San José Earthquakes – Los Angeles Galaxy: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.02.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 29.
San José Earthquakes
Teljesítmény:
V V D N D
  • PayPal Park
  • Július 02. 04:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Los Angeles Galaxy
Teljesítmény:
D D D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Új nap, és még mindig vannak meccsek az amerikai bajnokságból. Igaz, már nem sok, konkrétan ez az egy. Mármint van még ezen kívül kettő másik, de azokat már kihagyjuk.

A San José Earthquakes – Los Angeles Galaxy mérkőzést sem akartuk kihagyni, és igazából egyik találkozót sem. Megvan ennek a ligának a maga szépsége, bár még mi is csak tanuljuk, azért már sokat fejlődtek a csapatok, és még mi is.

A Los Angeles Galaxy a városi riválishoz képest nagyon el van maradva, csak a Coloradot előzik, és lehet, hogy már őket sem sokáig. Nagy visszaesés ez részükről, és valószínűleg erre nem sokan számítottak.

A San José ott van a rájátszást jelentő helyek egyikén, de a mögöttünk hagyott három körben egy pontot tudtak szerezni.

A sportfogadás kedvelőinek nem lesz egyszerű feladata, de igyekszünk adni egy kis támpontot:

A bet365 irodájánál 2.00 a hazai győzelem, 3.60 a döntetlen, 3.25 a vendégsiker.

San José Earthquakes

Mikor elkezdtünk írni az MLS meccseiről, a San José épp remek játékot mutatott be. Jöttek a meccsek, az eredmények, és az Earthquakes ott volt a Nyugati Konferencia előkelő pozíciójában. És az a durva, hogy hiába nem tudnak mostanság nagyon nyerni, ott is tudtak maradni. Más kérdés, hogy az előnyük elfogyott a többiekkel szemben.

Az ötödik helyen álló San José az elmúlt öt meccséből egyet nyert meg, kétszer ikszelt, és aztán jött két vereség egymás után. Míg a Houston Dynamo nagyon megverte őket, addig a St. Louis Citytől csak szűken kaptak ki, ám az eredmény ugyanúgy az üres kéz…

A legutóbbi mérkőzésükön Jamiro Monteiro talált be, ezzel lett döntetlen az állás, de tíz perccel később megint a St. Louis vezetett, és ez a lefújásig fenn is maradt.

Otthon 6-3-1-es mérlegük van, ami a második legjobb a nyugati konferenciában.

Michael Baldisimo, Nathan és Cade Cowell nem lesz ott a pályán, előbbi kettő sérült, míg az utóbbi játékos a válogatottal van.

A várható kezdőcsapat:

Daniel – Akapo, Mensah, Rodrigues, Trauco – Yueill, Gruezo – Espinoza, Monteiro, Kikanovic – Ebobisse

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.15.
la galaxy
2:1
san josé
2022.09.25.
san josé
2:3
la galaxy
2022.07.14.
la galaxy
2:3
san josé
2021.08.21.
la galaxy
1:2
san josé
2021.06.27.
san josé
1:3
la galaxy
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Los Angeles Galaxy

Ha egy optimista szurkolói szemléli a Galaxy mostanában nyújtott teljesítményét, azt mondhatja, a csapat négy meccs óta veretlen. Ha egy pesszimista, akkor ő meg azt mondhatja, hogy csapata három forduló óta képtelen nyerni.

Igen, harmadszor is döntetlent játszott a Los Angeles Galaxy, így nem tud elmozdulni az utolsó előtti helyről. Teszem hozzá, ha nyertek volna is maradtak volna a 13. helyen, de legalább megközelíthették volna a Minnesotát. Így pedig maradt a hatpontos különbség.

Ha tippeltünk volna a legutóbbi meccsükre, valószínűleg buktunk volna, mert a Colorado vendégei voltak, és azt gondoltuk volna, hogy őket azért meg tudják verni. De nem így volt, döntetlent játszottak, gól sem volt a találkozón.

Az egyik leggyengébb csapat a Los Angeles idegenben: Egy győzelem, mellette négy döntetlen és öt vereség.

Chicharito, Memo Rodriguez, Martin Caceres és Sega Coulibaly sérülés miatt nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Bond – Cuevas, Lucas Calegari, Mavinga, Leerdam, Edwards – Aguirre, Brugman, Puig – Judd, Joveljic

Tippelde

Tíz meccsből egyet nyertek meg idegenben, a San José pedig tisztességes eredményeket hoz össze otthon. Ebből nekem az jön le, hogy érdemes az Earthquakes győzelmére tippelni.

Még akkor is, ha egy hónappal ezelőtt a Los Angeles otthon győzni tudott. Most is a hazai csapat fog nyerni szerintünk. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.14 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 2.10 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.15 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső