Klaksvik – Ferencváros: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.07.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 10.
Klaksvík
Teljesítmény:
N N N N N
  • Djúpumýra Stadium
  • Július 11. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Ferencváros
Teljesítmény:
N V D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ennyi időt kellett csak várni, már itt is van a legrangosabb európai kupasorozat – nekünk – legfontosabb mérkőzése. A Fradinak a Feröer-szigetekről kéne győzelemmel távoznia, ami nem biztos, hogy annyira egyszerű feladat lesz, mint ahogy azt az online sportfogadás szakemberei gondolják. Nagyon sima vendéggyőzelmet várnak, de – ahogy Dibusz Dénes fogalmazott – a zöld-fehérek már annak is örülnének, ha kapott gól nélkül megúsznák a találkozót.

Van egy szempont, amit sem most, sem az előző mérkőzéseknél nem szabad figyelmen kívül hagyni. Mégpedig az, hogy sok az új igazolás, Stanyslav Cherchesov még nem biztos, hogy mindenkit üzemi hőfokra tudott felfűteni. Ez lesz az első igazán komoly próbatétel a magyar csapat játékosai előtt.

A Klaksvikról sokat nem lehet elmondani. A Feröer-szigetek bajnokságának aranyérmeséről van szó, joggal tartja a Fradit esélyesnek például a Quickwin: 1.40 az ő sikerük, 7.00 a hazaiaké, 4.70 a döntetlen.

Jöjjön a Klaksvik – Ferencváros találkozó!

Klaksvik

Beszéljünk a Ferencváros következő ellenfeléről akkor egy kicsit!

A Feröer-szigetek legutóbbi bajnoka, a Klaksvík fogadja a magyarokat, és ahogy mondtam, előzetesen mindenki a vendégek sikerét várja. A Klaksvík fantasztikus szezont produkált, de azért a feröeri bajnokságot nem lehet egy félelmetes ligának nevezni. Ettől a tények még tények maradnak: Veretlenül, mindössze nyolc gólt kapva végeztek az élen. Két alkalommal ikszeltek csak, a többi meccsüket megnyerték. Egyértelmű volt, hogy ők a legjobbak.

Fontos még megemlíteni, hogy a csapatnak van egy magyar stábtagja, a 48 esztendős Turi Géza, aki a múltkor még be is kellett, hogy álljon a kapuba egy meccsre, mert a Klaksvík kifogyott a kapusokból.

A csapat legértékesebb játékosa Patrick Da Silva, egy brazil-dán balbekk, valamint Hallur Hansson, egy feröeri középpályás, mindkettejük értékét 300 ezer euróra becslik.

Az idei szezon is már fut, és azt kell mondjuk, a Klaksvík most sem lassít: Tizenhat meccsükből tizenhatot megnyertek, már most, durván féltávnál eldőlni látszik a bajnokság.

A csapatban biztosan nem fog szerepelni Odmar Faero, aki eltiltott, őt mindenképp pótolni kell.

Szintén nem lehet majd pályán Pall Klettskard, a csapat házi gólkirálya, állítólag szeptemberig nem láthatják őt a szurkolók.

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Pavlovic, Vatnsdal, Petersen – Danielsen, Andreasen, Joensen, Da Silva – Frederiksberg, Kronberg – Gussias

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Ferencváros

Stanyslav Cherchesov a minap hirdetett keretet, és közben a Ferencváros már meg is érkezett a Feröer-szigetekre. A legnagyobb meglepetés, hogy Ryan Mmaee nem tagja a csapatnak, a marokkói támadó biztosan nem fog pályára lépni. Az ismert tény, hogy a csatár a tavalyi szezon végén veszett össze a szurkolókkal, akik számon kérték rajta a gyenge teljesítményt. Ez neki nem igazán jött be. Könnyen lehet, hogy távozni fog, mert vannak iránta érdeklődők, például a Premier League-be feljutó Luton is szemet vetett rá.

Az új fiúk (akiket mindjárt név szerint megemlítek) nagy része itt van, viszont Aleksandar Pesic nincs. A Crvena zvezdából igazolt támadó középpályás vállproblémák miatt marad távol.

És akkor lássuk, eddig kiket igazolt a Fradi! Kilenc labdarúgót vásároltak egyébként, egy részüket ingyen szerezték meg, a többségért azonban fizettek. Halmai Ádám, Baráth Péter és Varga Barnabás Magyarországon belül váltottak klubot, míg Aleksandar Pesic, Mohammed Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Ibrahim Cissé, Tosin Kehinde és Cegrail Makreckis külföldről érkezett.

A felkészülés során Cherchesov a fizikális felkészítést helyezte előtérbe, ahogy mindig, minden edző. Tehát a felkészülési meccsek eredménye másodlagos.

Öt meccsről tudunk, megverték a Sepsit és a Botosanit, kikaptak a Salzburgtól, ikszeltek a Rogaska és a Qarabag csapataival.

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Botka, S. Mmaee, Cissé, Civic – Abu Fani, Baráth – Traoré, Zachariassen, Kehinde – Varga

Tippelde

Baromi hosszú ideje nem tapasztalta meg a Klaksvík, milyen hazai pályán vereséget szenvedni, ezt most meg kellene mutatni nekik.

Bizonyos tekintetben hátrányban a vendégek, de ezt a tudásbeli különbséggel muszáj lesz ellensúlyozni. Mi a zöld-fehérek győzelmét várjuk, és igen, Dibusz Dénes szavaival értünk egyet: Még gólt sem kéne kapni. Tipperősség: 4/5; 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.43 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső