St. Louis City – Colorado Rapids: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.02.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 28.
St. Louis
Teljesítmény:
N V V D N
  • CITYPARK
  • Július 02. 02:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Colorado Rapids
Teljesítmény:
D V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utolsó amerikai mérkőzésünk következik. Az újoncként szereplő St. Louis City fogadja a Colorado Rapidsot.

Ahhoz képest, hogy a St. Louis most szerepel először az MLS-ben, nincsenek megilletődve, olyannyira nem, hogy a Nyugati Konferenciában vezetnek. Igaz, már csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően, de vezetnek.

Legutóbb pontot tudtak tenni egy nyeretlen széria végére, ellenfelük pedig… nos, ők tökutolsók.

A Colorado 19 meccséből 2-t nyert meg, elképesztően gyengék.

A sportfogadás szerelmesei könnyű meccsre számítanak, a bukmékerek úgyszintén. A hazai győzelem a Greatwinnél 1.80, a döntetlen 3.80, a vendégsiker 3.85.

Következzen a St. Louis – Colorado Rapids meccs!

St. Louis

Már csak a jobb GK miatt áll az első helyen a St. Louis együttese. No meg azért, mert a Los Angeles FC képtelen a ziccereit kihasználni. Már rég megelőzhették volna őket, ha nem topáznak össze-vissza.

De így tesznek, így az újonc egyelőre őrzi első helyét. A hétvége folyamán végre sikerült újra meccset nyerni, három vereség és egy döntetlen után a San José Earthquakes otthonából távoztak minden egyes ponttal. A mérkőzés hőse Samuel Adeniran volt, akinek a bajnokságban ez volt az ötödik fellépése, általában inkább a San Antonioban számítanak rá. Most megkapta a lehetőséget, kezdőként játszhatott, és ha már ott volt, duplázott.

Eddig a St. Louis City 32 pontot gyűjtött, de a nyugati konferencia nagyon sűrű, így még csak azt sem állíthatom biztosan, hogy meglesz a rájátszás. Nagy valószínűséggel igen, de ha jön még egy hasonló sorozat, mint legutóbb, akkor még akár gondban is lehetnek.

Idegenben ez a mostani volt a negyedik győzelmük, inkább a hazai teljesítményüknek köszönhetik a jó szereplésüket. Otthon 6-1-3-mal állnak.

Eduard Löwen, Joao Klauss, Joakim Nilsson és Jon Bell nem játszhat, tehát a sérültek terén nem történt előre lépés.

A várható kezdőcsapat:

Bürki – Watts, Yaro, Parker, Hiebert – Perez, Alm, Stroud – Gioacchini, Adeniran

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.04.23.
colorado
1:1
st louis
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Colorado Rapids

A Rapids legutóbb, mikor tippeltünk rájuk, nem hozta, amit elvártunk és azt sem, amit nem vártunk. A Vancouver elleni meccsüket ugyanis elhalasztották. 22-én ők tehát pihentek, de három nappal később pályára léptek a Los Angeles Galaxy ellen. Az eredmény egyik csapatnak sem volt megfelelő, ugyanis gól nélküli döntetlent játszottak.

Nem tartom valószínűnek, hogy reális elvárásaik lehetnek a rájátszással kapcsolatban, ám tíz forduló még elég lehet arra, hogy elérjék a céljukat. Meg hogy legalább elmozduljanak abból a poziból, ahol vannak most…

Mint azt fent mondtam, eddig két győzelmet arattak a szezon során, 19 mérkőzésen ez édeskevés. Az is elég mélyre löki őket a szurkolók szemében, hogy nincs még egy csapat, amelyik ilyen kevés gólt rúgott volna. 19 mérkőzésen 14 találat, mellette 27-szer kapitulált a Rapids.

Bármilyen hihetetlen, otthon még nyeretlenek, mindkét győzelmüket idegenben szerezték. Teljes mérlegük 2-3-5, sorozatban három vereségnél tartanak most, kikaptak az Atlantától, a Columbustól és az Orlandotól. Ezen a három meccsen összesen kilenc gólt kaptak…

Öten nem lehetnek pályán, Jack Price, Max, Diego Rubio, illetve Bryan Acosta és Moise Bombito.

A várható kezdőcsapat:

Yarbrough Story – Rosenberry, Maxso, Wilson, Beitashour – Priso-Mbongue, Ronan – Nicholson, Bassett, Lewis – Cabral

Tippelde

Ha valahol, hát otthon a St. Louis legyőzheti a Coloradot, akik talán az egész MLS leggyengébb csapata. Válogatott játékosaik hiányzása is sokat nyom a latba, na meg a forma alapján sem mondhatjuk, hogy lehet esélyük.

Mi a hazaiak győzelmére tippelünk. Tipperősség: 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.91 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső