Bari – Cagliari: Fogadási Tippek és Serie B Előzetes – 2023.06.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 10.
Bari
Teljesítmény:
D N V V N
  • Stadio San Nicola
  • Június 11. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Cagliari
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön a második meccsünk! A Serie B-ben is ugyanaz a helyzet, mint a La Liga 2-ben: két csapat már feljutott, egy harmadikat még keresnek. A Bari – Cagliari a döntő második meccse, az elsőről olvashattatok tippet, és bár annak ellenére, hogy nem jött be, úgy gondoltuk, fogunk írni a visszavágóról is.

A találkozó 1-1-ről folytatódik, bármilyen hihetetlen, az újonc Bari a feljutás esélyese azok után, hogy Szardínián ikszelni tudtak. Kellett mondjuk ehhez egy kis segítség a játékvezető részéről, de erre majd kitérek.

Az online sportfogadás egyik új szereplőjének, a Betiniának oldalán azt láthatjuk, hogy a hazai győzelem 2.32, a döntetlen 3.11, míg a vendégsiker 3.20.

Bari

A nemrégiben csődöt jelentő, teljesen megújuló, negyedosztályban induló, a harmadik vonalban sokat elidőző Bari annak kapujában áll, hogy valóságos meglepetést hajtson végre.

A kiscsapat újoncként szerepelt a Serie B-ben, most pedig lehet, hogy egyből szintet is lépnek. Ne feledjük, az olasz szabályok alapján a Barinak egy döntetlen is elegendő ahhoz, hogy feljusson, mivel az első meccs döntetlen lett, és az „alapszakaszban” előrébb végeztek, mint a Cagliari.

Így hát Michele Mignaninak annyi a dolga, hogy nem kap ki hazai pályán.

Ebben elég jók voltak az idei szezonban, mivel 20 meccsen csak 3-szor fordult elő, hogy vereséggel hagyták volna el a Stadio San Nicola pályáját.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy nem érdemelték meg az egy pontot a Cagliari ellen, elbízni magukat azonban még nem kell, sőt nem is lehet.

Jó hír, hogy nincs sérültjük, ahogy eltiltott sem, a nemrégi pirosat kapó Ricci is visszatérhet.

A várható kezdőcsapat:

Caprile – Dorval, Zuzek, Vicari, Ricci – Benedetti, Maiello, Maita, Morachioli – Esposito, Cheddira

Egymás elleni meccsek

Nagyon jó mecset játszott egymással tegnap este a Cagliari és a Bari. A Sardegna Arénában lejátszott találkozón a hazaiak rögtön magukhoz vették a kezdeményezést, és házi gólkirályuk, Gianluca Lapadula egy szép fejessel bevette Caprile kapuját.

Később aztán a Bari is feljavult, és számtalan lehetőséget hagytak ki. Pontosabban Radunovic védett ihletett formában, még egy büntetőt is hárított, amit kezezés miatt ítéltek meg a Bari javára.

A második félidőben oda-vissza forogtak veszélyben a kapuk, mindkét fél bőven hibázott. Végül aztán a 95. percben összejött az egyenlítés, a második tizenegyest a hazai kapus már nem tudta megfogni. Teszem hozzá, ez is jogos volt, itt Goldaniga rúgta le ellenfelét az ötös környékén. A Bari gólját egyébként az a Mirco Antonucci váltotta gólra, aki egy perce volt a pályán, az első félidőben pedig Walid Cheddira hibázott.

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.08.Serie B
cagliari
1:1
bari
Serie B
2023.02.18.Serie B
bari
1:1
cagliari
Serie B
2022.09.17.Serie B
cagliari
0:1
bari
Serie B
2016.05.06.Serie B
bari
0:3
cagliari
Serie B
2015.12.19.Serie B
cagliari
2:1
bari
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cagliari

Saját magát hozta nehéz helyzetbe Claudio Ranieri együttese, de ha van edző, aki ebből is ki tud mászni, akkor az a rutinos exróka. Micsoda szóvicc… Hagyjuk is…

Szóval a szárdok holnap este dönthetnek a sorsuk felől, a helyzet pedig tiszta: Nincs lehetőség taktikázni, nem elég a döntetlen, a vereség meg főleg nem elég, győzni kell a Bari otthonában.

Az együttes felemás teljesítményt nyújtott a szezonban az idegenbeli meccseken, voltak azért bőséggel fennakadások, kínos eredmények.

Nyeretlenségük a Bari ellen most már hétéves, még anno 2016-ban győzték le őket utoljára. Azóta három meccset játszottak (ugye mind a hármat ebben az idényben), egyszer kikaptak, kétszer ikszeltek.

Sérült a keretben három van, Filippo Falco, Elio Capradossi és Luigi Palomba.

A várható kezdőcsapat:

Radunovic – Zappa, Goldaniga, Altare, Dentello Azzi – Makoumbou, Deiola – Nandez, Mancosu, Luvumbo – Lapadula

Tippelde

Nem lehetetlen a feladat a vendégeknek, de egy nagyon betömörülő Barit kell majd áttörniük. Nehéz meló lesz.

Az eddigi meccseikből indulok ki, valamint hozzáteszem még azt, hogy mekkora tétje van a mérkőzésnek. És arra jutok, hogy itt a két és fél gól alatti tipp lehet a legjobb ötlet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.61 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső