Blackburn – Middlesbrough: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 28.
Blackburn
Teljesítmény:
V V N V N
  • Ewood Park
  • December 29. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Middlesbrough
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétfői boxing day egészen érdekesen alakult az élbolyban haladó csapatok számára. A harmadik, a negyedik és az ötödik egyaránt kikapott egy lejjebb levő csapattól, de ezért is szeretjük a Championshipet. Mert bármi megtörténhet…

A Blackburn a veresége ellenére tehát maradhatott ott, ahol van, de sokáig ez nem fog menni, előbb vagy utóbb valaki előzni fog. Reálisan nézve ebben a fordulóban egy újabb bukta esetén a Watford már nagy valószínűséggel meg fogja előzni őket. Bár aztán… a Swansea is pont akkor szedheti össze magát. Miért is ne?

Na, térjünk vissza a mostani meccsünkhöz, ami a Blackburn – Middlesbrough lesz. Mindkét csapattól sokat várnak a szurkolók, leginkább feljutást. Tény és való, hogy a Michael Carrick által irányított M’Boro ettől most kicsit messze áll, de tényleg, csak egy kicsit. Ugyanis a hétvégi győzelmüknek köszönhetően tudtak a többiekre zárkózni, és már csak két pontnyira vannak a hatodik helyen álló Millwalltól.

A Blackburn stabilan ott van a dobogó környékén, ám Jon Dahl Tomasson együttese elég hektikus teljesítményt nyújt. Vagy megnyerik a meccseiket, vagy elbukják, ahogy ez a táblázaton is látszik. Nem hiszem, hogy ilyen mérleget láttam volna egy bajnokságban is féltávnál.

Most bővíthetik a győzelmeik számát, de ugyanúgy benne van a pakliban a vereség. Vagy érkezik majd az első döntetlen… Még az is lehet. Ettől nem lettünk okosabbak, szóval vessük bele magunkat a találkozóba!

Amelyet egyébként a bukik szerint a Middlesbrough fog megnyerni. Az Unibet tippmesterei szerint a Blackburn győzelme 3.00-s szorzót ér, a döntetlen 3.20-at, míg a Boro sikere 2.55-öt.

Blackburn

Úgy tűnik, kisebbfajta szakadékba kezd zuhanni a Blackburn, és egyedül Jon Dahl Tomasson állíthatja meg őket, lévén, hogy ő a csapat mestere. A Rovers egész ősszel remekül játszott, és bár elég hektikusan teljesítettek (lehozták a féltávot döntetlen nélkül), sikerült a harmadik helyre felkerülniük, ami ugyan automatikus feljutást nem ér, de ez egy előkelő helyezés, és persze megvan az esélyük arra, hogy végül a Premier League-be kerüljenek a szezon végén. Ahhoz azonban a tavasszal is hozni kéne a meccseket, mert elég egy szempillantás ahhoz, hogy a harmadikról mondjuk a 8-9. helyre kerüljenek. És ehhez most jó úton haladnak. A legutóbbi öt meccsükön ugyanis három vereséget számlálnak, kikaptak a Burnleytől, a Prestontól, most hétvégén pedig a Sunderlandtől is.

A tippünk erre a mérkőzésre az volt, hogy mindkét együttes a hálóba fog találni. Ez jött is, de rajtunk kívül csak a hazai drukkerek örültek ennek, a vendégek nem.

Hiába szerzett vezetést a Blackburn Ross Stewart öngóljának köszönhetően, a támadó négy perc múlva javított, és tizenegyesből bevette Kaminski kapuját. A hátralévő időben a Sunderland nagyon akarta a győzelmet, és Stewart révén legalább két gólt szerezhettek volna, de a Blackburnnek is megvoltak a maga lehetőségei, Morton járt a legközelebb a gólhoz.

A csattanó a 91. percben jött, amikor már mindenki a lefújást várta, a hazaiak rúgtak még egy gólt, így a Blackburn pont nélkül maradt. Megint.

Ettől függetlenül a harmadik pozíciójukat tartják, mert mögöttük minden közvetlen rivális vereséget szenvedett.

De sokáig ezt nem fogják megúszni büntetlenül, és legközelebb már tényleg szükség volna a diadalra.

Szerencséjükre hazai pályán sokkal jobbak, mint idegenben, bár nem is olyan rég a Preston itt nagyon megverte őket. De a kivétel csak erősíti a szabályt, a Blackburn Rovers jelenleg nyolc győzelmet számlál otthon, és mindössze három vereséget.

Friss sérültje nincs a csapatnak, Callum Brittain, Jack Vale és Sam Barnes nem szerepelhet. Várható, hogy Tyrhys Dolan és Sammie Szmodich visszatér, sőt még Vale szereplésére is mutatkozik némi esély.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Rankin-Costello, Ayala, Hyam, Pickering – Travis, Morton, Buckley – Hedges, Gallagher, Brereton Diaz

Egymás elleni meccsek:

Ahhoz képest, hogy a Middlesbrough már egy ideje azon van, hogy feljusson, ez nem látszik sem az összteljesítményükön, sem pedig a Blackburn elleni találkozókon. Régóta nem tudták megverni a Roverst, hogy egészen pontos legyek, utoljára erre 2019-ben került sor. Pedig azóta nagyon nagy mennyiségű meccset játszottak le egymás ellen, hétszer találkoztak. Melyből az utolsó az ősz folyamán esett, októberben a Riverside-ból tudta mind a három pontot elvinni Tomasson csapata, 2-1-re győztek. Tőlük Sam Gallagher duplázott, a hazaiaknál Duncan Watmore tudott szépíteni.

Az utolsó öt meccs eredménye három blackburni siker, két döntetlen. Az Ewood Parkban hasonló a helyzet, a Rovers három győzelme mellett egy döntetlen van, valamint az a 2019-es Middlesbrough-diadal.

Meg kell említenem, gólok nem igazán születnek az Ewoodban a két csapat meccsén, 2016-ban volt egy 2-1, azóta viszont csak egygólos meccseik vannak. Vagy még annyi sem…

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.15.Championship
middlesbrough
1:2
blackburn rovers
Championship
2022.01.24.Championship
blackburn rovers
1:0
middlesbrough
Championship
2021.08.28.Championship
middlesbrough
1:1
blackburn rovers
Championship
2021.01.24.Championship
middlesbrough
0:1
blackburn rovers
Championship
2020.11.03.Championship
blackburn rovers
0:0
middlesbrough
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Middlesbrough

A Boro és a Wigan meccsére két tippünk volt. Az egyik bejött, a másik nem. Azt mondtuk, hogy a Middlesbrough a gyengén játszó, kiesőhelyen levő Wigant megveri, ez jött is. Az már nem, hogy kapott gól nélkül teszik mindezt, ugyanis egyet a vendégek is rúgtak. A 4-1-es eredmény sima meccs képét mutatja, és valójában az is volt. Bár a Wigan is elég sokszor került Zack Steffen kapuja elé, a vezetést a Boro szerezte meg Marcus Forss jóvoltából. A második félidőben hamar duplázott Chuba Akpom, így lényegében el is dőlt a mérkőzés. A szépítést követően – amely már a hajrában volt – még betalált egyszer Akpom, aki így mesterhármassal zárt, a Boro meg egy sima győzelemmel.

Az együttes Michael Carrick vezetésével szépen elkezdett megindulni felfelé a tabellán, Chris Wilderrel még a kiesőzónát nyalogatták, most pedig két pontra vannak a Millwalltól, akik a hatodik helyen vannak.

Amiben a csapatnak javulni kellene, az az idegenben mutatott játék, ott ugyanis csak 13 pontot gyűjtöttek, négy alkalommal nyertek, egyszer ikszeltek és már hétszer kaptak ki.

Ami biztosnak tűnik, hogy Matt Clarke-hoz csatlakozott a maródiak listáján Jonathan Howson, aki a Wigan elleni mérkőzésen szenvedett agyrázkódást, és január közepéig nem is léphet pályára. Erre nagyon odafigyelnek a kluboknál…

Egyes hírek szerint a Forss – Watmore kettős egyike le fog ülni a kispadra Riley McGree miatt, az ausztrál legutóbb csak a kispadon foglalt helyet. Mivel Forss gólt szerzett, sanszos, hogy Watmore esik ki.

A középpályáa közepén esély van Alex Mowatt játékára is.

A várható kezdőcsapat:

Steffen – Smith, Fry, Lenihan, Giles – Mowatt, Hackney – Jones, Akpom, McGree – Forss

Tippelde

Kiismerhetetlen csapat a Blackburn, még 24 forduló után sem lehet megmondani, épp milyen játékot fognak mutatni a pályán. Csak abból tudunk kiindulni, hogy a hazai mérkőzéseiken szépen jönnek a pontok, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy egy jó formában levő Middlesbrough érkezik hozzájuk.

Az eredményre nem is mernék tippelni, inkább ismét csak annyit mondanék, szerintem mindkét együttes be fog találni majd a hálóba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső