Chicago Fire – Toronto: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 15.
Chicago Fire
Teljesítmény:
N N V N N
  • Soldier Field
  • Július 16. 02:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Toronto FC
Teljesítmény:
V V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mint láthatjátok, az amerikai bajnokságból ezúttal nem hoztunk minden meccset. Leginkább azért, mert nem igazán van idő mindenről beszélni. Úgyhogy ezúttal olyan meccseket hoztunk, amik vagy nagyon érdekesek, vagy nagyon egyértelműnek tűnnek, és ettől függetlenül van benne érték.

Nos, az utóbbi csoportba tartozik a Chicago Fire – Toronto FC találkozó.

A Toronto az egész MLS legrosszabb formában levő csapata, amely nemsokára már az utolsó helyen fog állni, a Chicago viszont magára talált, és már elérte a rájátszás előszobáját.

A Xherdan Shaqiri fémjelezte hazaiaktól most is győzelmet várnak, sőt most várnak igazán győzelmet tőlük a sportfogadás kedvelői.

Az Unibet oldalán 1.63 az ő sikerük, 3.90 a döntetlen, 5.10 a vendéggyőzelem.

Chicago Fire

Gyenge játékot produkált a Chicago Fire, mígnem teljesen magukra tudtak találni. Talán korai kijelenteni, de ha így folytatják, ott lesznek a rájátszásban. Czichosék az elmúlt hetekben sorra nyernek, az utolsó öt meccsükből négyet is meg tudtak nyerni, egyedül az Orlando ellen kaptak ki.

Előtte két győzelem, utána két győzelem, utoljára a CF Montrealt rendezték le otthon. Xherdan Shaqiri rá jellemző nagy gólt rúgott a mérkőzésen, mellette pedig Brian Gutiérrez és Maren Haile-Selassie talált be.

A kanadai csapatot gyakorlatilag harminc perc alatt lerendezték, hiszen a 33. percben már 3-0 volt az eredmény. Még az első félidőben a vendégek büntetőt hibáztak, talán, ha abból gól lesz, lehetett volna izgalmas a találkozó. De így a Chicago nagyon simán nyert.

És ezzel a meccsel feljöttek a Keleti tabella kilencedik helyére, ami már rájátszás nyolcaddöntőt jelent. Másfél hónapja erre nem gondoltunk volna.

Hazai pályán még csak egyszer kaptak ki, mellette négy győzelmük és hat döntetlenük van.

Chris Mueller kidőlt az egész szezonra, Javier Casas szintén sérült, Victor Bezerra, Wyatt Omsberg és Federico Navarro játéka kérdéses.

A várható kezdőcsapat:

Brady – Souquet, Pineda, Czichos, Navarro – Giménez, Herbers – Gutiérrez, Shaqiri, Torres – Koutsias

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.01.
toronto
0:0
chicago fire
2022.07.14.
chicago fire
2:0
toronto
2022.05.29.
toronto
3:2
chicago fire
2022.02.12.
chicago fire
0:1
toronto
2021.10.03.
toronto
3:1
chicago fire
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Toronto FC

Semmit nem használt, hogy Bob Bradley-t elküldték a kispadról, a Toronto ugyanúgy gyengén teljesít. Nem tudnak kijönni a gödörből, és szerintem az már egyértelmű, hogy ez az idény elúszott a kanadaiak számára.

A Toronto összesen három mérkőzést nyert meg a huszonháromból, tízszer ikszeltek, és most már a vereségeik száma is eléri ezt a számot. Hiszen folyamatosan jönnek a vereségek, legutóbbi öt meccsüket egyaránt elbukták, de a nyeretlenségi sorozatuk ennél hosszabb, összesen nyolcnál tartanak.

Utoljára egy vállalható vereséget szenvedtek, az élen álló St. Louis City verte meg őket 1-0-ra. Bár tették mindezt a BMO Fielden, Torontóban.

A hazaiak rendelkeznek az MLS leghosszabb sérültlistájával. Ez már eleve probléma, de nagyon fontos játékosok is a kiesők között vannak, mint amilyen Lorenzo Insigne is.

Viszont úgy néz ki, Federico Bernardeschi tudja majd vállalni a játékot. Arra is van esély, hogy Sean Johnson és Jonathan Osorio pályára lépjen, ők a válogatottnál voltak, de visszatértek.

Az alábbiak nem játszhatnak a Chicago ellen: Lorenzo Insigne, Cristian Gutiérrez, Matt Hedges, Victor Vazquez, Michael Bradley, Adama Diomande, Sigurd Rosted.

A várható kezdőcsapat:

Johnson – Franklin, O’Neill, Mabika, Petretta – Osorio, Ibarra, Marshall-Rutty, Thompson – Sapong, Bernardeschi

Tippelde

A Toronto totálisan maga alatt, Terry Dunfield most abban bízhat, hogy viszatérő játékosai új életet lehelnek a csapatba.

Ám a jól teljesítő Chicago otthonában erre nem sok esély mutatkozik. Szerintünk a hazai csapat fogja megnyerni a mérkőzést. Tipperősség: 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.73 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.79 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső