Burnley – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 19.
Burnley
Teljesítmény:
D N D V N
  • Turf Moor
  • December 21. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Wolves
Teljesítmény:
N V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mielőtt a karácsonyi őrület elkezdődne még a Burnley – Wolves meccs hétfőn lejátszásra kerül. Mellette pedig még a Chelsea – West Ham találkozó kerül képernyőre, mindkettőről fogunk írni a mai napon.

A Burnley számomra most nem a világ legkedvesebb csapata. Az Aston Villa ellen biztos voltam abban, hogy kikapnak, azonban Grealishéknek 27 kapura lövés sem volt elég ahhoz, hogy egyetlen ici-pici gólt bepréseljenek.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Burnley most már zsinórban harmadik meccse nem kapott ki, elkezdtek apró lépésekben megindulni a bennmaradást érő helyek felé.

Mostani ellenfelüknél volt egy apróbb hullámvölgy, két meccset is elveszítettek, de a Chelsea ellen begyűjtötték a három pontot, egy élcsapat legyőzése pedig mindig megdobja a futballisták önbizalmát.

Melyiküknek jön ki ezúttal a lépés? Erre fogunk válaszokat keresni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Aston Villa – Burnley

Huszonhét kapura lövés. Nem bírok kitérni ebből, hogy egyet sem sikerült belőni ezek közül. Nagyot ment a Villa, de közben a Burnley-nek is voltak lehetőségei, amelyet nem tudtak kihasználni. Az első félidő első két helyzete a vendégeké volt, egy szépen felépített akció végén Westwood lőtt nem sokkal a jobboldali kapufa mellé, ezt követően pedig Chris Wood fejesét védte Emi Martinez.

Egyébként már az első félidőben hatalmas fölénybe került a Villa, 45 perc alatt volt 16 próbálkozásuk, de abból kettő volt igazán nagy helyzet: Anwar El-Ghazi szabadrúgása és Tyler Mings fejese, mindkettő a kapufán landolt.

Nagyon felbillent a pálya, a labdabirtoklás elképesztő volt, a birminghamiek 62 százalékban birtokolták a játékszert, és a kezdeti lendületet követően a Burnley nagyon visszaállt.

A fordulást követően minden ott folytatódott, ahol abbahagyták, néha-néha a vendégek eljutottak Martinezig, de ott az argentin volt az úr. Jack Grealish lábában benne maradt egy gól, a hajrában szép cselsorozatot követően jobbal lőtt, de egy nagyon picit elmérte, mekkora a kapu, így ez a lehetőség is oda lett.

Így tehát nem esett gól a találkozón, az Aston Villa negyedik meccse nem tud győzni a Villa Parkban, pedig most nagyon közel álltak hozzá…

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.15.Premier League
burnley
1:1
wolverhampton
Premier League
2019.08.25.Premier League
wolverhampton
1:1
burnley
Premier League
2019.03.30.Premier League
burnley
2:0
wolverhampton
Premier League
2018.09.16.Premier League
wolverhampton
1:0
burnley
Premier League
2016.03.19.Championship
burnley
1:1
wolverhampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Wolves – Chelsea

Kétszer szenvedtek zsinórban vereséget a hazaiak, míg a Chelsea egy hosszú veretlenségi széria végére ért, amikor kikapott az Evertontól. A Wolves továbbra sem számíthatott Raúl Jimenezre, a Chelsea-nél a legnagyobb hiányzó a combját fájlaló Zijes volt.

Az első félidőben gólt nem láthattak azok, akik jelen lehettek a Molineux stadionban, de egy-két szép akciót igen. Elsőként Olivier Giroud fejesét, ami fölé szállt, később a vendégek újfent egy szöglet után szereztek majdnem gólt, de Kurt Zouma most nem volt olyan pontos, mint szokott, a labda a felsőlécről a gólvonal elé pattant, onnan meg Giroud szórakozta el az esélyt.

A másik oldalon Fabio Silva pörgetett fel egy labdát Pedro Netonak, a kifelé csavarodó lövés valószínűleg mellé szállt volna, de Edouard Mendy inkább szögletre hárított.

A térfélcsere után szinte azonnal megszerezték a vezetést a kékek: Timo Werner és Chilwell játszottak össze a bal szélen, utóbbi beadása Giroud-t találta meg, aki a hálóba lőtt. Mondjuk ez túlzás, mert a játékszer el sem érte a hálót, Rui Patricio majdnem kiszedte még a gólvonal előtt, de a bíró órája jelzett, érvényes találat született, teljes terjedelmében áthaladt a labda a gólvonalon.

A vezetés mintha a Chelsea-t zavarta volna meg, a Wolves innentől kezdve mindent bevetett az egyenlítésért. Fabio Silva majdnem megszerezte első gólját, de a lövése pillanatában lesen állt, Boly közelről nem talált kaput, aztán jött Podence. Nem először a szezonban rúgott szép gólt a portugál, a mostani találatához azonban kellett egy kis szerencse meg egy rossz helyezkedés is Mendy részéről. A helyzetfelismerés miatt mindenképp jár a pacsi Podence-nek.

Pedro Neto a hajrában iramodott meg, elsőre úgy tűnt, hogy Reece James akasztotta őt, a játékvezető is így látta, így büntetőt ítélt, ám a visszajátszások alapján kiderült, hogy rosszul látta, visszavonta az ítéletét.

Végül azonban mégis a hazaiak nyertek, a 95. percben egy nagyon gyors kontra után az előbb is említett Pedro Neto vezetgette a labdát, majd 15 méterről ballal a bal alsóba lőtt.

Portugáljai szállították tehát a Wolves-nak a győzelmet, ez a játék a tavalyi énjét mutatta Nuno Espirito Santo mester csapatának.

Összefoglalás

Nagyon úgy látszik, hogy a Burnley összeszedte magát. Ennyiből messzemenő következtetéseket még nem szabad levonni, de az elmúlt három meccsen annyi pontot szereztek, mint az azt megelőző 9 fordulóban összesen.

Ez azt jelenti, hogy már nem állnak kiesőhelyen, de messze nincs még vége az idénynek.

Aktuális ellenfelükről már sokszor írtam itt a blogon, számomra az egyik legkellemesebb meglepetés volt a Wolves szereplése tavaly, most viszont kissé megrekedtek. Azonban, ha úgy tudnának játszani, mint a Chelsea ellen, akkor nem sokan tudnák megállítani őket. ÉS Raúl Jimenez még pályán sem volt…

Mert amikor a mexikói pályán van, akkor a Burnley hálóját beveszi. Így tett az előző két meccsük alkalmával is, mindkettő egyébként 1-1-es döntetlennel végződött.

A Burnley ugyan már párszor belefutott a késbe – 5-0 a City ellen, 0-3 a Chelsea ellen, 4-2 a Leicester ellen -, de kicsit mintha stabilizálni tudták volna a védelmüket. Hazai pályán viszonylag kevés gólt kapnak, de keveset is rúgnak.

A Wolves pedig még mindig próbálja helyettesíteni a hiányzó csatárát, ez Fabio Silva feladata lenne, egyelőre nem akar összejönni az első gól.

Így Podence-re, Netora és Traoréra hárul a gólszerzés, akik kiváló kvalitású játékosok, de idegenben a Wolves-nak sem megy annyira.

Azt gondolom, a legjobban akkor járunk, ha a gólszámra fogadunk. A statisztikából kiindulva és a játékerőt nézve nem lennék meglepve, ha 2,5 gólnál kevesebb születne ezen a meccsen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső