Cincinnati – Toronto FC Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 20.
Cincinnati
Teljesítmény:
D N N N N
  • TQL Stadium
  • Június 22. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Toronto FC
Teljesítmény:
D D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk ma a tengerentúlon, hiszen nem sok meccs lesz a héten. A svédek például szünetelnek, Norvégiában meg csak vasárnap rendeznek fordulót. Van időnk kibeszélni a Cincinnati – Toronto FC találkozót többek között.

A Cincinnati egy nagyon fiatal csapat, de már most az élre törnek, eddigi teljesítményük alapján azt mondhatjuk, remek szezon vár rájuk, ha minden így megy tovább.

Vezetik saját főcsoportjukat, elég magabiztosan, ellenfelük viszont csak a csoport legvégén található meg.

Ennyi alapján a sportfogadás szerelmesei azt mondhatják, sima ügy lesz ez a meccs.

Ám ez Amerika, itt nem minden az, aminek látszik. Az Unibetnél 1.67-et fizetnek a hazaiakra, 3.80-at a döntetlenre, 5.00-t a vendégekre.

Cincinnati

A Cincinnati eddig nem igazán játszott főszerepet az MLS-ben, hiszen sorozatosan csak a csoportjuk utolsó helyén végeztek. Valami aztán megváltozott, a tavalyi teljesítményükre már büszkék lehetnek, hiszen az alapszakaszt Keleten az ötödik helyen zárták, majd egészen a negyeddöntőig menetelt Pat Noonan csapata. Ott a Philadelphia Union verte ki őket.

A két szezon között olyan igazán nagy igazolást nem hoztak tető alá: Legismertebb játékosuk Yerson Mosquera, akit a Wolverhamptontól kaptak meg kölcsönben. Mellette még ismerős lehet Matt Miazga neve. Érkezett még Isaiah Foster, Marco Angulo, Malik Pinto és Paul Walters, valamint három játékost draftoltak.

Távozott Ronald Matarrita, Isaac Atanga és Calvin Harris a fontosabb játékosok közül. Idén úgy tűnik, a csapat megállíthatatlan: Eddig tizenhét mérkőzést játszottak, ezekből tizenkettőt meg is nyeertek, így toronymagasan vezetik a Keleti Főcsoportot. Mellette négy döntetlenük van, tehát eddig csak egyszer kaptak ki.

Nekik volt idejük pihenni, ugyanis az utolsó meccsüket kilenc napja játszották le. Az annyira nem sült el jól, ugyanis a Vancouver Whitecaps otthonában csak 1-1-et értek el, Luciano Acosta góljával még ők vezettek, ám a végén kaptak egy tizenegyest.

Nincs még egy csapat, amelyik csak hasonló mérleggel rendelkezik, mint a Cincinnati. Mármint most a hazai teljesítményükre utalnék: Kilenc mérkőzés, kilenc győzelem. Ennyi, más nincs. Rúgott góljaik száma 16, a kapottaké 5.

Nick Hagglund lehet, hogy nem lesz ott a keretben, Brenner és Sergio Santos biztosan nem.

A várható kezdőcsapat:

Celentano – Mosquera, Miazga, Murphy – Powell, Nwobodo, Moreno, Barreal – Kubo – Vazquez, Badji

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.05.MLS
cincinnati
2:0
toronto
MLS
2022.04.30.MLS
toronto
1:2
cincinnati
MLS
2021.09.30.MLS
toronto
3:2
cincinnati
MLS
2021.09.12.MLS
cincinnati
2:0
toronto
MLS
2021.06.27.MLS
toronto
0:2
cincinnati
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Toronto FC

A döntetlenkirály legutóbb ismételten lecsapott, ezúttal a Nashville ellen értek el egy ikszet. Ami jó eredménynek mondható, a Nashville a második helyen áll saját főcsoportjában. A hazaiaktól természetesen ismét Lorenzo Insigne talált be, aki rövid idő alatt lett vezére az együttesnek.

Azonban ez nem jelent sikeres szezont a csapat számára. A Kanadai Kupában hamar kiestek, míg keleten csak a 13. helyet foglalják el, vagyis nincsenek rájátszást érő helyen.

Eddig 18-ból 10 meccsük lett döntetlen, 3-at nyertek, 5-öt vesztettek. Nem túl jó tehát most a helyzetük, de még van pár forduló, hogy ezen javítsanak. Megtehetik, a hetedik Orlando hét pontra van. Ennyi idő alatt be lehet azt hozni.

Idegenben nyeretlenek, 0 győzelem, 4 döntetlen, 4 vereség.

Shane O’Neill, Matt Hedges valószínűleg nem lehet ott a pályán, de az esély megvan rá, míg Alonso Coello, Adama Diomande, Victor Vazquez és Michael Bradley sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Johnson – Franklin, Laryea, Mabika, Petretta – Osorio, Kaye – Kerr, Bernardeschi, Insigne – Sapong

Tippelde

Csak és kizárólag a statisztikát figyelve egyértelmű a helyzet: A Cincinnati még pontot sem veszített, a Toronto meg még nem nyert.

A legbiztosabbra az 1X-szel lehet menni, de sejthetitek, hogy az kábé semmit nem lehet vele zsebre tenni. Alapból nem kockázatos a hazaiakra tippelni, ám Amerikára mintha más szabályok vonatkoznának.

Mi most a Cincinnati győzelmét mondjuk, de a tipperősség nem lesz túl magas, elkerülendő a túlzott magabiztosságot: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.72 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső