Szlovénia – Észak-Írország: Fogadási Tippek és Eb-selejtező Előzetes – 2023.09.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 04.
Szlovénia
Teljesítmény:
D V N N N
  • Stožice Stadion
  • Szeptember 07. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Észak-Írország
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Negyedik meccsünk következik, ezúttal egy olyan csoportba nézünk el, ahol nagy körbeverések voltak eddig is, és ez a jövőben csak folytatódhat. A negyedik helyen levő Szlovénia hazai pályán fogadja az eddig három vereséget begyűjtő északíreket. A terv pedig az – hazai oldalon -, hogy a belfastiaknak összejöjjön a negyedik zakó.

Remekül kezdte a sorozatot Matjaz Kek csapata, a két győzelmet azonban két nyeretlen meccs követte.

Vannak meglepetésszereplők a csoportban, Kazahsztán mindenképp ide vehető, de a finnek egészen jó mérlege és csoportelsősége is sokakat meglephet.

Szóval ez az a hatos, ahol még nem dőlt el semmi, ugyanúgy lehet EB-résztvevő Szlovénia, mint a mostani listavezető Finnország.

Ami a mérkőzés szorzóit illeti, a sportfogadás szakértői a hazai győzelmet várják a meccstől. A Quickwinnél 1.83 a szlovének sikere, 3.30 az iksz, 4.50 az északír győzelem.

Következzen a Szlovénia – Észak-Írország találkozó!

Szlovénia

Matjaz Kek, Szlovénia szövetségi kapitány második alkalommal ül a kispadon, legutóbb tizenkét éve volt ott, de miután nem jutottak ki az Európa-bajnokságra, menesztették. Lehet, hogy most is ez a sors vár rá, az országban egyre nagyobbak az elvárások a nemzeti együttessel szemben. És most egy olyan csoportban vannak, ahonnan nem lehetetlen a kijutás.

Szlovénia eddig négy mérkőzést játszott, ahogy fentebb is már említettem, az első két mérkőzésüket Kazahsztán és San Marino ellen megnyerték, ezt azonban egy finnek elleni vereség követte. A negyedik mérkőzésen nem tudtak nyerni, de a Dánia elleni 1-1 véleményem szerint bravúrkategória.

A kerettel ugyanaz a helyzet, mint legutóbb. Néhány nagy név, és mellé jó pár zongoracipelő, kisebb játékosok. Viszont az egész csapat annyira egyben van, hogy nem lehet őket leírni. Főleg nem Észak-Írország ellen…

Szlovénia másfél éve veretlen hazai pályán, legutóbb az NL-ben kaptak ki a svédektől. Azóta öt hazai találkozójukból hármat megnyertek, kétszer döntetlent játszottak.

A teljes keret:

Kapusok: Jan Oblak, Vid Belec, Matevz Vidovsek

Védők: Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Miha Blazic, Jaka Bijol, Petar Stojanovic, David Brekalo, Vanja Drkusic, Erik Janza

Középpályások: Jon Gorenc Stankovic, Sandri Lovric, Miha ZAjc, Jasmin Kurtic, Benjamin Verbic, Adam Gnezda Cerin, Timi Elsnik

Támadók: Andraz Sporar, Benjamin Sesko, Zan Celar, Luka Zahovic, Jan Mlakar, Zan Vipotnik

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Karnicnik, Brekalo, Bijol, Janza – Stojanovic, Gnezda-Cerin, Elsnik, Mlakar – Sporar, Sesko

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2016.03.28.Barátságos Mérkőzés
észak írország
1:0
szlovénia
Barátságos Mérkőzés
2011.03.29.Eb-selejtező 2012
észak írország
0:0
szlovénia
Eb-selejtező 2012
2010.09.03.Eb-selejtező 2012
szlovénia
0:1
észak írország
Eb-selejtező 2012
2009.04.01.Vb-selejtező 2010
észak írország
1:0
szlovénia
Vb-selejtező 2010
2008.10.11.Vb-selejtező 2010
szlovénia
2:0
észak írország
Vb-selejtező 2010
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Észak-Írország

Michael O’Neil csapata kellemetlen ellenfél tud lenni, ám nem ebben a csoportban. Egyelőre legalábbis. Az északír együttes eddig egyedül San Marinot győzte le, azóta háromszor is pályára lépett, és háromszor is kikapott. Érdekesség, hogy Dánia, Finnország és Kazahsztán is 1-0-ra tudott ellenük nyerni.

Szlovénia ellen sem ők számítanak esélyesnek, főleg nem idegenben, de azért a kellemetlen játékstílusuk nagy nehézségek elé fogja állítani majd Gnezda Cerinéket.

O’Neil keretében egy újonc van, a Kilmarnock játékosa, Brad Lyons, aki megjárta Angliát, mielőtt Skóciába igazolt volna.

Két tapasztalt támadó is újra itt van, Josh Magennis és Conor Washington legutóbb azért nem szerepeltek a csapatban, mert sérültek voltak. Szintén bevethető a Sunderland védője Daniel Ballard, azonban ezúttal nem kapott meghívót Jamal Lewis, Conor Bradley és Aaron Donnelly sem. Nem lesz itt Callum Marshall, Paddy Lane és Ethan Galbraith sem.

A teljes keret:

Kapusok: Bailey Peacock-Farrell, Conor Hazard, Luke Southwood

Védők: Jonny Evans, Craig Cathcart, Paddy McNair, Daniel Ballard, Ciaron Brown, Trai Hume

Középpályások: George Saville, Gavin Whyte, Jordan Thompson, Alistair McCann, Shea Charles, Conor McMenamin, Isaac Price, Paul Smyth, Matthew Kennedy, Brad Lyons

Támadók: Josh Magennis, Conor Washington, Shayne Lavery, Dion Charles, Dale Taylor

A várható kezdőcsapat:

Peacock-Farrell – McNair, Evans, Cathcart – S. Charles – Hume, McCann, Saville, Thompson – Lavery, D. Charles

Tippelde

Szlovénia jobb csapat benyomását kelti, de mondom, Észak-Írország nagyon nehéz ellenfél. Még úgy is, hogy négyből három meccsüket elvesztették.

Tippjeink a következők:

1.: Szlovén győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más 20BET játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 4.000.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső