Flora – Rakow: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.07.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 17.
Flora
Teljesítmény:
V D N D N
  • A. Le Coq Aréna
  • Július 18. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Rakow
Teljesítmény:
V N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ismételten itt vagyunk, és nem csak mi, ami fontosabb, itt van a legrangosabb európai kupa selejtezője is.

Öt mérkőzést terveztünk a mai napra, mindegyiket keddről. Megszokhattátok, hogy a BL ezen időszakában akkora rangadók még nincsenek, sportfogadás tekintetében sem ez a legkönnyebb időszak. Így azt javasoljuk, hogy ne engedjetek a nyomásnak, lehet óvatosan is játszani, sőt azt mondom, ezeknél a meccseknél óvatosan is kell játszani.

A Flora – Rakow csatával indítjuk a napot, amelynek odavágója a múlt héten nem szerepelt a kínálatban. Megismerkedünk a két együttessel, megnézzük a nyári igazolásaikat, valamint megtippeljük, ki jut majd a következő körbe.

Nézzünk némi szorzót is: Az Ivibet oldalán 5.45 a hazai győzelem, 3.90 a döntetlen és 1.67 a lengyel csapat győzelme.

Flora

Biztos vannak egypáran, akik már tavalyelőtt is olvastak bennünket, így a Flora nem lesz teljesen ismeretlen számukra. Az észt csapat most is itt van a Bajnokok Ligájában, ellentétben a legutóbbi szezonnal, akkor ugyanis nem sikerült bajnoki címet szerezniük, a Levadia lett a bajnok. Az ő menetelésük nem volt túl hosszú, már az előselejtezőből kiestek.

A Flora aztán visszaszerezte az első helyet a mögöttünk hagyott szezonban, majdnem száz pontot gyűjtve lettek elsők. 97 pontot sikerült szerezniük, összesen egyszer kaptak ki 36 forduló alatt.

Már az idei szezon is megy, 20 kör ment le eddig, és a Flora most a második helyen áll. 14-5-1-es mérlegük van, és 47 pontjuk van, mint a Levadia együttesének.

Hiába azonban a Meistriliga, a BL mindent felülír, így az észteknek a hétvégén volt lehetőségük pihenni. Jól is jött ez, mert nincs akkora keretük, hogy két fronton is helyt tudjanak állni.

Három új igazolásuk volt egyébként, Mihhail Koloboc, Nikita Mihhailov és Märten Kuusk.

A mester várhatóan hasonló (vagy ugyanazzal a) kerettel vág neki a visszavágónak.

A várható kezdőcsapat:

Grünvald – Lilander, Kuusk, Seppik, Hussar – Kreida, Vassiljev – Reinkort, Miller, Ojamaa – Alliku

Egymás elleni meccsek

Az odavágó mérkőzésen szűk, egygólos hazai siker született, ami a lengyel szurkolók számára nem igazán volt kielégítő. Sem a mutatott játék, sem az elért eredmény miatt nem volt tűzijáték a városban, ennél sokkal simább mérkőzésre számított mindenki. Az egyetlen találat egyébiránt Vladyslav Kochergin nevéhez fűződött.

Előző meccs eredménye
2023.07.11.Bajnokok Ligája
rakow
1:0
flora
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rakow

Eddig nem igazán akart kijönni a lépés a Rakow együttesének. Sorozatban kétszer is a lengyel bajnokság második helyén végeztek, de legutóbb már összejött a bajnoki cím, így most már megmutathatják magukat a Bajnokok Ligájában is.

A Legia Varsót és a Lech Poznant előzték meg, kilencpontos előnnyel zárták a bajnokságot.

A csapat új edzője, Dawid Szwarga jól belehúzott, és egy halom új játékost csábított az együtteshez. Annyit, hogy felsorolni is hosszadalmas lenne, így csak a legfontosabbakat említeném meg: John Yeboah a Slask Wroclawtól érkezett, míg Adnan Kovacevic a Ferencvárostól. Más kérdés, hogy a bosnyák még be sem tudott mutatkozni, mert alig, hogy megérkezett, megsérült.

A csapat a Flora legyőzése után a Szuperkupában lépett pályára, méghozzá a Legia Varsó ellen. A találkozó 90 perc után nem hozott gólt, jöhetett a szétlövés, ahol a Rakow nem célzott olyan jól, mint ellenfelük. Hibázott Cibula és hibázott Jean Carlos Silva is.

Nem csak Kovacevic fog hiányozni, hanem Ivi López, Kamil Pestka és Adrian Gryszkiewicz is.

A várható kezdőcsapat:

V. Kovacevic – Rundic, Arsenic, Svarnas – Tudor, Kochergin, Lederman, Carlos – Yeboah, Piasecki, Cebula

Tippelde

Jobb csapat a lengyel, talán az odavágón mutatott játékot lehet azzal magyarázni, hogy közben a Szuperkupára is készültek. Összességében nem érzem veszélyben a továbbjutásukat, de a Flora okozhat meglepetést.

Ezen a találkozón a két és fél gól feletti eredményt tartjuk jó ötletnek. Tipperősség: 3/5.

Kerülj a ranglistára és kapj te is egy szeletet a 2.400.000 Ft-os bónuszból!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső