Columbus Crew – New York City: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 06.
Columbus Crew
Teljesítmény:
D N N D N
  • Mapfre Stadium
  • Július 09. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
New York City
Teljesítmény:
D N D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az amerikai bajnokság olyan, mintha egy lány friendzone-ba tenne. Édesget, játszik, szórakozik veled. És persze, van, hogy jól érzed magad vele, de mindig tudd, hogy sosem akar majd többet. Sosem akarja majd azt, mint amit te.

Most épp baromi jól éreztük magunkat az MLS-szel. Szerdán és csütörtökön hajnalban játszottak egy csonka fordulót, és írd és mondd, az összes meccset eltaláltuk. Egy olyan volt, ami a heves esőzések és villámlások miatt félbeszakadt, így azt természetesen nem számítjuk sehova, de a többi… minden probléma nélkül bejött. És amilyen buták vagyunk, most megint nagyon lelkesek lettünk.

Persze ezzel a hasonlattal csak viccelek. Az MLS sem másabb a sportfogadás szerelmesei számára, mint a többi bajnokság. Maximum egy kicsikét több benne a meglepetés. És amikor elhisszük, hogy megértettük a dinamikáját, általában pofára esünk. Mivel a hét közben minden bejött, most kéne jönnie a pofára esésnek. Tegyünk róla, hogy ez most ne történjen meg.

A Columbus Crew – New York City találkozóval indítunk, ami az OhMySpinsnél jó szorzókon mozog most. A hazaiak sikere 1.78, a döntetlen 3.75, a vendéggyőzelem 4.25.

Columbus Crew

A Columbus együttese is játszott ebben a csonka fordulóban, méghozzá tegnap hajnalban. Az Inter Miami elleni találkozót talán illett volna megnyerniük, és ez majdnem sikerült is, végül azonban egy ponttal meg kellett elégedniük. Hiába vezettek kétszer, a Miami valahogy mindig felállt a földről.

Az első góljukat Darlington Nagbe szerezte, a másodikat pedig Cristian Ramírez. A döntetlent jelentő gólt a 90. percben kapták, így még bosszantóbb lehet a botlás.

Pedig a Crew mostanában nagyon jó formát mutatott, az egyik legjobbat az amerikai bajnokságban. És azért annyira szomorkodniuk nem kell a pontvesztés miatt, továbbra is előkelő helyen állnak saját konferenciájukban, a negyedik pozíció az övék. A rájátszás minden bizonnyal meglesz, bár itt, ebben a ligában sok minden megtörténhet…

Hazai pályán – keleten – a Columbus a második legerősebb csapat: Nyolc győzelmük van, két döntetlenük és egy vereségük.

A legutóbbi meccsen új sérülés nem történt, tehát továbbra is csak Will Sands nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Schulte – Zawadzki, Degenek, Meineche Amundsen – Farsi, Matan, Nagbe, Arfsten – Cucho, Ramírez, Zelarayan

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.17.MLS
new york city
1:1
columbus
MLS
2022.08.07.MLS
columbus
3:2
new york city
MLS
2022.05.15.MLS
new york city
2:0
columbus
MLS
2021.07.31.MLS
new york city
4:1
columbus
MLS
2021.07.18.MLS
columbus
2:1
new york city
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

New York City

Nagyon friss még a New York City legutóbbi mérkőzése, hajnalban rendezték, szóval alig pár óra telt el azóta, hogy a játékvezető hármat fújt a sípjába. Az otthon játszó New York ezúttal sem kapott ki, viszont győzni sem tudtak. Igazi döntetlen-specialista vált a két évvel ezelőtti bajnokból, az utolsó hét meccsükből hat lett iksz, egyet, a Montreal ellenit megnyerték.

Mi is jól tippeltünk, azt mondtuk ugyanis, hogy mindkét együttes be fog találni a hálóba. Igaz, azt is mondtuk, hogy összejöhet az over 2,5. Az meg ugye nem jött.

De a lényegi részre térve, a New York City gólját Brian Cufre szerezte, ezzel egyenlített ki a NYC.

A Keleti Konferenciában a 11. helyet foglalják el, egy pontra a 9. Montreal, vagyis a rájátszás előszobája.

Mérlegük 5-10-7, idegenben pedig 1-6-5.

James Sands válogatott szereplés, miatt marad ki a csapatból, viszont jó hír, hogy Thiago Martins ismét leülhetett a kispadra.

A várható kezdőcsapat:

Barraza – Gray, Chanot, Haak – Ilenic, Morales, Parks, Cufre – Pellegrini, Ledezma – Talles Magno

Tippelde

A Columbus előkelő helyét leginkább a hazai teljesítményének köszönheti. A New York idegenben egyszer tudott csak győzni. A sikerükre nem látok sok esélyt, a döntetlenre inkább, de a valószínű eredmény a hazai siker.

Mi tehát a Columbus Crew győzelmére tippelünk. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső