Real Salt Lake – New York City Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.11.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 09.
Real Salt Lake
Teljesítmény:
N N V D N
  • DW Stadium
  • Június 11. 03:30
Nézd élőben itt:
Rabona
New York City
Teljesítmény:
D V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azért az amerikai bajnokság nem a konzisztenciáról híres. A New York City nemrég bajnok lett (tavalyelőtt emelhették ők magasba a trófeát), mostanra pedig odáig fajult a helyzet, hogy a Keleti Konferenciában csak az alsóházban vannak. Ha ez így megy tovább, még a rájátszás sem jön össze.

Az ellenfelük a szintén nem túl meggyőző Real Salt Lake lesz, akik tavaly is hasonlóan teljesítettek, mint most.

Kettejük összecsapása jó pár sportfogadást szerető embert megmozgat, mi sem szerettünk volna lemaradni a Real Salt Lake – New York City meccsről.

A Librabetnél 2.10 a hazai győzelem, 3.40 a döntetlen, 3.60 a vendégsiker.

Real Salt Lake

Nincs sok idő pihenésre, a Real Salt Lake tegnap a Los Angeles Galaxyt verte ki a kupában, vasárnap pedig már következik egy újabb meccs. Szerencséjükre ezúttal is otthon játszhatnak, így a hosszú utazástól megkímélték őket.

A Galaxy ellen egyébként Kreilach volt a hős, ő kétszer talált be, mellette Savarino is gólt szerzett, de ezt a háromgólos előnyt majdnem elszórakozták, csak 3-2-re győztek.

Pablo Mastroeni a szezon előtt nem nagyon költött, a játékosok többsége a draftnak köszönhetően csatlakozott (Ilijah Paul, Moses Mensah, Emeka Eneli, Amferny Sinclair, Bertin Jacquesson), de Carlos Andrés Gomezre kifizettek 3,5 millió eurót. És ha minden igaz, hamarosan egy újabb kolumbiai csatlakozik, Cristian Arango, aki eddig a Pachucában futballozott. Neki nem lesz ismeretlen az MLS, hiszen a mexikói csapat előtt a Los Angeles FC-ben játszott.

A gárda sikeresen eljutott tavaly a rájátszásig, ám már a nyolcaddöntőben kiestek az Austinnal szemben.

Idén a kilencedik helyet foglalják el, egy pontra a hetedik Minnesota.

Legutóbb az Austinnak vágtak vissza, és nyertek 2-1-re Rubio Rubin két góljával.

Otthoni 2-2-4-es mérlegükön mielőbb javítani kéne. Mondjuk most, a keleti konferencia egyik leggyengébben álló csapata ellen…

Hiányzóik: Zack Farnsworth, Erik Holt, Diego Luna, Zac MacMath. Bryan Oviedo várhatóan pályára léphet sérülése után.

A várható kezdőcsapat:

Beavers – Davis, Glad, Vera Ramírez, Oviedo – Jacquesson, Loffelsend, Ojeda, Chang – Rubin, Julio Santos

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.17.MLS
new york city
6:0
real salt lake
MLS
2019.08.04.MLS
real salt lake
3:1
new york city
MLS
2018.04.12.MLS
new york city
4:0
real salt lake
MLS
2017.05.18.MLS
real salt lake
2:1
new york city
MLS
2016.06.03.MLS
new york city
2:3
real salt lake
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

New York City

Két éve bajnokok voltak. Tavaly az elődöntőig meneteltek (Gazdagék 3-1-re megnyerték azt a meccset), idén viszont úgy tűnik, még csak a rájátszás sem jön össze. Igaz, van még hátra néhány forduló, és az MLS-ben elég sok a körbeverés, ami jelen esetben nekik kedvezhet.

Két jó csatáruktól is megszabadultak nemrégiben, eladták Hébert, illetve a Gironának kölcsönadták Valentin Castellanost, vagy ahogy mostanában mindenkinek ismerősebb: Taty Castellanost.

Mellette még Anton Tinnerholm és Alexander Callens is távozott, szóval nem meglepő, hogy rosszabbul áll most a gárda, mint az elmúlt években. Keleten csak két gyengébb csapat van náluk, az egyik a Chicago, a másik a Miami.

Nyeretlenségük még áprilisban vette kezdetét, amikor a Torontotól kaptak ki, azóta megverte őket a Charlotte, a Red Bulls, a Philadelphia és a Cincinnati (ők kétszer, mert a kupából is kiütötték őket), ikszeltek az Orlandoval és a Revolutionnel.

Idegenben Nincs náluk gyengébb csapat, három döntetlen, öt vereség a mérleg.

Thiago Martins sérült, míg Brian Cufre legutóbb piros lapot kapott.

A várható kezdőcsapat:

Barraza – Chanot, Hask, Sands – Turnbull, Parks, Morales, O’Toole – Gabriel Pereira, Ledezma, Rodríguez

Tippelde

Elég nagy csalódás lenne, ha ezt a New Yorkot nem tudná megverni a Salt Lake. Előbbi teljesen formán kívül, az idei jó szereplés várhatóan elmarad.

A hazai csapat győzelmét várjuk a meccstől.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.20 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 2.22 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.24 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső