Ham-Kam – Odd Grenland: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.06.25.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 22.
Ham-Kam
Teljesítmény:
V N V N D
  • Briskeby Arena
  • Június 25. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Odd Grenland
Teljesítmény:
N V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Második meccsünk nem egy felsőházi rangadó, a két együttes inkább fog a kiesés ellen küzdeni. Jelen állás szerint legalábbis. Az Odd Grenland csapata a középmezőny végén, míg a Ham-Kam most kiesőhelyen, és elég kétségbeejtő a szituáció az együttes körül.

Sportfogadás tekintetében ettől függetlenül nem egy könnyű meccs, hiába játszik rosszul, hiába nem hozza az eredményeket a Ham-Kam, hazai pályán azért meg lehet lepni ellenfelüket.

Az Unibetnél 2.35 a Ham-Kam győzelme, 3.40 a döntetlen, 3.00 a vendégsiker.

Jöjjön a Ham-Kam – Odd Grenland találkozó!

Ham-Kam

Egyre mélyebbre süllyed a Hamarkameratene csapata. Már tavaly is volt, hogy égett a ház, de idén eddig minden egyes várakozást alulmúlnak. Az együttes az utolsó előtti helyről várja a folytatást, és a mérlegük messze nem kielégítő. Két győzelem mindössze, egy döntetlen, hét vereség.

Legutóbb is sima vereséget szenvedtek, bár erre legalább mondhatják, hogy oké, ez volt a papírforma. Az lett volna a meglepő, ha az éllovas, még vereséget nem szenvedő Bodö/Glimttől nem kapnak ki. Az eredmény egyébiránt 3-0 lett.

Messze a Ham-Kam védelme kapta a legtöbb gólt, összesen 26-ot, és a rúgott gólok tekintetében sem állnak valami jól, mert csak 10-et sikerült szerezni.

Egyedül talán abban bízhatnak, hogy otthon már két győzelmük van, míg idegenben nyeretlenek. És a mostani mérkőzés otthon lesz. Két győzelem (így indítottak), majd két vereség és egy döntetlen.

Ezt sikerült eddig letenni az asztalra.

Jakob Mikaelsen, a csapat edzője felkészülhet, ha most sem sikerül pontokat szerezni, akár még meg is válhatnak tőle.

A mester egyébként teljes kerettel készülhet, nincs sérültje.

A várható kezdőcsapat:

Sandberg – Opsahl, Norheim, Kongsro – Melgalvis, Kurtovic, Hernández-Foster, Onsrud, Nouri – Kirkewold, Udahl

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.17.Eliteserien
odd grenland
2:0
ham kam
Eliteserien
2022.05.28.Eliteserien
ham kam
1:2
odd grenland
Eliteserien
2014.03.14.Barátságos mérkőzés
odd grenland
2:1
ham kam
Barátságos mérkőzés
2006.09.10.Eliteserien
ham kam
3:0
odd grenland
Eliteserien
2006.05.07.Eliteserien
odd grenland
3:0
ham kam
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Odd Grenland

Az Odds BK (ahogy régen hívták őket) tavaly nagyszerű szezont futott. Az éllovasok mögött az ötödik helyen végzett. Ez ugyebár nem jár nemzetközi kötelezettséggel, de így is nagyon elégedettek lehettek a szurkolók az elért pontszámmal, a játékkal, és úgy minden mással.

Idén eddig nem viszik túlzásba, beleestek párszor egy gödörbe. A szünet előtti utolsó meccsükön nyerni tudtak, de előtte négy meccsen egy pontot szereztek.

De hogy milyen érdekes a norvég foci is, az Odd Grenlandnak utoljára pont a Moldét sikerült 1-0-ra legyőzni. A gólt a 78. percben Ole Midtskogen szerezte.

A csapat most a 10. helyen áll 3-4-4-es mérleggel, idegenben 1-2-3-at tettek az asztalra eddig. Ami aggasztó, hogy csak négyszer találtak a kapuba. Pal Arne Johansen szintén örülhet, nekik sem kell senkit nélkülözniük a hétvégi meccsen.

A várható kezdőcsapat:

Wahkstedt – Hagen, Owusu, Tomas – Ruud, Ingebrigtsen, Jörgensen, Baccay – Gjengaar, Jevtovic – Midtskogen

Tippelde

Bár a Ham-Kam védelme a legrosszabb az első osztályban, mégsem gondoljuk, hogy az Odd Grenland kiütné őket.

Esélyesebbek a győzelemre, ez nem is kétséges, de a gólesőt most nem várjuk. Szóval maradunk a két és fél gól alatti eredménynél. Tipperősség: 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.82 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső