Rosenborg – Sarpsborg 08: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.06.25.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 23.
Rosenborg
Teljesítmény:
D N V V N
  • Lerkendal Stadion
  • Június 25. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sarpsborg 08
Teljesítmény:
V N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mint mondtam, mindössze három norvég meccsünk lesz a mai napon, de a hírek szekcióban adunk némi olvasnivalót. Holnap pedig terveim szerint az U21-es Európa-bajnokság vasárnapi mérkőzéseivel fogunk foglalkozni.

Előtte azonban maradjunk még Norvégiában: A Rosenborg – Sarpsborg 08 mérkőzéssel indítjuk a napot, a tavalyi harmadik helyezett egy tavalyi középcsapattal mérkőzik meg.

Sportfogadás szempontjából simának tűnő mérkőzés… kéne, hogy legyen. De lehet, hogy nem lesz az. A Rosenborg idén ugyanis kicsit beragadt, konkrétan ellenfelük most előbbre van a tabellán.

A Librabetnél 2.05 a hazai siker, 3.65 a döntetlen, 3.40 a vendéggyőzelem.

Rosenborg

Valami hasonlót művelt a Rosenborg a tavalyi évben is. Gyengén kezdtek, majd valamikor a bajnokság közepén magukhoz tértek, és meg sem álltak a harmadik helyig. A kezdés egyelőre hasonlít, viszont a magukhoz térés még nem történt meg.

A Rosenborg csak a tabella 9. helyét foglalja el, három győzelmük mellett négy döntetlent és négy vereséget gyűjtöttek be.

A válogatott szünet elleni mérkőzésen a Stabaek csapatához utaztak idegenben, esélyük nyílt arra, hogy befogják őket, hiszen csak két pont választotta el őket egymástól.

Az újoncot nem igazán tartották esélyesnek a találkozón, ehhez képest a 10. percben már 2-0 volt nekik, a Rosenborg nagyon beragadt.

Félóra elteltével jött a szépítés Jayden Nelson részéről, majd a 89. percben ki is egyenlítettek, ekkor a három perce pályán levő Agon Sadiku talált a hálóba.

Az iksz nem mondható jó eredménynek, de a hátrány miatt mégis győzelemmel ért fel. Ezzel a Rosenborg maradt vendégségben nyeretlen, pontjai többségét otthon szerezte: Van három győzelmük, egy iksz és két vereség társaságában.

A portálok négy sérültről számoltak be: Nem léphet pályára Jonathan Augustinsson, Tobias Borkeeiet, Ole Saeter és Isak Thorvaldsson.

A várható kezdőcsapat:

Hansen – Reitan, Rogers, Henriksen, Jenssen, Tagseth – Björlo, Skarsem – Holse, Aga, Nelson

Egymás elleni meccsek

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.13.Eliteserien
rosenborg
2:3
sarpsborg
Eliteserien
2022.04.18.Eliteserien
sarpsborg
1:1
rosenborg
Eliteserien
2021.09.19.Eliteserien
sarpsborg
1:3
rosenborg
Eliteserien
2021.06.20.Eliteserien
rosenborg
0:1
sarpsborg
Eliteserien
2020.10.25.Eliteserien
sarpsborg
1:2
rosenborg
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sarpsborg 08

A Sarpsborg épp fordítva működik egyelőre, mint a Rosenborg. Ők erősen kezdtek, és most kezdenek visszahullani a középmezőnybe. A legutóbbi két bajnoki meccsüket egyaránt elveszítették, és az sem vigasztal senkit a csapatnál, hogy a kettő vereség között a kupameccsüket megnyerték.

A Vikinget fogadták legutóbb, és a jó formában levő vendégek hamar előnybe kerültek, majd meg is tudták duplázni ezt az előnyt. A mérkőzés vége izgalmasan alakult, ugyanis Mikkel Maigaard a lefújás előtt pár perccel szépített. Nagyon kitámadtak a hazaiak, aminek meglett az eredménye: Kaptak még egy gólt. Így 3-1-gyel zárták a találkozót.

Mint mondtam, még mindig a Rosenborg előtt vannak, a hetedik helyen állnak 4-3-3-as mérleggel. Idegenben 2-2-1-gyel övék a harmadik legtöbb szerzett pont.

Elvileg csak egy ember, Magnar Ödegaard nem léphet pályára, a védő csak szeptemberben játszhat újra.

A várható kezdőcsapat:

Kristiansen – Wichne, Kvile, Skipper, Soltvedt – Martinsson Ngouali, Andersen – Baah, Torp, Maigaard – Opseth

Tippelde

Nem fogják vissza magukat, ha egymás elleni mérkőzésről van szó. A két együttes védelme amúgy sem betonbiztos, és a múltban is ötből négyszer gólt szereztek mindketten a másiknak.

Szerintem a kimenetelre felesleges tippelni, nem lesz ez egy könnyű meccs, bármi lehet rajta. Úgyhogy biztonsági megoldás marad, vagyis az, hogy mindkét fél gólt szerez a mérkőzésen majd. Tipperősség: 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső