Colorado Rapids – Vancouver Whitecaps Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 21.
Colorado Rapids
Teljesítmény:
V D V V V
  • TQL Stadium
  • Június 22. 03:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Vancouver Whitecaps
Teljesítmény:
D N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Negyedik találkozónkon már nem kicsi a távolság. Egészen pontosan 1465 mérföldet kellene kocsival utazni, hogy eljussunk Vancouverből Coloradóba. Konkrétan át kell lépni az országhatárt. Az MLS-ben ugyanis kanadai csapatok is szerepelnek, többek között a friss kupagyőztes Whitecaps, akiknek most már a bajnokságra kellene koncentrálni.

Már csak azért is, mert pengeélen táncolnak, ami a rájátszást illeti. Ellenfelük nem, ők tökutolsók a Nyugati Főcsoportban.

Kötelező győzelem, annak ellenére is, hogy a Vancouver idegenben játszik. Ehhez képest az online sportfogadás Magyarországon is jelen lévő irodái inkább a Colorado győzelmét tartják esélyesnek.

A Librabet 2.30-at fizet a hazaiakra, 3.10-et a vendégekre, 3.56 a döntetlen.

Jöjjön a Colorado Rapids – Vancouver Whitecaps találkozó!

Colorado Rapids

Ha már az előző tippünkben rossz formáról beszélgettünk… hát akkor mit lehet mondani a Colorado Rapids eddigi teljesítményére? Sok jót nem, az biztos.

A Rapids ugyanis csoportja utolsó helyén szerénykedik, a rájátszásról gyakorlatilag már most le is mondhatnak. Sőt, már fordulókkal ezelőtt lemondhattak. Lehet, hogy aztán történik valami nagy változás a csapat életében, de ez nem tűnik valószínűnek.

A csapatról idén még nem beszéltünk, szóval pár mondatban elmondom, mi történt velük tavaly, és a két szezon között: Semmi. A rájátszást nem érték el, a 10. helyen végeztek, majd a keretet szinte egyáltalán nem erősítették meg. Konkrétan senki nem érkezett, viszont nem is távozott.

Az eredmény látható, a Colorado most tökutolsó, minden bizonnyal az is marad.

A legutóbbi öt meccsükön egy pontot szereztek, négyszer kikaptak, és egyébként két gólt tudtak rúgni ezeken a találkozókon.

Utoljára az Orlando City 2-0-ra intézte el őket, ebben főszerepet játszott a Colorado jobbszélsője, Braian Galván, akit már az első félidőben kiállítottak. Nem sokkal később követte őt az öltözőbe Lalas Abubakar, a csapat jobb-bekkje is, így végül kilencen fejezték be a meccset a vendégek.

A Colorado az egyetlen csapat, amely otthon még nem nyert: Négy döntetlen, négy vereség a mérlegük.

Alex Gersbach, Jack Price, Bryan Acosta sérültek, Diego Rubio kétséges, míg Max kikerült az első csapatból, mivel kiderült róla, hogy törvénytelen szerencsejátékban vett részt.

A várható kezdőcsapat:

Ilic – Rosenberry, Maxso, Wilson, Bombito – Nicholson, Ronan, Acosta, Bassett – Cabral, Lewis

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.30.MLS
vancouver
0:0
colorado
MLS
2022.09.11.MLS
colorado
3:1
vancouver
MLS
2022.08.18.MLS
vancouver
2:1
colorado
MLS
2021.09.20.MLS
colorado
1:1
vancouver
MLS
2021.05.03.MLS
vancouver
0:1
colorado
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Vancouver Whitecaps

A Kanadai Kupa megnyerése után a Vancouver célja az lehet, hogy valahogy jussanak fel legalább egy helyet a Nyugati Főcsoportban, előzzék meg a Salt Lake – Houston páros valamelyikét, és mehessenek simán, osztályozó nélkül a rájátszásba.

Egyelőre a 8. helyen állnak, noha az utolsó öt meccsükből csak egyet veszítettek el. Legutóbbi két találkozójukon döntetlent értek el, a Sporting Kansas után a Cincinnati ellen is 1-1-et értek el. Góljukat mindkét mérkőzésen Ryan Gauld szerezte.

Egészen elképesztő, de míg a Colorado otthon nyeretlen, addig a Vancouver idegenben: Hét mérkőzés alatt három pontot szereztek, ez nagyon durva mérleg, és némiképp méltatlan egy amúgy jó együtteshez.

Ha van meccs, ahol ennek meg kell szakadnia, az a mostani, a Colorado elleni.

Egyetlen sérült van, viszont három válogatott is. Russell Teibert tartozik az előbbi csoportba, míg Javain Brown, Julian Gressel és Pedro Vite az utóbbiba.

A várható kezdőcsapat:

Takaoka – Blackmon, Veselinovic, Laborda – Raposo, Berhalter, Gauld, Martins – Cordova, Becher – White

Tippelde

Tényleg kötelezőnek gondolom a vendégek győzelmét, ez a Colorado ebben a szezonban nem sok ellenféllel szemben fog győzedelmeskedni.

A hazaiak gyengék, a vendégektől két fontos játékos sem lehet majd a pályán. Szóval nem egy parádézós sikerre számítunk a Vancouver csapatától. Két és fél gól alatti eredményt és kanadai sikert tippelünk. Tipperősség: 3/5, 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső