A legjobb ingyenes fogadási tippek szerencsejátékosok számára

Üdvözöljük weboldalunk sportfogadási tippek rovatában! Itt egyebek mellett minden infót megtalálsz arról, hogy hogyan köthetsz nyerő fogadásokat, illetve, hogy felismerd a tétek valós értékét, és megtanulhatod, hogyan igazodj el könnyedén a különböző piacok között anélkül, hogy összezavarodnál! Keresd fel rendszeresen ezt az oldalt is, hogy mindig naprakész lehess a legújabb tippekről és trükkökről, amelyek hasznodra lehetnek a sportfogadásban!

Horvátország – Olaszország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes �...

23 június 2024 Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László
Két nagyágyú, akiktől talán többet vártak volna a sportfogadás hozzáértői. Horvátország a kiesés szélén, Olaszország pedig címvédőként egyelőre árnyéka korábbi önmagának. Egyébként az EB-győzelem óta az olaszok meglehetősen visszaestek, nem lehet arr...
Tovább...

Albánia – Spanyolország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 20...

23 június 2024 Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László
Ma is jelentkezünk, hiába van vasárnap. Holnap este ugyanis már a B csoportban döntenek, ki jut tovább, és ki esik ki. Bár utóbbit biztosan nem fogjuk tudni a csoportharmadikok helyzete miatt. Lesz tehát dolga az online sportfogadás kedvelőinek. De a...
Tovább...

Svájc – Németország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024....

22 június 2024 Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László
Még egy meccs, hiszen az első csoportban négy csapat van, ergo két meccset játszanak majd holnap este. Bár aki kicsit is követi a futballt (akár sportfogadás, akár csak szórakozás miatt), annak ezt nem kell elmondani. A német válogatott már továbbjut...
Tovább...

Skócia – Magyarország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024...

22 június 2024 Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László
Nem annyira megszokott, hogy a hétvégén teszünk közzé tippeket, de a mostani torna ezt egy picit átszabja. Vasárnap kezdődik meg ugyanis a csoportkör harmadik fordulója, sok minden most fog eldőlni. Tulajdonképpen minden. Németország vezeti a csoport...
Tovább...

Belgium – Románia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.2...

21 június 2024 Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László
Következzen a második forduló utolsó meccse. A jövőben már csak napi két meccs lesz, egy csoprot egy nap szerepel majd, méghozzá egy időben, szóval a jó világ a foci kedvelői számára véget ért, most már nem lehet azt megjátszani, hogy délutántól esti...
Tovább...

Sportfogadási tippek - Ingyenes sport előrejelzések

Manapság a sportfogadás egyre nagyobb üzlet a világon. Emberek milliói próbálnak beszedni egy kis mellékest, valamint vannak, akik munkaként tekintenek rá, és ez a fő bevételi forrásuk. Az internet megjelenésével egyre többen és többen kezdtek el ezzel foglalkozni, manapság egy milliárd dolláros iparágról beszélünk. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, megjelentek a különböző szakértők, akik – legtöbbször – pénzért cserébe tippekkel látják el a fogadókat.

Sokan csak legyintenek erre, azt gondolják, ebből nem lehet hosszú távon pénzt szerezni, és az egész arról szól, hogy a fogadóirodák – meg a szakértők - zsebét megtömjük. Valóban, a fogadók nagy százaléka nem következetes játékos, és előbb vagy utóbb a pénze az irodáknál landol. Vannak azonban azok, akik úgy keresnek pénzt, hogy közben a hobbijuknak élnek. Találj egy olyan munkát, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod – tartja ez az örökzöld mondás.

Sportfogadási tippekkel tele a padlás. Bármerre nézelődünk az interneten, hamar találhatunk egy olyan oldalt, amelyik különböző havidíjakért cserébe tippekkel lát el bennünket. Ezen oldalak minősége változó, vannak olyanok, amelyek tényleg kifejezetten jók, a legtöbbjük azonban egyszerű átverés.

Mi, itt a sportfogadasonline247.com-nál arra törekedtünk mindig is, hogy a látogatóink plusz információkhoz jussanak hírek, valamint tippek formájában. És ezért nem kértünk soha egyetlen forintot sem, ingyen tippeket adtunk, mióta az oldal elindult.

Foci tippek

Fő profilunk a futball, azon belül is a legjobb bajnokságok, kiemelt figyelmet fordítunk a Bajnokok Ligájára, az Európa-ligára, a különböző világeseményekre, úgy, mint az Európa-bajnokságok vagy Világbajnokságok. A foci tippek között találhattok Premier League, Ligue 1, Bundesliga, La Liga és Serie A meccseket, néha azonban elmerülünk a kevésbé ismert ligák között is.

Amikor a bajnokságok szüneteltek a vírus miatt, mi akkor sem tétlenkedtünk, és a belorusz bajnokságból szemezgettünk. Sportfogadási tippjeink nem hibátlanok, ha azok lennének, az összes fogadóirodát tönkre tettük volna már. Viszont szakértőnk a legnagyobb odafigyeléssel, a legtöbb hasznos információt összegyűjtve tárja elétek az ő elképzelését az adott mérkőzésről, mérkőzésekről.

Hogyan készülnek a tippek?

Olyan szakértőkkel dolgozunk, akik régóta űzik a sportfogadás tudományát, és napi szinten követik a világfutball eseményeit. Enélkül lehetetlen volna jó tippeket adni, fontos, hogy felkészültek legyenek a tipstereink. A sportfogadási tippek naponta érkeznek, a legtöbbször a délutáni órákban, és nem last minute tippek ezek, általában adunk időt arra, hogy az olvasó is felkészülhessen, levonhassa a saját konzekvenciáit. Tehát, ha ma olvasod ezt az írást, számíts rá, hogy a holnapi foci tippekről olvashatsz a blogon belül.

De hogy hogyan is készül ez? Tippadónk különös figyelmet fordít a csapatok megismerésére, elhelyezkedésükre a tabellán, a formájukra, a játékosok kohéziójára, a sérültekre, és minden olyan csipp-csuppnak tűnő hírre, ami felett könnyű elsiklani, a mérkőzés kimenetele szempontjából viszont fontos lehet.

Vannak szituációk, amikor ezeket az infókat összegezve egy tippet adunk, a legtöbbször viszont több lehetőséget is elétek tárunk. A legfontosabb piacokkal dolgozunk, vagyis adunk tippeket egy mérkőzésen a kimenetelre, a gólok számára, valamint arra is, hogy mindkét csapat betalál-e.

Hol játsszak?

Ez az, amibe nem tudunk, és nem is akarunk beleszólni. Magyarországon egyre inkább az online fogadóirodák térnyerése látható, mint szinte bárhol a világon, de népszerű manapság még a papíralapú fogadás is. Csak rajtatok áll, hogy melyiket választjátok. Egyébként a sportfogadasonline247.com oldalán számtalan, Magyarországon is legálisan működő fogadóirodával találkozhattok, akik különböző akciókkal próbálják magukhoz édesgetni a felhasználókat. Szóval, ha nincs még elképzelésetek, nézzetek körül nálunk.

A tippadásról

Ahogy említettük, az oldalunkon található tippekért soha nem kértünk pénzt a felhasználóinktól, és ez terveink szerint így is marad. Azonban fontos megjegyeznünk, hogy a sportfogadás egy trükkös meló, és nincs százszázalékos tipp. A legjobb tudásunk ellenére is hibázunk, néha a kutatómunka nem hozza meg a gyümölcsét. Ettől függetlenül pár vesztes tipp ne vegye el a kedvetek. Se tőlünk, se magától a sportfogadástól.

Továbbá fontosnak tartjuk megjegyezni a következőt: Sokan azonosítják a fizetős tippeket a minőséggel, az ingyenes fogadási tippeket pedig a gyenge, nem használhatóval. Ez téves feltételezés, ma is működnek Magyarországon olyan fizetős oldalak, amelyeknek minőségére a silány szó a legjobb. És bár nekünk is vannak gyengébb napjaink, az átlagos odds, amivel fogadunk, megközelíti a kétszeres szorzót.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a fizetős oldalak nem hoznak profitot. Mert hoznak. Ahhoz azonban olyan tipstert kell keresni, aki már régóta a szakmában van, elérhető eredménysort tesz közzé, ami alapján meg lehet nézni, milyen hatékonysággal dolgozik. Azokat az oldalakat, akik gyorsan ígérnek nagy profitot, ki kell hagyni.

A fő profilunk a futball, azon belül is leginkább a top bajnokságok. Angol, olasz, német, spanyol, francia és válogatott meccsek is megtalálhatók nálunk, de a kisebb bajnokságokat is előszeretettel vesszük elő.

Fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy mi sem vagyunk tévedhetetlenek, és maga a futball is egy olyan sportág, ahol bármi megtörténhet. A kiszámíthatatlansági faktort nem tudjuk nullára csökkenteni, de igyekszünk minden fontos információt összegyűjteni, ami az adott mérkőzés megtippelését segítheti.

UEFA Euro 2024
felső