Huddersfield – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 16.
Huddersfield
Teljesítmény:
V V D N V
  • The John Smith's Stadium
  • December 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Watford
Teljesítmény:
D D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Továbbra is hatalmas problémái vannak a Huddersfieldnek. Akik minden meccset követtek velünk itt az oldalon tudják, hogy a Huddersfield ritka gyenge szezont produkál, jelenleg is csak az utolsó helyen vannak, és láthatóan semmi nem segít. Vagy ha segít is, csak ideiglenesen. Gondolok most például az edzőváltásra…

A csapat tavaly még a feljutás egyik nagy esélyese volt, és csak egy hajszállal maradtak le a Premier League-ről. Érdekes lenne látni, mi lenne a csapat sorsa, ha feljutottak volna a Nottingham helyett az első osztályba. Nyilván sokkal több pénz állt volna a házhoz, és lett volna lehetőség erősíteni, és akkor minden bizonnyal még Carlos Corberan lenne a menedzser. Így viszont nem ő, és a Huddersfield nem az első osztályban szerepel. És nem is fog. Annak is örülnek majd, ha a második vonalban tudnak maradni.

Ezzel szemben a Watford, a mostani ellenfél, a feljutásra hajt. Alaposan átalakultak ők is tavalyhoz képest, új edző jött, cserélődött a játékoskeret is, egy kicsit a Championshipre szabták az együttest.

Jól is megy nekik, ott vannak az élbolyban, és együtt haladnak a többiekkel. Persze ez nem a Championship lenne, ha azt mondhatnánk, a Huddersfield – Watford egy sima meccs lesz. Itt nincs egyáltalán sima meccs…

A fogadóirodák szerint sincs, az Unibetnél a Watford sikere bőven 2-szeres szorzó felett, a döntetlen 3.35, míg a Huddersfield győzelme 3.70.

Huddersfield

Ahhoz képest, hogy milyen statisztika látszódik a Sheffield elleni meccsen, nem kapott ki annyira a Huddersfield. Mi is azt mondtuk, hogy a tabellán jelenleg második helyen álló Blades meg fogja nyerni a meccset az utolsó helyezett ellen, és ez meg is történt. De csak 1-0-ra győztek Mcburnie-ék. Holott a meccset teljes mértékben uralták, a Huddersfield egyszer találta el Wesley Foderingham kapuját.

Úgy tűnik, nem elsősorban Danny Schofield hibája az, hogy a csapat ennyire mélyre süllyedt. Itt valami sokkal mélyebb dolog keresendő. Talán Corberán távozása, talán a játékosok kiégése. Talán nem tudták azt elfogadni, hogy a legutóbbi szezonban nem sikerült a feljutás. Hiszen a csapat nemrég még play-offban szerepelt, a döntőben kaptak ki a Nottinghamtől.

Most meg négypontos lemaradásban vannak az utolsó előtti Blackpoollal szemben is.

Féltávnál járunk, ergo innen vissza lehet még jönni. Hat pontra van a Hull City, a Huddersfieldnek van egy elmaradt meccse, szóval innen még vissza lehet hozni a szezont. De ennél többen idén már nem reménykedhetnek a szurkolók. Sem a játékosok.

A tavalyi évben összesen nem kapott ki annyiszor a Huddersfield, mint most 21 forduló alatt. Tavaly tíz vereségük volt 46 fordulót követően, most 12-nél tartanak, és még nagyon messzi van a vége…

A tizenkét vereség mellett van még öt győzelem és négy döntetlen, ami… nagyon kevés.

Ezúttal hazai pályán játszanak, és ha valahol, hát itt van lehetőségük jó eredmény elérésére, ugyanis a 19-ből 14-et a John Smith’s-ben szereztek meg. Ezzel el is árultam, hogy övék a legrosszabb idegenbeli statisztika.

Formájukat tekintve a gyengébbek közé tartoznak, az elmúlt öt meccsükön négy pontot szedtek össze, egyedül a QPR-t verték, akik szintén nagyon mélyen vannak.

Mark Fotheringham együttesében négyen sérültek: Matthew Pearson, Patrick Jones, Oliver Turton és Yuta Nakayama. A japán sérülése miatt a szezon hátralévő részében nem állhat már az edző rendelkezésére.

Angol hírek szerint lehet, hogy a csapat 20 esztendős támadója, Tyreece Simpson a kezdőben kap helyet. A csatár legutóbb negyedórát töltött a pályán, de úgy tűnik, ennyi idő elég volt ahhoz, hogy meggyőzze az edzőjét. Nem csak ő, egy másik fiatal is a kezdőcsapatban köthet ki, Ben Jacksonról van szó.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Boyle, Helik, Lees – Hayden, Rudoni, Kasumu, Ruffels – Thomas, Simpson, Jackson

Egymás elleni meccsek:

A Watford tavaly még a Premier League-ben szerepelt, onnan pottyantak ki a szezon végeztével, ahogy azt már fentebb is olvashattátok. Majdnem váltották egymást a Huddersfielddel, ehelyett mindketten itt vannak a másodosztályban. Utoljára 2021-ben játszottak, akkor a Watford és a Huddersfield is a hazai meccsét nyerte meg. Ha az utolsó öt találkozót vesszük figyelembe, a Watford fölényben van, háromszor nyertek, a Huddersfield meg kétszer.

A Watford fölénye inkább a hazai meccsekre korlátozódik. Mármint, veszélyesebbek otthon, a Huddersfield a hazai meccsek többségén felülkerekedett a lódarazsakon.

A két csapat meccseivel kapcsolatos információ, hogy a döntetlen egyiküknek sem ízlik igazán. Utolsó alkalommal 1999-ben játszottak ikszet, azóta minden egyes meccsükön győz valamelyik fél…

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.05.Championship
watford
2:0
huddersfield
Championship
2021.11.02.Championship
huddersfield
2:0
watford
Championship
2021.02.24.Premier League
huddersfield
1:2
watford
Premier League
2020.10.20.Premier League
watford
3:0
huddersfield
Premier League
2011.02.22.Premier League
huddersfield
1:0
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Watford

Eléggé meglepődtem, hogy a Watford képtelen volt legyőzni egy nálánál sokkal gyengébb ellenfelet, a Hull Cityt. A forma is inkább a hazaiaknak dolgozott, a játéktudásról meg nem is beszélve. Az eredmény mégis 0-0 lett. Néha a legkönnyebbnek ígérkező mérkőzések a legnehezebbek, és van, hogy ez fordítva sül el. A Watfordnak most nem volt szerencséje. Egy jó darabig a Hull talán még jobb is volt, aztán szépen átvették az irányítást Joao Pedroék, volt is bőven dolga az ellenfél védelmének és kapusának, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy Daniel Bachmann sem unatkozott.

A Watford közelebb járt a győzelemhez, de nem biztos, hogy igazságos lett volna, ha győznek. A döntetlen nem jött jókor, mivel a Norwich nyert, előzött, mivel a Preston nyert, beérték a lódarazsakat. A Blackburn kikapott, így egy Hull elleni győzelemmel felmehettek volna a dobogóra Sarrék.

A legutóbbi öt meccsén a Watford kétszer nyert, kétszer ikszelt és egyszer kapott ki. Összességében pedig 9-7-6-nál járnak. Az automatikus feljutás távolodik, de innen még behozható ez a difi.

Slaven Bilicnek azonban fel kell kötnie a gatyát, nem a türelméről híres a vezetőség, kéthónapnyi munka után úgy rúgták ki Rob Edwardsot, hogy a lába nem érte a földet. De lenne mit mesélnie Xisconak és Ranierinek is…

Hazai pályán jobban megy az együttesnek, idegenben 3-5-3-as mérlegük van. Viszont három mérkőzés óta veretlenek, erre alapozhatnak.

A sérültlista nagyon hosszú, hisz nincs Imran Louza, Tom Cleverley, Dan Gosling, Edo Kayembe, Hamza Choudhury és Kourtney Hause sem. A csapat nem tétlenkedett az elmúlt hetekben, leigazolták Ismael Konét és Matheus Martinst, azonban csak januárban tudják őket a csapathoz beregisztrálni, így addig kénytelenek a lelátóról figyelni az eseményeket.

A kezdőbe kerülhet Leandro Bacuna, akinek nem volt csapata idén, korábban viszont a Cardiffban és a Readingben is megfordult. Őt a sérülések miatt igazolták le, 31 éves, még segítségére lehet az együttesnek.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Ngakia, Kabasele, Cathcart, Kamara – Dele-Bashiru, Bacuna – Sema, J. Pedro, Sarr – Davis

Tippelde

Nem túlzás, kötelező a győzelem a Watford számára. Akkor is, ha a Huddersfield hazai pályán nem olyan gyenge, mint idegenben.

Ha Slaven Bilic fel akar jutni, akkor az ilyen könnyűnek tűnő meccseket gond nélkül hoznia kell. Én azt látom, ez a Huddersfield nem okoz majd nagy ellenállást…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.09 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 2.032 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső