Bulgária – Magyarország: Fogadási Tippek és Eb-selejtező Előzetes – 2023.11.16.

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 13.
Bulgária
Teljesítmény:
V V V V D
  • Hristo Botev Stadium
  • November 16. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Magyarország
Teljesítmény:
D N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem is húzom az időt, következzen a minket leginkább érdeklő mérkőzés. Egy pont, ennyire van szüksége Marco Rossi csapatának ahhoz, hogy sorozatban harmadjára is EB-re jusson. Ez hatalmas szó ebben a kis országban, az olasz-magyar szövetségi kapitány a helyére rakta a dolgokat, közben pedig a külföldön pallérozódó fiatalok is beértek. A magyar válogatott több kulcsembere nélkül kell, hogy nyerjen Plovdivban (vagy Szófiában, vagy a Jóisten tudja, hogy hol), de még mindig kisebb itt a gond, mint a bolgároknál. Akik egy korrupt, részrehajló mániákus uralma alatt kell, hogy szerepeljenek évek óta. Ezt mondják legalábbis Dimitar Berbatovék Bobi Mihajlovról, a Bolgár Labdarúgó Szövetség elnökéről. A szurkolók tüntetnek, emiatt nem merik megrendezni eredeti helyszínén a meccset, és egyre nagyobb a bizonytalanság. Bolgár forrásokból úgy tudom, egyre nagyobb a lehetősége annak, hogy a találkozót meg sem rendezik… Ebben az esetben a magyar válogatott játék nélkül jut ki a kontinensviadalra.

De ha megrendezik is mi vagyunk az esélyesek, az Unibetnél 1.70 a vendégsiker, 5.00 a hazai, 3.65 a döntetlen. Az iroda egyébként a sportfogadás Magyarországon elérhető irodái közül a legmagasabb szorzót adja a magyarokra.

Jöjjön a Bulgária – Magyarország találkozó!

Bulgária

Külön cikkben foglalkoztunk Bulgária helyzetével, a futballvilágban, és úgy en bloc, mostanában mindenhol rájuk jár a rúd. De minket ezúttal csak a futball érdekel, és vegyük úgy, hogy valami megoldást találnak majd a szövetségnél, hogy mégis lejátszásra kerüljön a Magyarország elleni találkozó.

Bulgária akkor sem számíthat sok jóra. Csoportjukban utolsók, még Litvánia is megelőzi őket, miután októberben kikaptak tőlük hazai pályán 2-0-ra. Ezután egy barátságos mérkőzés következett Albánia ellen, amelyet szintén 2-0-ra buktak el.

Várható volt, hogy Mladen Krstajicot előbb vagy utóbb meneszteni fogják, és ez végül meg is történt. A helyét Ilian Iliev vette át, aki ezzel párhuzamosan a bolgár élvonalban most második helyen levő Cherno More csapatánál végzett munkáját is megtarthatta.

Az első keretben láthatóan vannak változások, ám a mag ugyanaz. Itt van Antov, Petrov, Naumov, Ivanov, Chochey, Kraev (ő eltiltott lesz a magyarok ellen), Delev és Despodov is, hogy csak a legismertebb játékosaikat soroljam fel.

Ennyi idő után, plusz a kialakul botrány okán sem várható el, hogy Iliev csodát tegyen, de a jövőben talán be tud építeni új játékosokat, akik már egy erősebb csapatot alkothatnak, talán már Dimitar Berbatovék főnöksége alatt.

Hazai pályán eddig egy pontot szereztek, ikszeltek Szerbiával, de kikaptak Montenegrótól és Litvániától.

A teljes keret:

Kapusok: Daniel Naumov, Ivan Dyulgerov, Dimitar Mitov

Védők: Viktor Popov, Ivan Turitsov, Valentin Antov, Aleks Petkov, Simeon Petrov, Kristian Dimitrov, Zhivko Atanasov, Anton Nedyalkov, Angel Lyaskov

Középpályások: Ilia Gruev, Ivaylo Chochev, Andrian Kraev, Filip Krastev, Hristo Ivanov, Svetoslav Kovachev, Stanislav Ivanov, Dominik Yankov, Ilian Iliev

Támadók: Kiril Despodov, Georgi Rusev, Martin Minchev, Preslav Borukov, Spas Delev, Aleksandar Kolev

A várható kezdőcsapat:

Naumov – Dimitrov, Antov, Gruev – Popov, Chochev, L. Petkov, M. Petkov – Despodov, Borukov, Delev

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.27.Eb-selejtező 2024
magyarország
3:0
bulgária
Eb-selejtező 2024
2020.10.08.Eb-selejtező 2020
bulgária
1:3
magyarország
Eb-selejtező 2020
2012.02.29.Barátságos Mérkőzés
magyarország
1:1
bulgária
Barátságos Mérkőzés
2005.10.08.Vb-selejtező 2006
bulgária
2:0
magyarország
Vb-selejtező 2006
2005.03.30.Vb-selejtező 2006
magyarország
1:1
bulgária
Vb-selejtező 2006
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Magyarország

Szerbia hazai pályán való legyőzés után karnyújtásnyira került tőlünk az újabb kijutás, ehhez mindössze Litvániát kellett volna megverni. Nem sikerült. A litvánok ellen már 2-0-ra is égtünk, de Szoboszlai Dominik és Varga Barnabás visszahozták a találkozót, és legalább egy döntetlent sikerült összehozni.

Ettől függetlenül a játékosok a lefújás után úgy néztek ki, mint akik vereséget szenvedtek, és igazából nem is jártak messze az igazságtól. Ünneplés helyett továbbra is stresszelni kell. De már csak egy pontra van szükség, és Bulgáriát az elmúlt években kétszer is sikerült legyőznünk.

Marco Rossi elmondta, legutóbb a hozzáállás hibázott, és tenni fog róla, hogy ez többé ne fordulhasson elő.

Az olasz-magyar munkáját most több kulcsember sérülése nehezíti. Nincs Willi Orbán, nincs Sallai Roland és nincs Varga Barnabás sem, így nélkülük kell nyerni… valahol.

A mostani keretben a megszokott nevek mellett néhány ritkán látható játékossal találkozhatunk, akik talán nem lennének itt, ha a fent felsorolt játékosok bevethetők lennének. Így viszont bekerült megint Horváth Krisztofer, itt van Németh András, valamint a védelemben Szalai Gábor, a középpályán Szuhodovszki Soma.

Idegenbeli mérlegünk nem jó, egy győzelem mellett kétszer ikszeltünk.

A teljes keret:

Kapusok: Demjén Patrik, Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Szappanos Péter

Védők: Balogh Botond, Botka Endre, Lang Ádám, Mocsi Attila, Szalai Attila, Szalai Gábor, Kerkez Milos, Nagy Zsolt, Bolla Bendegúz

Középpályások: Kalmár Zsolt, Kata Mihály, Kerkez Milos, Nagy Ádám, Nego Loic, Styles Callum, Szuhodovszki Soma, Szoboszlai Dominik

Támadók: Ádám Martin, Csoboth Kevin, Gazdag Dániel, Horváth Krisztofer, Németh András

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Botka, Lang, Szalai A. – Nego, Styles, Nagy Á., Kerkez – Szoboszlai, Gazdag – Ádám

Tippelde

Ádám Martin veszi át Varga helyét, neki kell rúgni a gólokat, de mi azt sem bánjuk, ha maga Marco Rossi ugrik be és vágja be a győztes gólt. Csak nyerjünk. Lehet, ma estére kiderül, hogy meccs sem lesz, úgyhogy akkor ezek a tippek érvényüket vesztik.

Tippjeink a következők:

1.: Magyar győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 0-2

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső