikerült a Brannt megelőzni, csak a különbség lecsökkent egy pontra.

Egyébként Bard Finne góljával még a Bergennél volt az előny, erre válaszolt három góllal a Viking.

A csapat mérlege 6-3-3, és ha az eddigi tapasztalatokat figyeljük, simán benne van a pakliban, hogy hamarosan átadják helyüket a rutinosabb, valamint jobb kerettel rendelkező együtteseknek. Ne feledjük, hogy például a címvédő Molde is mögöttük van egyelőre.

Ám ezt a mostani meccset meg kell nyerniük. Már csak azért is, mert a Ham-Kam az ellenfél, de az csak ráerősít a dolgokra, hogy otthon fogadják őket, ahol eddig négy győzelmet arattak és kétszer ikszeltek. Háromszor annyi gólt rúgtak, mint amennyit kaptak.

Ruben Kristiansen és Aune Selland Heggebö nem játszhat. Úgy tűnik, hogy a Viking ellen lecserélt Niklas Castro készen áll a játékra.

A várható kezdőcsapat:

Dyngeland – Crone, Knudsen, Sery Larsen, Pedersen – Rasmussen, Heltne Nilsen, Myhre – Blomberg, Finne, Castro

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2008.08.02.
brann
4:1
ham kam
2008.06.28.
ham kam
0:0
brann
2006.10.29.
brann
2:1
ham kam
2006.07.02.
ham kam
4:0
brann
2005.10.29.
ham kam
1:1
brann
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ham-Kam

Míg a Brann Bergen meccsére két és fél gól feletti eredményt tippeltünk, addig a Hamarkameratene legutóbbi találkozójára két és fél gól alattit. Az ellenfelük az Odd Grenland együttese volt. És bár korábban többször rendeztek gólfesztivált, nagyon kételkedtem abban, hogy ez most is így lesz. És nem is lett.

A mérkőzésen egyetlen gól volt, melyet a vendégek, vagyis az Odds BK szerzett. A meccs egyébként kiegyenlítettnek volt mondható, de a Ham-Kam talán egy pontot megérdemelt volna.

Így viszont maradtak a tabella utolsó előtti helyén, vagyis most kiesőhelyen állnak. Mindössze hét pontjuk van, két győzelem, egy döntetlen és nyolc vereség szerepel mellettük.

Nem csak azért ilyen komoly a Brann szorzója, mert ők a harmadikok, a Ham-Kam meg a tizenötödik, hanem azért is, mert a zöldek idegenben eddig még csak pontot sem tudtak szerezni. Volt öt meccsük, mind az ötön kikaptak. Ráadásul az öt rúgott góljuk mellett kaptak húszat.

Ennek a csapatnak ebben az idényben senki nem rúgott háromnál kevesebbet idegenben…

Egyetlen sérültje van a csapatnak, Julian Dunn. A 22 éves kanadai védő júliusban térhet vissza azután, hogy 2022 májusában megsérült. Jó lesz újra a pályán tudni őt.

A várható kezdőcsapat:

Jendal – Sjolstad, Opsahl, Norheim – Gammelby, Kurtovic, Hernández-Foster, Onsrud, Melgalvis – Kirkevold, Udahl

Tippelde

A Ham-Kam pontszerzése már csodaszámba menne, illetve az is, ha nem kapnának legalább két gólt. Vagy többet.

Mi amellett vagyunk, hogy a gólokra tippeljünk. A két és fél gól feletti eredmény jobb szorzóval rendelkezik, mint a hazai győzelem. Tipperősség: 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.38 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső