San José Earthquakes – Seattle Sounders: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 12.
San José Earthquakes
Teljesítmény:
D D V V D
  • PayPal Park
  • Július 13. 04:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Seattle Sounders
Teljesítmény:
N N D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még két mérkőzés innen, utána pedig a szokásos skandináv-fordulókkal megyünk tovább. A Seattle Sounders és a San José Earthquakes találkozójával folytatjuk, utóbbi lesz otthon, értelemszerűen előbbi pedig idegenben.

A Seattle továbbra is üldözi a St. Louist, és ez az a forduló, amelynek igazi győztese a Sounders lehet. Ugyanis be vannak szorulva a St. Louis és a Los Angeles közé. Ha ők – a Seattle – nyerni tud, mindenképp nyer. Mert vagy lerázza magáról az LAFC-t, vagy beérik pontszámban a St. Louist, vagy egy kicsit mindkettő.

De ehhez nyerni kell, ami még úgy sem lesz egyszerű meló, hogy a San José eléggé mélyen van most. Hetek óta képtelenek nyerni.

Az online sportfogadás egyik meghatározó tagja, a Sportaza jó szorzókkal készült: 2.60 a hazai siker, 2.70 a vendég, 3.30 az iksz a San José Earthquakes – Seattle Sounders találkozóra.

San José Earthquakes

Az amerikai bajnokság egyik legrosszabb teljesítményét nyújtja az elmúlt öt forduló alapján a San José Earthquakes csapata. Az együttes egyre hátrébb sodródik a Nyugati Főcsoportban, és most már lehet kongatni a vészharangokat, a gárda ugyanis már csak a hetedik. Hamarosan kiesnek a rájátszásba jutó csapatok közül, és akkor majd megnézhetik magukat.

Ha valamikor, hát még most, a hajrá elején magukhoz lehet térni. Más kérdés, hogy pont egy erős csapat érkezik hozzájuk…

A San José öt meccsen három pontot gyűjtött, két vereség, három döntetlen. Az utolsó döntetlent épp most, pár napja gyűjtötték be, a Los Angeles FC otthonában elért 1-1 végül is jó eredménynek mondható, mivel Danielt, a csapat kapusát az 56. percben kiállították. Ekkor egyébként már 1-1 volt az állás, Cristian Espinoza góljára büntetőből feleltek a hazaiak.

A San José sokkal erősebb otthon, és ezt most van is lehetőségük megmutatni. Hat győzelem mellett csak egyszer kaptak ki, ezeken túl pedig van még négy döntetlenük.

Ami egy kicsit csökkenti a győzelmi esélyeiket, az az, hogy Nathan, Jamiro Monteiro és Michael Baldisimo is sérült, Daniel eltiltott, míg Cade Cowell és Jackson Yueill az Arany-kupán szerepel.

A várható kezdőcsapat:

Marcinkowski – Rodrígues, Beason, Mensah – Akapo, Gruezo, Skahan, Trauco, Marie – Espinoza, Ebobisse

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.01.
seattle
0:1
san josé
2022.10.09.
seattle
2:2
san josé
2022.05.12.
seattle
9:10
san josé
2022.04.24.
san josé
4:3
seattle
2021.09.30.
san josé
1:3
seattle
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Seattle Sounders

Némiképp váratlannak mondható, ahogy a Seattle feltört a második helyre. A csapat nem különösebben szerepel jól, bár ez egy kicsit ellentmondásos… Valamiért mégis csak ott vannak a Nyugati Főcsoport második helyén.

Most épp jól kijön nekik a lépés, öt nyeretlen meccs után legyőzték a Houstont, majd a hétvégén a Vancouvert is. Nagy szó, hogy idegenben tudtak győzni, ráadásul úgy, hogy kétszer is hátrányban voltak. A később a forduló legjobbjának választott Leo Chu kétszer is egyenlített, aztán a 91. percben jött az igazi meglepetés, Yeimar Gomez Andrade meglőtte a csapat harmadik gólját.

Azért én nem vagyok elájulva ettől a csapattól, lássuk a számokat, hogy miért is nem.

A Seattle már hét vereségnél jár, öt döntetlenük van és tíz győzelmük. Idegenben 4-2-4-es mérleget tudnak mutatni.

Xavier Arreaga, Ethan Dobbelaere, Stefan Frei, Kitahara Sota, Kelyn Rowe sérültek, Jordan Morris és Cristian Roldán pedig válogatott szereplés miatt nem vehető számításba.

A várható kezdőcsapat:

Cleveland – A. Roldán, Gomez Andrade, Ragen, Nouhou – Vargas, Joao Paulo – Lodeiro, Rusnak, Chu – Ruidiaz

Tippelde

A San José most kicsit megtört, ezért nem tarthatom őket az esélyesebb csapatnak. Hazai pályán viszonylag ritka, hogy nem tudnak gólt szerezni, ez az utóbbi tíz meccs alatt csak kétszer történt meg.

Most is várható legalább egy gól a részükről, és szerintünk a vendégek is be fognak majd találni a kapuba. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső