Brann Bergen – Strömsgodset: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.07.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 15.
Brann Bergen
Teljesítmény:
V V N N V
  • Brann Stadium
  • Július 16. 19:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Strömsgodset
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A végére hagytam egy norvég mérkőzést, amely az előző napokban elmaradt, amire nem jutott idő. Most már jutott erre is.

Nem lesz rossz meccs, de hogy annyira egyértelmű lenne-e, mint ahogy azt a sportfogadás illetékesei gondolják, nos, azt nem hiszem…

A Brann Bergen – Strömsgodset találkozóról lesz szó, az Eliteserien 14. fordulójában csap össze egymással a két gárda.

A Brann Bergen egyelőre előkelőbb helyen, de a Strömsgodset még csak most kezd bemelegedni. A vendégek nemrég kiesőhelyen álltak, azóta viszont megtáltosodott a csapat, és gyönyörű győzelmeket arattak, többek között legyőzték a Bodö/Glimt együttesét.

A bukik most mégis azt mondják, nincs esélyük a Brann ellen.

A Betrophynál 1.40 a hazai győzelem, 5.50 az iksz, 6.50 a vendégsiker.

Brann Bergen

Kezd kifulladni a Brann csapata? Azért ezt még túlzás lenne kimondani, de tény, ami tény, az utóbbi időszakban két vereséget és egy döntetlen is begyűjtöttek, így a dobogó második, majd harmadik fokát is át kellett adniuk másnak. A Tromsö lépett fel a második helyre, a Viking a harmadikra, a Brann pedig most a negyedik pozíciót foglalja el.

Nagyobb ellenállást vártunk tőlük a hétvégi, Molde elleni mérkőzésen. Még akkor is, ha egyébként a Molde otthon játszott, és ők a címvédők, miközben a Brann mégis csak egy újonc. A találkozó amúgy 2-0-s hazai sikert hozott.

Nem csak az a probléma, hogy a Viking előzött, hanem az is, hogy a Molde már ott van a sarkukban. A két csapatot egy pont választja el egymástól.

Ha mindez nem lenne elég, az együttes három napja a kupából is kiesett, a Valerenga verte meg őket 3-2-re.

Hazai pályán még veretlenek, öt bajnoki győzelem mellett két döntetlen van még a tarsolyukban.

Ruben Kristiansen sérült, míg Thore Pedersen eltiltott lesz.

A várható kezdőcsapat:

Dyngeland – Crone, Knudsen, Sery Larsen, Torsvík – Wassberg, Mathisen, Myhre – Blomberg, Finne, Borsting

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.21.
strömsgodset
3:1
brann
2021.05.30.
brann
3:0
strömsgodset
2020.08.29.
brann
1:1
strömsgodset
2020.07.29.
strömsgodset
3:1
brann
2019.11.24.
strömsgodset
6:0
brann
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Strömsgodset

Meglehetősen rövid idő alatt szedte magát össze a Strömsgodset együttese. Amikor megjöttünk a norvég ligába, még azon agyaltunk, hogy a csapat talán még ki is eshet. Tavaly is elég közel álltak az osztályozóhoz, és a mostani idény sem kezdődött jól. Aztán történt a fejekben, az öltözőben valami, és a csapat magára talált. Olyannyira, hogy most már zsinórban négy győzelemnél járnak, és a kiesőzónát a középmezőnyre tudták lecserélni.

Ez idő alatt voltak könnyebb és nehezebb győzelmeik, volt, amikor egy náluk erősebb csapatot vertek meg, előfordult, hogy gyengébbet. Kiemelkedik a sikerek közül a Bodö/Glimt legyőzése, előtte ugyanis senki nem tudta megverni az első helyezettet.

A hétvégén pedig egy gólzáporos győzelmet tudtak aratni, a Sarpsborg 08 elleni találkozó nehezen indult, végül sima lett. Az első félidőben öt gól esett, ebből hármat rúgtak a hazaiak, betalált kétszer Jonatan Brunes, valamint Gustav Valsvík, a másodikban pedig Halldor Stenevik és Ole Kristian Enersen.

A gárda most a hetedik helyen, idegenbeli mérlegük alapján szintén. Eddig két győzelmük volt, két döntetlennel és három vereséggel.

Eltiltása után visszatérhet Kreshnik Krasniqi, de Ekeland, Blikstad és Ipalibo még mindig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Myhra – Leifsson, Valsvík, Hanssen – Vilsvík, Grogaard, Stengel, Danso – Mehnert, Stenevik – Brunes

Tippelde

Két éve nem játszottak egymás ellen, de egyébként a korábbi találkozók mindig jól sikerültek, szép gólszámot értek el a felek. Most is hasonlóra számítunk. Mi nem hinnénk, hogy a Brann olyan egyértelmű esélyese a mérkőzésnek.

Emiatt pedig egyetlen tipp most az, hogy legalább két és fél gól fog esni a találkozón. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső