Rosenborg – Lilleström: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.07.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 05.
Rosenborg
Teljesítmény:
V V D N V
  • Lerkendal Stadion
  • Július 09. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lilleström
Teljesítmény:
V D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha már meccseket kategorizáltam az előbb, és arról beszéltem, hogy némelyik nem tűnik olyan jónak sportfogadás szempontjából, hát most nem kell gondolkoznom a következő találkozóval kapcsolatban.

A Rosenborg – Lilleström határozottan jó meccs lesz, egyben érdekes is. A két csapat látványosan szenved, pedig tavaly mindketten élcsapatnak számítottak, a hazaiak bronzérmesek lettek, a vendégek mögöttük a negyedik helyen végeztek.

Az utolsó öt meccsükből mindketten csak egyet tudtak megnyerni, ami miatt az élmezőnyhöz nincs közük. De most megindulhatnak előre, ha nyerni tudnak.

A Sportaza oldalán 2.20 a hazai siker, 3.50 a döntetlen, 3.20 a vendéggyőzelem.

Rosenborg

Ahogy azt a bevezetőben is mondtam, mindkét csapat elég gyenge mostanában, gyakorlatilag az egész idényben nehezen jönnek a sikerek. A tavalyi bronzérmes most csak a 12. helyen áll, négy pont az előnyük az osztályozós Sandefjorddal szemben. Ez pedig nem annyira hízelgő az edzőnek meg a játékosoknak sem.

Négy pontjuk van a mögöttünk levő öt fordulóból, ez ugye egy győzelmet és egy döntetlent jelent. Meg három vereséget.

A Rosenborg az utolsó meccsén az eddig utolsó helyen álló Aalesundhoz látogatott, és minden adott volt a vendégek sikeréhez. De tényleg minden. Nem mertük azonban a vendéggyőzelmet megtippelni, inkább a gólok számában bíztunk. De ott elbuktunk, dacára, hogy az előző meccseken az Aalesund otthonában úgy estek a gólok, mintha muszáj lett volna…

Itt csak egy gól született, és azt a hazaiak szerezték. Ők elmozdultak az utolsó helyről, a Rosenborg megy közelebb került a kieséshez. Na jó, drámaian fogalmazok, de most már be kell látni, hogy gondban van a csapat.

Teljes mérlegük 3-4-6, és három kör óta nem tudnak nyerni. Hazai pályán aratták mindhárom győzelmüket, talán ebben lehet bízni a Lilleström ellen.

Markus Henriksen, Isak Thorvaldsson és Jonathan Augustinsson az a három játékos, aki sérülés miatt nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Hansen – Reitan, Rogers, Jenssen, Tagseth – Vaananen, Skjelbred, Holse – Nelson, Aga, Skarsem

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.18.
rosenborg
3:1
lilleström
2022.06.19.
lilleström
3:1
rosenborg
2021.10.30.
rosenborg
1:3
lilleström
2021.06.25.
lilleström
2:0
rosenborg
2019.09.14.
rosenborg
3:1
lilleström
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lilleström

Hasonlóan gyenge formában van a Lilleström csapata, amely kicsit ugyan előrébb van, mint a Rosenborg, de nem sokkal. Négy ponttal szereztek többet, ám azt is meg kell jegyezni, hogy ők játszották a legkevesebb meccset az idei szezonból, csak 11-et.

Viszont ez alapján is látszik, hogy valami nem igazán működik az együttesnél. A tavalyi negyedik helyezett már most 4 vereségnél jár, mellette 5 győzelmük és 2 döntetlenük van.

Utoljára megint csak nem sikerült nyerni, ám ez valahol érthető: A nagyszerű formában levő Tromsö együttese verte őket. Hiába játszottak otthon, Paintsilék túl jó formában vannak most. Azt nem állítom, hogy teljesen megérdemelten, de erre nem fog senki emlékezni, csak az eredmény lesz a fontos.

A hetedik helyen álló együttes sem otthon, sem idegenben nem győzött meg minket, de azért annyit a javukra mondhatunk, hogy négy idegenbeli meccs óta veretlenek. Két győzelmet követett két iksz is.

Lars Mogstad Ranger és Martin Ove Roseth nem játszhat majd sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Hedenstad – Garnas, Gabrielsen, Skjaervik – Edh, Ibrahimaj, Hoff, Asen, Dragsnes – Adams, Olsen

Tippelde

Nincs kizárva a két gödörben levő csapatnál a döntetlen, egyikük sem szerepel úgy, hogy biztosan rájuk tippeljünk. Ilyenkor pedig adja magát az iksz. A legutóbbi mérkőzéseiken háromszor győzött a Lilleström, kétszer a Rosenborg, és ötből négyszer megugrották az over 2,5-et.

Szóval ez lesz a mi A-tervünk, mellette pedig a döntetlen, az úgyis olyan régen volt. Tipperősség: 3/5; 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső