DC United – Inter Miami: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 06.
DC United
Teljesítmény:
N V N V V
  • Audi Field
  • Július 09. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter Miami
Teljesítmény:
D D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon összesen hat amerikai meccsről akartunk szót ejteni, jöjjön most a második ezek közül. Washington – Miami, vagyis DC United – Inter Miami mérkőzést rendeznek vasárnap hajnali fél egykor – itteni idő szerint, ami az online sportfogadás szakemberei szerint egy nagyon sima meccs lesz.

Ne felejtsétek el, továbbra sincs Messi vagy Busquets a csapatban, és még a nagy spanyol armada sem érkezett meg (állítólag további idősebb nagy sztárok csatlakoznak majd, mint Jordi Alba vagy Sergio Ramos), szóval az Inter Miami esélyei nem túl nagyok a rájátszásra hajtó DC-vel szemben.

Wayne Rooney együttese jobban áll, ez kétségtelen, valamivel jobb a formájuk is.

A Greatwinnél 1.50 a hazai győzelem, 4.40 a döntetlen, 5.60 a vendégsiker.

DC United

Két és fél gól alatti eredményt tippeltünk a DC United legutóbbi bajnoki mérkőzésére, melyet szerdán hajnalban rendeztek meg. A helyszín Texas volt, azon belül is Dallas, a házigazda pedig 1-0-ra kikapott Wayne Rooney-ék ellen. A győztes találatot az a Taxiarchis Fountas szerezte, akit az egykori MU-kedvenc elég sokat mellőz mostanság. Ezúttal azonban a kezdőben kapott helyet, a görög pedig meg is hálálta a bizalmat.

A győzelem fontos volt, de még nem jelenti azt, hogy a DC United biztosan ott lesz a rájátszásban. A nyolcadik helyen állnak keleten, ami ugyebár egyfajta előszobát jelent. Nyolcaddöntőt, amit az előttük végzőknek nem kell lejátszani.

Három pontra van az Atlanta, tehát még van lehetőség elcsípni annak lehetőségét, hogy ezt a meccset majd le kelljen játszaniuk.

Hazai pályán egyáltalán nem jók, 15 pontot gyűjtöttek, ami négy győzelemből és három döntetlenből jött össze.

Sérültek terén változás nincs, Martin Rodríguez, Mohamed Jeahze és Ted Ku-DiPietro nem léphetnek majd a pályára.

A várható kezdőcsapat:

Bono – Pines, Birnbaum, Williams – Ruan, Canouse, O’Brien, Santos – Fountas, Asad, Klich

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.04.
inter miami
1:2
dc united
2022.09.18.
dc united
2:3
inter miami
2022.05.15.
inter miami
2:2
dc united
2022.01.29.
inter miami
0:1
dc united
2021.06.20.
dc united
1:0
inter miami
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter Miami

Továbbra sem lehetnek elégedettek a szurkolók a csapatuk által elért eredményekkel, de ahogy közeleg Lionel Messi bemutatkozása, úgy fokozódik az izgalom a szurkolókban. Meg hát amiatt is örülhetnek, hogy ismét nem kaptak ki. Tudom, ez alapból nem kéne, hogy nagy szó legyen, de az Inter Miami már 13 vereségnél tart, szóval minden egyes pontszerzésnek lehet örülni.

Legutóbb az Austin FC-vel ikszeltek, most pedig a Columbus Crew-val. Ez pedig bravúr a javából. A vendégek kétszer is vezettek, előbb Leonardo Campana egyenlített, majd a hosszabbítás alatt Josef Martínez talált be.

A Miami még mindig az utolsó keleten, 17 pontjuk van, 5-2-13-as mérlegük. Otthon sem túl mutatós a mérlegük, de hát idegenben meg egyenesen szörnyű. Egyetlen győzelmük van (a Columbust tudták megverni két hónapja), mellette viszont nyolc vereségük. Öt rúgott, tizenhat kapott gól…

Gregore, Jean Mota, Kamal Miller, DeAndré Yedlin, Corentin Jean és Franco Negri nem játszhat, kétséges még Ryan Sailor szereplése.

A várható kezdőcsapat:

Callender – Fray, Kryvtsov, Allen – Cremaschi, Ruiz, Arroyo, Taylor – Stefanelli – Martínez, Campana

Tippelde

A tények mást mondanak, de én nem látom annyira gyenge csapatnak a Miamit, mint amilyennek sokan. Minőségi játékosaik vannak, bár kétségtelen, hogy van hová fejlődni. Ebben nyújt majd segítséget Lionel Messi, Sergio Busquets és még ki tudja, hogy kik.

Ezen a meccsen viszont egyikük sem lesz ott. És ha megnézzük a Miami statisztikáit idegenben, rögtön rájövünk, miért a DC United győzelmét várjuk a meccstől. Ja, emellett pedig még a két és fél gól alatti eredményt is. Tipperősség: 3/5; 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.48 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső