Vancouver Whitecaps – Seattle Sounders: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 07.
Vancouver Whitecaps
Teljesítmény:
V N D N D
  • BC Place Stadion
  • Július 09. 04:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Seattle Sounders
Teljesítmény:
N D V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az utolsó amerikai meccsünk jön a hétre. A találkozót vasárnap hajnalban rendezik, a korai kelők még meg is tudják nézni, ugyanis fél ötkor kezdődik a Vancouver Whitecaps – Seattle Sounders meccs.

A Seattle együttese ott van az élmezőnyben, míg a Vancouver csapata most azért küzd, hogy az alapszakaszt lezárva is legyenek meccseik. Vagyis, hogy bekerüljenek a rájátszásba.

A két csapat között hét pont a különbség, ám tegyük hozzá, a Vancouver két mérkőzéssel kevesebbet játszott. Ha azokat megnyernék…

Nagyon hektikus az egész Nyugati Konferencia, mint azt már korábban is mondtam párszor, alig van különbség a csapatok között, és óriási körbeverések vannak…

A hazai csapatok általában nagyobb eséllyel indulnak, most is ez a helyzet. Az online sportfogadás egyik újabb szereplőjénél, a Quickwinnél 2.05 a hazai siker, 3.30 a vendég, 3.50 a döntetlen.

Vancouver Whitecaps

Vége lett a Vancouver veretlenségének, szerintem váratlanul. Öt találkozón keresztül nem találtak legyőzőre, ez pedig a Houston fölényes legyőzését, a címvédő idegenbeli megverését és egy Montreal elleni kupadöntős sikert jelent, megspékelve a Keleti Főcsoport első helyezettjével elért döntetlennel meg egy Kansas elleni iksszel. És most pont Sallóiék voltak azok, akik jól megverték őket.

De szó szerint: 3-0-ra kapott ki a Whitecaps.

A csapat most a 9. helyen áll 19 meccs után, viszont az előttük álló csapatok közül hárman is egy győzelemnyire találhatók, tehát idegeskedni emiatt a vereség miatt talán még nem kell. De amilyen érdekes liga az MLS, lehet, hogy a Whitecapset ez a vereség indítja el a lejtőn…

Ahogy a csapatok többsége, úgy a Vancouver is otthon igazán erős, csak egy meccset veszítettek el, ötször nyertek, négyszer ikszeltek.

Russell Teibert, Tristan Blackmon és Brian White sérültek, Javain Brown, Julian Gressel és Ali Ahmed válogatott kötelezettségeinek tesz eleget.

A várható kezdőcsapat:

Takaoka – Raposo, Veselinovic, Laborda, Martins – Schopf, Cubas, Vite – Cordova, Gauld – Becher

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.21.
vancouver
2:0
seattle
2022.09.18.
vancouver
2:1
seattle
2022.06.15.
seattle
4:0
vancouver
2021.11.08.
vancouver
1:1
seattle
2021.10.10.
seattle
4:1
vancouver
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Seattle Sounders

A Seattle csapata ki tudta használni végre, hogy a Los Angeles FC egyfolytában csak kikap, így végre meg tudták őket előzni. Eddig a Seattle-nek sem ment annyira, ha megnézitek, a mostani győzelmük előtt öt meccs alatt kétszer kikaptak, háromszor ikszeltek. De most megtört a jég és vasárnap 1-0-ra megverték a Houston Dynamot. A győztes gólt Albert Rusnak szerezte, de egyébként a Houston számára hízelgő az eredmény, mert a hazaiak sokkal jobban játszottak.

A Seattle tehát a második helyen áll, de ugyanannyi pontjuk van, mint a Los Angelesnek, ráadásul egy mérkőzéssel többet is játszottak.

Előttük a St. Louis, hárompontos a hátrányuk velük szemben, és itt is ugyanaz a helyzet áll fent, vagyis, hogy a Seattle több meccsből szerezte meg ezt a pontszámot, mint az éllovas.

Idegenben 3-2-4-es mérlegük van, ami nem jó, de nem is olyan rossz.

Válogatott szereplők és sérültek itt is vannak: Jordan Morris, Cristian Roldan és Alex Roldan alkotják az első halmazt, Ethan Dobbelaere, Sota Kitahara és Xavier Arreaga a másodikat.

A várható kezdőcsapat:

Frei – Baker, Gomez Andrade, Cissoko, Nouhou – Vargas, Joao Paulo – Lodeiro, Rusnak, Chu – Ruidiaz

Tippelde

Az előző két mérkőzést Vancouverben játszották, és mindkét esetben a hazaiak tudtak nyerni. Én most is ezt tartom valószínűbbnek. Az a győzelem még nem segítette ki a gödörből a Seattle-t, ráadásul idegenbeli mérlegük sem afelé hajt minket, hogy fontolóra vegyük a Sounders-sikert.

A Vancouver legutóbb ugyan kikapott, de összességében erős formát mutatnak, erős hazai teljesítménnyel. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.20 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 2.11 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.15 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső