Hamburg – Bielefeld: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 21.
Hamburg
Teljesítmény:
D N V V D
  • Volskparkstadion
  • Május 24. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A másodosztály 27. fordulójában igazi csúcsrangadót rendeznek vasárnap délután, az első és a második helyezett összecsapását nézhetjük meg a húsleves – rántott hús kombinációt követően. Mindkét csapat botlott a hétvégén és ez valószínűleg jobban fáj a hamburgiaknak, akik tényleg az utolsó utáni pillanatban kapták az egyenlítést jelentő gólt a Greuther Fürth otthonában.

Mi pedig most megpróbáljuk megtippelni a Hamburg – Arminia Bielefeld találkozó kimenetelét.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Greuther Fürth – Hamburg

A Hamburg a fordulót megelőzően a harmadik helyen állt és abban a tudatban játszottak, hogy a mögöttük levő Heidenheimet lerázhatják magukról, ők ugyanis a Bochum ellen vereséget szenvedtek. De nem is a 3. hely megőrzése a cél Hamburgban, sokkal inkább a bajnoki cím, de legalábbis a biztos feljutást jelentő második pozíció.

Mégsem így álltak neki a meccsnek, a Fürth aktívabb volt és a lomha, sokszor céltalanul rohangáló Hamburg asszisztálásával meg is szerezték a vezetést, Nielsen góljával meg is szerezték a vezetést.

Ekkor kapcsoltak a vendégek, hogy itt bizony gond is lehet és fokozatot váltottak. Jött is hamar az egyenlítés, az addig értékelhető momentumot nem igen szolgáltató finn Joel Pohjanpalo találatával 1-1-re módosult az állás.

Fordulást követően már egy olyan Hamburg lépett a pályára, akiről elhiszik az emberek, hogy a bajnoki címre hajt, Dudziak gólja pedig már vezetést ért.

És innentől megint semmi… Vagyis de, voltak próbálkozások, különösen Jattát lehet kiemelni, aki remekül focizott, további gólok mégsem születtek.

Egészen a 94. percig, és erre egyáltalán nem számítottak a vendégek. Egy szöglet utáni kavarodást követően ismét Havard Nielsen volt jókor jó helyen és bekotorta a labdát, amivel a Fürth pontot mentett.

Igazán bánhatják Heckingék, hogy nem sikerült kivédekezni azt az egy szögletet, hiszen a Stuttgart kikapott, míg az Armenia is az utolsó percekben bukta a győzelmet az Osnabrück ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.21.Bundesliga 2
arminia bielefeld
1:1
hamburger sv
Bundesliga 2
2019.02.02.Bundesliga 2
arminia bielefeld
2:0
hamburger sv
Bundesliga 2
2018.08.27.Bundesliga 2
hamburger sv
3:0
arminia bielefeld
Bundesliga 2
2015.07.18.Barátságos Mérkőzés
arminia bielefeld
2:0
hamburger sv
Barátságos Mérkőzés
2012.01.14.Barátságos Mérkőzés
arminia bielefeld
0:1
hamburger sv
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arminia Bielefeld – Osnabrück

Amit leírtam a Hamburggal kapcsolatban, az igaz a Bielefeldre: Egyetlen támadást kellett volna kivédekezni és máris nyugodtabban léphetnek pályára vasárnap. De itt sem így történt.

Nem játszott jól a Bielefeld, a góljuk is csak egy tizenegyesből született, az viszont jogos volt: Klos lábát rúgták ki, nem is adta át másnak a büntető lehetőségét, hiszen a bajnoki cím mellett esélye van arra is, hogy megnyerje a gólkirályi címet. Jelenleg 17 gólos, furcsa mód a második helyezett egy „kiesésre jelölt” csapatban játszik, a Wehen labdarúgója, Manuel Schaffler 16-nál jár.

Valószínűleg már minden hazai túl akart lenni a kötelező könyökpacsin, és indulni hazafelé fürödni, de az Osnabrück még tett egy kísérletet az egyenlítésre. Egy beadás a kapufán csattant, Alvarez kapcsolt a leggyorsabban és a lábak erdeje között valahogy utat talált a labdája a kapuig.

Elvesztegetett lehetőség, de a játék képe alapján (ha szigorúak vagyunk) meg sem érdemelte a Bielefeld a győzelmet. Vagy inkább úgy fogalmazok, az Osnabrück nem érdemelt vereséget.

Összefoglalás

Legutóbbi mérkőzésükön a két csapat 1-1-es döntetlent játszott, ezt most a Bielelednél szerintem aláírnák. Hamburgban viszont biztosan nem, nekik kell kezdeményezni és valahogy bedarálni ellenfelüket. Ha tényleg bajnokok akarnak lenni, márpedig ez lenne a legfőbb céljuk.

Nehéz hetek várnak a Hamburgra, most a listavezető, következő alkalommal (egy hétközi fordulóban) a Stuttgart, aztán jönnek a papíron gyengébb ellenfelek. Ahogy az előző fordulóban láttuk, nem igazán lehet kifejezetten gyengének nevezni.

Szóval izgalmakból nem lesz hiány, ez szinte borítékolható és úgy érzem, Hamburg győzelemnek leszünk szemtanúi, ha az ebéd utáni pihenésünket meccsnézéssel kötnénk össze.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső