Brommapojkarna – Degerfors: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes – 2023.07.08.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 04.
Bromma
Teljesítmény:
V N V N V
  • Grimsta IP
  • Július 08. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Degerfors
Teljesítmény:
V V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utolsó svéd meccsünk jön ma. Aztán még lesz egy norvég, de mára ennyit hoztunk. Be kell osztani, ami van, mert… az nem túlzottan sok…

A Brommapojkarna – Degerfors találkozó következik, a jól szereplő – bár most gödörben levő – újonc fogadja a kiesés elől menekülő ellenfelét.

A két csapat az első osztályban nem találkozott még sosem, szóval, aki követi ezt a meccset, egy történelmi mérkőzés szemtanúja lehet.

A Sportuna oldalán 1.85 a hazai siker, 3.60 a döntetlen, 4.00 a vendéggyőzelem.

Az online sportfogadás szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket, sima meccsnek tűnik ez. Ám a Bromma legutóbb nem tudta hozni a kötelezőt. Szóval óvatosnak kell lenni…

Brommapojkarna

Alaposan meglepett bennünket a Brommapojkarna legutóbbi szereplése, őket meg az AIK Stockholm legutóbbi szereplése lepte meg. Pontosabban az, ahogy kezdtek. Az eddig egy győzelmet szerző ellenfelük idegenben rontotta el a Bromma elképzeléseit, és 19 perc alatt két gólt rúgtak Sidklevnek. Ezzel pedig el is döntötték a meccset.

Több olyan játékos volt, aki gyengén teljesített, gyengébben, mint szokott, de összességében a vereség fő okaként a két korai gólt említeném meg. Azzal borult a Brommapojkarna csapatának teljes taktikája.

Jól kezdtek, újonc létükre ostromolták a dobogót, ám az utóbbi öt meccsből hármat is elveszítettek. Kikaptak az AIK mellett a Hammarbytól és a Siriustól is. Most így a 8. helyen állnak 19 ponttal, pont annyival, mint amennyi a Norrköpingnek van.

Hazai mérlegük 2-1-3, ami a bajnokság alsó harmadához lenne elég. Még jó, hogy vannak idegenbeli meccsek is…

Úgy gondolom, mindenképp lesznek változások a múltkori kezdőhöz képest, legalább három olyan játékos volt, aki mélyen tudása alatt teljesített. Ami viszont biztos, hogy ezek nem kényszerűségből lesznek, mert a csapatnak nincs sérültje.

A várható kezdőcsapat:

Sidklev – Lysaker Heggem, Sogaard, Abrahamsson, Jensen – Fritzson, Leach, Waker, Pettersson – Vasic, Kroon

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.05.
degerfors
2:1
brommapojkarna
2019.05.11.
brommapojkarna
2:3
degerfors
2017.09.02.
degerfors
3:2
brommapojkarna
2017.06.03.
brommapojkarna
1:0
degerfors
2017.03.04.
degerfors
1:4
brommapojkarna
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Degerfors

Folytatta gyenge sorozatát a Degerfors együttese, akik most már kész tényként közölhető, hogy nagy gödörben vannak. A csapatnak ez, a Värnamo elleni találkozó volt zsinórban az ötödik nyeretlen meccse, sorozatban a harmadik, amit el is vesztettek. Eddig a Kalmar és a Malmö verte őket, azt könnyebben el lehetett fogadni. De egy ilyen fontos kiesési rangadón nullázni… azt már sokkal nehezebb.

Az sem jó, hogy az AIK Stockholm mögöttük nyerni tudott, a különbség kettejük között már egy pont, ami ebben a fordulóban el is tűnhet.

A gárda mérlege most 3-2-9, idegenben pedig egyszerűen borzalmas. Hat meccs, hat győzelem. Miközben csak három gólt rúgtak, huszonnégyet kaptak. Ez rengeteg, és elég kilátástalan így a jövő, ha ezen nem tudnak változtatni.

Dijan Vukojevic az egész szezonra kidőlt, míg Rasmus Örqvist eltiltott lesz a következő mérkőzésen.

A várható kezdőcsapat:

Rossbach – Bouzaiene, Granath, Korac, Ohlsson, Gyau – Mofelt, Salmon, Gravius – Gwargis, Bassey

Tippelde

Nem várok sokat a vendégektől azok után, amit eddig láthattunk. A Bromma talán tanult a legutóbbi vereségből. Remek alkalom, hogy visszataláljanak a helyes útra.

Ezért mi rájuk tippelünk most. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső