Grúzia – Izrael: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes – 2023.07.01.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 29.
Grúzia
Teljesítmény:
D D N N N
  • Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Július 01. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Izrael
Teljesítmény:
N V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megvolt a csoportkör, most már az egyenes kieséses szakasz következik. Az U21-es Európa-bajnokság tartogatott némi meglepetést, ezt be kell valljam, a nyolc itt lévő csapat közül legalább háromra nem számítottam. De lehet, hogy inkább négyre.

Grúzia az egyik, akiket előzetesen lesajnált mindenki, de szervezettek, lelkesek, és mögöttük van a hazai közönség, így megnyerték a csoportjukat Portugália, Hollandia és Belgium előtt. Ez azért már most kalapemelésre késztet mindenkit.

Ellenfelük Izrael, az ő ittlétük is csodaszámba megy, az utolsó körben harcolták ki a továbbjutást. De nem lehet azt mondani, hogy érdemtelenül.

Kettejük meccse az online sportfogadás szakértői szerint a hazaiak győzelmét fogja hozni, de nagyon háromesélyes szorzókat láthatunk. Az Unibetnél 2.50 a grúz siker, 3.15 a döntetlen, 3.00 az izraeliek győzelme.

Jöjjön a Grúzia – Izrael találkozó!

Grúzia

Grúzia az utolsó csoportkörre Hollandia ellen úgy készülhetett, ha pontot szereznek Taylorék ellen, akkor biztosan tovább fognak jutni. Hiszen az első körben Portugáliát 2-0-ra megverték, majd 0-2-ről felállva döntetlent értek el Belgium ellen.

A grúz csapat rendkívül lelkes, ez pedig átragadta a szurkolókra is (vagy fordítva), határozottan mondhatjuk, hogy a torna abszolút meglepetéscsapatáról beszélünk.

A harmadik mérkőzésen óvatosak voltunk, és annyit mondtunk csak, hogy mindkét együttes gólt fog szerezni. Kockázatos volt, semmi nem garantálta, hogy a grúzok nem esnek szét. És hát papíron a holland csapat erősebb.

Amit igyekeztek is megmutatni, öt perc alatt kétszer találták el a kapufát, mindkétszer megúszták a grúzok. Kenneth Taylor próbálkozott mindkét alkalommal, Mamardashvilinek hatalmas szerencséje volt. Később is folytatódott a holland nyomás, de gólt csak nem tudtak szerezni.

Aztán eljött a félidő vége, és felpörögtek az esmények: Zuriko Davitashvili a torna egyik legszebb gólját szerezte, az ellenfél térfelének elejétől indult meg, és mivel senki nem bántotta, egészen a tizenegyespontig futott, ahol Verbruggen mellett a kapuba lőtt. A holland védelem ezért nem lesz megdicsérve.

Még a szünet előtt sikerült egyenlítenie a vendégcsapatnak, Kenneth Taylor fejjel nem volt elég pontos, de lábbal már igen, 1-1.

A tippünk bejött, innentől kezdve már nem volt miért izgulni nekünk. De a csapatoknak igen. A második félidőben Hollandia beszorította Grúziát, de újra már nem tudtak a védelmükön áttörni, így ők kiestek, Grúzia pedig bejutott a legjobb nyolc közé.

És teljesen reális az, hogy akár még az elődöntő is meglehet, hiszen Izrael legjobbjai azért nem tűnnek világverő együttesnek.

Az utolsó mérkőzésen Gagua volt az, aki gyengébben teljesített, valamint az eddig remeklő Tsitaishvili is szürke volt, ettől függetlenül nem gondolom, hogy le fogják őket cserélni más játékosokra.

A teljes keret:

Kapusok: Giorgi Mamardashvili, Nodar Kalichava, Luka Kulaladze

Védők: Tsotne Kapanadze, Iva Gelashvili, Aleksandre Kalandadze, Saba Khvadagiani, Giorgi Gocholeishvili, Saba Sazonov, Irakli Azarov

Középpályások: Luka Gagnidze, Zuriko Davitashvili, Anzor Mekvabishvili, Giorgi Moistsrapishvili, Gabriel Sigua, Nika Khorkheli, Otar Mamageishvili, Giorgi Tsitaishvili, Nika Gagnidze, Nodar Lominadze, Jemal-Giorgi Jinjolava

Támadók: Giorgi Guliashvili, Giorgi Gagua

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Sazonov, Gelashvili, Kalandadze, Gocholeishvili – Lominadze – Mekvabishvili, Davitashvili, Tsitaishvili, Azarov – Gagua

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.11.16.Barátságos Mérkőzés
grúzia
1:2
izrael
Barátságos Mérkőzés
2019.03.26.Barátságos Mérkőzés
grúzia
2:1
izrael
Barátságos Mérkőzés
2011.03.23.Barátságos Mérkőzés
izrael
2:0
grúzia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Izrael

Izral az első mérkőzésén hősiesen játszott, Németország ellen emberhátrányban és két ellenük befújt tizenegyessel is pontot tudtak szerezni. Aztán ami sikerült a németek ellen, az nem sikerült Anglia ellen, simán kaptak ki Lee Carsley együttesétől.

A harmadik meccsnek úgy mehettek neki, hogy még győzelem esetén sem biztos a továbbjutásuk, ahhoz Angliának is le kellett győznie Németországot. Ramsey-ék ezt a szívességet megtették, Izrael pedig egy nem túl erős meccsen 1-0-ra megverte a cseheket.

Egy gól esett, melyet a gárda védője, Omri Gendelman fejjel szerzett.

Izrael ott van a legjobb nyolc között, és a harmadik meccsen mutatott játék bizakodással töltheti el őket. Több jó teljesítmény volt, a teljes védelmet ki lehet emelni, valamint a középpályán Oscar Gloukh, a támadók közül pedig Dor Turgeman játszott nagyot.

A teljes keret:

Kapusok: Daniel Peretz, Shareef Keuof, Tomer Tzarfati

Védők: Karm Jaber, Ziv Morgan, Or Blorian, Gil Cohen, Eden Karzev, Roy Revivo, Hisham Layous, Stav Lemkin

Középpályások: Omri Gandelman, Oscar Gloukh, Dor Turgeman, Oz Bilevi, Ethane Azoulay, Yoav Hofmeister, Ayanaw Ferede, Ilai Hagag

Támadók: Bar Arad, Idan Gorno, Anan Khalaili, Mohammad Abu Rumi

A várható kezdőcsapat:

Peretz – Lemkin, Gandelman, Cohen – Jaber, Kartsev, Gloukh, Azulay, Revivo – Gurno, Turgeman

Tippelde

Ez a 3-5-2 sokkal jobban állt az izraelieknek, de ezúttal egy kemény feladat vár rájuk. Grúzia nem erősebb, mint a németek vagy az angolok, de otthon fognak játszani, körülbelül 20.000 grúz előtt. Ami nagy jelentőséggel bírhat.

Grúzia tűnik esélyesebbnek, de a torna ezen szakaszában (is) nagyon nehéz már okosnak lenni. Tipperősség: 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.20 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.22 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.21 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső