Bologna – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2021 október 21.
Bologna
Teljesítmény:
D N V D V
  • Renato dall Ara
  • Október 23. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
AC Milan
Teljesítmény:
V N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A napot Olaszországban, a Serie A-ban zárjuk, kinéztük számotokra – és magunk számára – a Bologna – AC Milan találkozót. Ami sportfogadási szempontból lehet igazán izgalmas. Nézzük csak a Bolognát! Nagy Ádám egykori együttese évek óta nem játszott olyan jól, mint a 2021/2022-es idényben, még akkor is, ha becsúszik egy-egy kellemetlen vereség (lásd: Empoli elleni 4-2). Arattak a közelmúltban egy hatalmas sikert, remek futballal gyűrték le a Laziot, az eredmény 3-0 lett, a fővárosiaknak pedig maccsuk sem volt.

És itt van a még veretlen AC Milan, akiknél már szombaton rezgett a léc, a Verona 2-0-ra is ment, végül a rossoneri forítani tudott. Lehetséges, hogy egy hullámvölgy kezdetének lehetünk szemtanúi, mert nagyon fontos játékosok estekk ki Stefano Pioli együtteséből sérülés vagy betegség miatt. Látszott is ez a hétközi Bajnokok Ligája meccsükön, ahol bár csak 1-0-ra kaptak ki, de az egész találkozón esélyük sem volt az FC Porto csapata ellen… És abszolút nem túlzok.

Bár a közelmúlt eredményei nyugtatólag hathatnak a Milan drukkereire, mégis azt gondoljuk, hogy van miért aggódni…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Udinese – Bologna: 1-1

G.: Beto ill. Barrow

Érdekes csapat ez a Bologna. A Lazio legyőzése annyira simán ment, míg az Udinese ellen úgy nem sikerült nyerni, hogy a 38. perctől kezdve emberelőnyben játszott a Mihajlovic-csapat. A helyzetek most is megvoltak, csak a befejezések… Na, abban kell feljavulni.

A kezdők:

Udinese:

Silvestri – Becao, Nuytinck, Samir – Stryger Larsen, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie – Beto, Deulofeu

Bologna:

Skorupski – Soumaoro, Binks, Theate – De Silvestri, Dominguez, Svanberg, Hickey – Soriano, Barrow – Arnautovic

A meccs egyik legjobbja Silvestri volt, az Udinese kapusa, aki a 90 perc alatt szinte mindent ki tudott védeni. Egyetlen alkalom volt, amikor nem… Az első félidőben például szögletre tolta Musa Barrow távoli kísérletét, nem volt kis védés, meg kell hagyni.

Sok helyzet ebben a játékrészben nem volt, egy kiállításról akarok beszámolni. Roberto Pereyra a 23. percben sárgult be egy taktikai fault miatt. Kereken negyedórával később elkövetett egy hatalmas butaságot, Theate mezét rángatta meg a középpálya közepén, ártalmatlan helyzetben. Nem volt látványos, nem tépte le róla a mezt, de pont annyi ideig volt a szövet a kezében, hogy a belga elessen, Pereyrát meg kiállítsák. És még csak nem is vitatkozhat az ítélet miatt.

Kiállítás ide vagy oda, az Udinese is majdnem betalált, Gerard Deulofeu lőtt zúgó kapufát a második félidő elején. Felpörögtek az események, a Bolognának is volt egy jó lövése (megint Musa Barrow durranthatott kapura).

Az Udinese nem állt be – ami nagyon szimpatikus volt -, Jens Stryger Larsen fejesét csak nagy bravúrral tudta védeni Skorupski, miközben Silvestrinek is akadt bőven dolga. Soumaoro, Barrow… Tüzelt mindenki, aki közel került az udinei kapuhoz.

A jég a 67. percben tört meg, a remekül játszó Musa Barrow a hosszú oldalon lőtte hálóba Nicolas Dominguez beadását. Hibáztatható-e a gólért Silvestri? Határozottan, oda nem szabad gólt kapni. Ettől még addigi – és azt követő – érdemeiből ez nem vonhat le semmit.

Az Udinese portása később megnyugodhatott, Beto percekkel később ki tudta egyenlíteni az állást, ráadásul ott is egy kapushiba vezetett a gólig. Skorupski jött ki egy magasan szálló beadásra, amit Pussetto talált el rosszul, Beto magasabbra emelkedett, mint a lengyel kapus, és fejjel továbbított a hálóba.

Jó kis meccset játszottak a Dacia Arénában, ahol az emberhátrányban játszó fekete-fehérek megérdemelten tartottak otthon egy pontot.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.30.Serie A
bologna
1:2
milan
Serie A
2020.09.21.Serie A
milan
2:0
bologna
Serie A
2020.07.18.Serie A
milan
5:1
bologna
Serie A
2019.12.08.Serie A
bologna
2:3
milan
Serie A
2019.05.06.Serie A
milan
2:1
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Milan – Verona: 3-2

G.: Giroud, Kessié, Günter (ög) ill. Caprari, Barak

A Milannál számtalan hiányzó volt, ami miatt a vendégek esélyei megnőttek. A meccsből egy őrületes dráma kerekedett, az Igor Tudor által vezetett vendégek gyorsan elhúztak két góllal, ám a Milan lassan eszmélt, és végül negyedóra alatt megfordították a találkozót.

A kezdők:

AC Milan:

Tatarusanu – Calabria, Tomori, Romagnoli, Ballo Touré – Bennacer, Kessié – Saelemaekers, Maldini, Rebic – Giroud

Verona:

Montipo – Ceccherini, Günter, Casale – Faraoni, Ilic, M. Veloso, Lazovic – Barak, Caprari – Kalinic

A rossoneri csapatából sérülés és betegség miatt maradt ki Theo Hernández, Mike Maignan, Brahim Diaz, Alessandro Florenzni, Tiemoué Bakayoko, Junior Messias és Alessandro Plizzari. Ezen játékosok közül legalább négy – de inkább öt – a kezdőben lett volna.

A francia portást helyettesítőt Tatarusanunak hamar be kellett melegednie, Ivan Ilic rögtön a meccs elején próbára tette. A román hálóőr akkor még védett, azonban percekkel később már tehetetlenül szemlélte, ahogy Gianluca Caprari 12 méterről a hálójába talál.

A Milan gyengén kezdett, és gyengén folytatta a találkozót, a 24. percben újagg gólt kaptak. Ezúttal Alessio Romagnoli rúgta ki Nikola Kalinic lábát öt méterre a hazai kaputól, kérdés nem lehetett, ez bizony tizenegyes. Antonin Barak állt a labda mögé, és hiába próbálták lézerrel elvakítani, a bal alsóba lőtt nagy erővel.

Pioli problémái pedig nőttek, Ante Rebicnek kellett sérülés miatt elhagyni a pályát a 36. percben.

A második félidőre egy más szellemiségű Milan jött a pályára. Samu Castillejo és Rade Krunic a szünetben léptek pályára, de a zárkózást nem nekik, hanem Rafael Leao beadásának köszönhetik a piros-feketék. Az 59. percben egy kis tánc után adott középre a Rebicet váltó támadó, Olivier Giroud fejét találta meg, ezzel 1-2-re módosult az állás.

A második hazai gólt is két csereember hozta össze, Rafael Leao sarkazása után Samu Castillejo tört be a tizenhatoson belülre, két védő gyűrűjében esett el a spanyol, tizenegyes. Franck Kessié a múltkor hibázott, most viszont egyenlített. Ez a 76. perc eseménye volt.

Két perc múlva jött a harmadik gól, amelyet a török-német Koray Günter szerzett. De nem, nem a Verona került ismét előnybe, a belső védő a saját kapuját vette be egy felettébb érdekes mozdulattal…

Már a második gól padlóra tette a vendégeket, hát még a harmadik… Igaz, maradt még egy Antonin Barak lövés a tarsolyban, de azt a milánóiak cserekapusa kitolta.

Így fordított tehát a Milan a Verona ellen, aztán jött hétközben a pofon Portugáliában…

Összefoglalás

A pofon, amire azért lehetett számítani, de valahol meg mégsem. A Milan kiábrándító játékot nyújtott az FC Porto ellen, de ennyi hiányzóval ez… Nem akkora meglepetés. Ugyazok a játékosok nem lehettek a pályán, akiket már korábban említettem, kiegészülve Ante Rebiccsel. Nem épült fel senki, azaz ugyanazzal a kerettel kell készülni a Bologna elleni találkozóra.

Ahol három sérült van, az Udinese elleni bajnokin dőlt ki hónapokra Kingsley Michael, ilettve pár nappal azelőtt Kevin Bonifazi. A harmadik hiányzó Jerdy Schouten lesz.

2016-ban, egészen pontosan január hatodikán nyert utoljára a Bologna a Milan ellen, az ezt követő meccseket nagy százalékban a rossoneri húzta be, egyetlen döntetlent értek el a felek.

Meggyengült a milánói védelem, így az előre játékban erős Bolognának bőven van esélye betalálni. Ha pedig úgy játszanak, mint a Bajnokok Ligájában, akkor a hazaiak akár még nyerhetnek is.

Bár kiábrándító volt a játék – ígérem, utoljára említem meg -, mégis bízunk abban, hogy a Serie A-ban teljesen máshogy meccsel majd a Pioli-csapat.

Summa summarum: Szerintünk mindkét csapat a hálóba talál majd, és nem állnak meg 1 gólnál, jönni fog az over 2,5 is.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső