Brann Bergen – Lilleström: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.06.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 08.
SK Brann
Teljesítmény:
N N N N N
  • Brann Stadium
  • Június 11. 19:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Lilleström
Teljesítmény:
N V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Második norvég meccsünkről előzetesen annyit mondhatok el, hogy nagy rangadó. A másodosztályt toronymagasan megnyerő Brann Bergen fogadja azt a Lilleströmöt, amely tavaly sokáig vezette a bajnokságot, végül azonban csak a negyedik helyen végzett.

Az újonc ott sertepertél a Bodö mögött, megelőzik a Moldét, egyelőre kellemes meglepetés a játékuk. Nem sokkal van lemaradva a Lilleström, amelynek hátránya négy pont, de egy mérkőzés mínuszban vannak.

A forduló talán leginkább várt mérkőzése lesz a Brann – Lilleström, és ezt a futballt szeretők is így gondolják.

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető bukmékerei nagyon sima hazai sikert várnak, ami egy kissé meglepő. A Librabetnél 1.55 a Brann győzelme, 4.00 az iksz, 5.91 a vendéggyőzelem.

Brann Bergen

2021-ben mindenkit ledöbbentett, hogy a Brann Bergen kiesett az első osztályból. Az együttes osztályozós helyezése is már aggasztó volt, de a Jerv elleni mérkőzésen aztán a játékosok mindenkit összetörtek. Simán nyerhettek volna, de Finne és Rasmussen is tizenegyest hibázott, így hosszabbítás következett, ahol egymás után estek a gólok. 120 perc után 4-4 volt az állás, tizenegyespárbaj jöhetett.

Nem is meglepő, hogy végül ott alulmaradtak, és mehettek az OBOS Ligaenbe.

Amit simán megnyertek aztán. De annyira simán, hogy köztük, és a másik feljutó Stabaek közt majdnem harminc pont volt a különbség.

A visszatérés az élvonalba jól sült el, a gárda hat győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel a második helyen áll.

Pedig a keret nem nagyon változott meg. Három játékost igazoltak, Thore Pedersen és Ulrik Mathisen mellett Japhet Sery Larsen érkezett.

Távozó már annál több volt, de jellemzően azok a játékosok, akik egyébként sem kaptak játéklehetőséget.

A Brann utoljára az Aalesund otthonában győzött, pedig hátrányban voltak. Sivert Nilsen egyenlített, majd egy Aalesund-piros után jöttek a gólok, Niklas Castro és Ulrik Mathisen a hajrában vették be a hazaiak kapuját.

Mérlegük otthon 4-1-0, és mindössze csak három gólt kaptak.

Aune Selland Heggebö a csapat egyetlen sérültje.

A várható kezdőcsapat:

Dyngeland – Crone, Knudsen, Pedersen, Wolfe – Rasmussen, Heltne Nilsen, Myhre – Blomberg, Finne, Borsting

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.20.Norvég Kupa
brann
2:0
lilleström
Norvég Kupa
2021.09.11.Eliteserien
lilleström
2:3
brann
Eliteserien
2021.06.30.Eliteserien
brann
1:1
lilleström
Eliteserien
2019.09.01.Eliteserien
lilleström
1:3
brann
Eliteserien
2019.06.23.Eliteserien
brann
1:0
lilleström
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lilleström

A csapat, ahogy azt mondtam is a bevezetőben, a bajnokság negyedik helyén végzett tavaly. Kissé csalódás, közben meg mégsem. Zsinórban harmadik évben lettek negyedikek, a négy évvel ezelőtti második helyet azóta sem sikerült megugrani.

Viszonylag sok változtatás jellemezte a szünetüket: Vetle Skjaervik, Kristoffer Tönnessen, Vebjörn Hoff, és Martin Ove Roseth otthonról érkezett, Uba Charles Svédországból, Ruben Gabrielsen Amerikából csatlakozott, míg Andreas Vindheim a csehektől.

Két meghatározó játékosukat is eladták: Igoh Ogbu és Kaan Kairinen is távozott.

Jelenleg 16 pontot gyűjtve az ötödik helyen állnak, de egy pontra a dobogó legalsó foka.

Utolsó meccsükön a másik újonccal, a Stabaek csapatával játszottak, és Akor Adams mesterhármasának köszönhetően nyerni tudtak. Nem volt azonban sima meccs ez, a második és harmadik gól az utolsó öt percben esett.

Idegnebeli mérlegük 2-1-1, csak az első meccsüket bukták el, meglepetésre a Viking ellen.

Lars Mogstad Ranger és Martin Ove Roseth sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Hedenstad – Skjaervik, Gabrielsen, Tonnesen – Edh, Hoff, Knudsen, Dragsnes – Ibrahimaj, Asen – Adams

Tippelde

Nem hiába gondolják ezt egy izgalmas meccsnek, várhatóan az is lesz. Mindketten jó focit játszottak eddig, kérdés, hogy a Brann lendülete meddig tart ki.

Mi most azt mondjuk, mindkét csapat gólt fog szerezni majd a meccsen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső