M’gladbach-Werder Bremen – Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 november 08.
Borussia M'gladbach
Teljesítmény:
N N V N N
  • Borussia-Park, Mönchengladbach
  • Július 27.
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
D D D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A német elsőosztályú labdarúgó-bajnokság tabellája az első 10 forduló után elég meglepően néz ki, a Bundesligában általában domináló Bayern München ugyanis csak a negyedik helyen áll, az éllovas pedig a kezdeti lendület után még mindig kitartó Borussia Mönchengladbach. Sőt, 10 meccs után még hárompontos előnyt is sikerült kialakítani a második helyen álló Borussia Dortmund előtt, így a vasárnapi meccsén hazai pályán a Werder Bremen ellen igazából még akár növelheti is majd az előnyét, főleg, hogy a Borussia a Bayern Münchennel játszik szombaton.

Erre főleg azért van esély, mert egyrészt a Gladbachnak hazai pályán (is) nagyon jól megy idén, az első két meccsük ugyan nem úgy alakult, ahogy tervezték (egy vereség és egy döntetlen a mérleg), viszont a legutóbbi három otthoni találkozójukat könnyedén behúzták, bőven három feletti rúgott gólos átlaggal meccsenként.

Ehhez jön hozzá a tény, hogy a Bremen bődületesen rossz formában van, az elmúlt hat meccsükön nem tudtak nyerni, igaz mindössze egyetlen vereségük volt, kevés gólos meccseken általában döntetlen eredményt érnek el. Az esélyek a fogadóirodáknál ennek megfelelően alakultak, a hazai győzelem meglepően jól fizet (majdnem 1.8-es szorzó), a döntetlen és a vendégsiker viszont ritkaságszámba menően majdnem ugyanannyit ér – főleg az előbb említett döntetlensorozatnak is köszönhetően brémai oldalon.

Előző 5 meccs eredménye
2019.04.07.Bundesliga
gladbach
1:1
bremen
Bundesliga
2018.11.10.Bundesliga
bremen
1:3
gladbach
Bundesliga
2018.03.02.Bundesliga
gladbach
2:2
bremen
Bundesliga
2017.10.15.Bundesliga
bremen
0:2
gladbach
Bundesliga
2017.07.15.Bundesliga
gladbach
3:5
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Marco Rose Gladbachja egyékbként igencsak gólerős és győzelemre játszik mindig, nem csoda, hogy 10 meccsből hetet meg tudtak nyerni, ráadásul nagyon jó sorozatban vannak most, az Eintracht Frankfurt és a Bayer Leverkusen legyőzése után folytatni szeretnék győzelmi szériájukat, de ehhez biztosan lesz egy-két szava a vendégeknek is, akiknek a tabellán elfoglalt helyezése becsapós.

Becsapós mert ugyan ötös döntetlensorozattal érkeznek majd Rose csapatához, de például legutóbb a Freiburg ellen végig támadtak és csak egy 93. percben kapott góllal lett egál, de előtte a Leverkusen ellen idegenben is vezetni tudtak és többször hosszú perióduson át domináltak a pályán.

Borussia Mönchengladbach vs. Frankfurt - Bundesliga 2019
Borussia Mönchengladbach vs. Frankfurt | 4:2

A Mönchengladbach egyik nagy erőssége, hogy nem egy sztárra építenek, hanem tényleg csapatként működnek, az eddigi 10 meccsükön 10 különböző játékos tudott betalálni, közülük a Guingamptól érkezett Marco Thuramnak megy a legjobban, ő már öt találatnál jár és legutóbb a Leverkusen ellen is ő szerezte a győztes gólt. Bár Plea és Embolo egyaránt sérült, ettől függetlenül komolyabb hiányzó nincs más a hazaiaknál, így jó formában, egységesen léphetnek pályára vasárnap.

A másik oldal sem írható le teljesen, alapvetően a sok döntetlenjük is annak köszönhető, hogy nyíltsisakos játékot játszanak, rohamoznak megállás nélkül, így pedig szabad helyet adnak a kontrákra, és ezért buktak el több győztes meccset is. Legnagyobb erősségük a középpálya, Maximilian Eggestein, Nuri Sahin és az egykori evertoni Davy Klaassen kavargatják a lapokat, utóbbi egyébként a gólszerzésben is jeleskedik Milot Rashicával egyetemben. Van pár sérültjük, de biztosan nagyon szeretnének bizonyítani már és elmozdulni a kiesőzóna közeléből, szóval biztosan izgalmas meccsre van kilátás.

Megtippelni a kimenetelt nem egyszerű, a kétesélyre érdemesebb fogadni (hazai siker illetve döntetlen), illetve arra, hogy 2.5 gólnál több találat lesz a meccsen – a Gladbach átlaga 3.1, a Werder Bremené pedig 3.8 eddig a szezonban, szóval erre bőven van esély.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső