Inter Miami – Austin FC: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.02.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 27.
Inter Miami
Teljesítmény:
V V N V V
  • DRV PNK Stadium
  • Július 02. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Austin FC
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Na, benne vagytok még egy tengerentúli meccsben? Lionel Messi csapata következik, a Keleti Konferencia tökutolsója, a hetek, sőt hónapok óta vereséget vereségre halmozó Inter Miami. A hétszeres aranylabdás még nem lesz pályán, így rá nem számíthatnak, ahogy a legfrissebb igazolásra, Sergio Busquetsre sem.

Ellenfelük a nyugaton középmezőnyben található Austin FC, akiknek bőven van még esélye arra, hogy odaérjenek a rájátszásba.

Eddig még csak kétszer játszottak egymás ellen, akkor azonban a nézők nem unatkozhattak, így most is számíthatnak rá a sportfogadás szerelmesei, hogy ez izgalmas és gólgazdag meccs lesz ez.

Az Unibetnél 2.40 a Miami győzelme és 2.75 az Austiné, 3.55 a döntetlen.

Jöjjön az Inter Miami – Austin FC találkozó!

Inter Miami

Épülget az Inter Miami, David Beckham csapatában két meghatározó labdarúgó is aláírt, és hamarosan a harmadik is alá fog. Lionel Messi érkezéséről régóta tudunk, a napokban pedig az is kiderült, hogy korábbi barcelonai csapattársa, Sergio Busquets is követi őt. És ha már Barcelona: Jordi Alba is aláír hamarosan.

Kell is az erősítés, ugyanis a Miami irtó gyenge szezont produkál. Az utolsó helyen állnak keleten, 15 pontot szereztek összesen, öt győzelmük van és tizenkét vereségük.

Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak Phil Neville edzői rutinja (vagy rutintalansága) volt a legnagyobb probléma, hiszen utódja, Javier Morales sem tud tisztességes eredményeket elérni.

Legutóbb Gazdag Dánielék ellen játszottak, és kaptak ki 4-1-re. Gazdag egyébként pályán volt, nem ez volt karrierje legjobb mérkőzése…

Ami pedig a gólokat illeti, David Ruíz öngólt vétett, Robert Taylor azonban a jó kaput vette be.

A Miami mérlege hazai pályán 4-0-5, 12:12-s gólkülönbséggel karöltve.

Hiányzóik: Gregore, Jean Mota, Ryan Sailor, Dixon Arroyo.

A várható kezdőcsapat:

Callender – Fray, McVey, Allen – Taylor, Ruíz, Cremaschi, Negri – Pizarro, Stefanelli – Campana

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.02.18.Barátságos Mérkőzés
austin
2:2
inter miami
Barátságos Mérkőzés
2022.03.06.MLS
austin
5:1
inter miami
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Austin FC

Gőzerővel igyekszik kimászni a pocsolyából az Austin csapata, amely három napon belül két bajnoki mérkőzést játszott le. És mindkettőt nagyon simán megnyerte. A texasi rangadón 3-0-ra győzték le az FC Dallast (Finlay, Fagundez és Zardes találtak be), majd később a Houston Dynamo is fejet hajtott a stadionjukban. Az eredmény szintén 3-0 lett: Finlay és Zardes ezúttal is gólt szerzett, a harmadikat azonban most Fagundez helyett Cascante szerezte.

Az Austin a nyolcadik helyen áll 7-4-8-as mérleggel, és már csak egy pontra a Dallas, kettőre a Salt Lake – San José – Houston hármas.

Idegenben ugyan nem túl jók (2-1-5), de a keleti sereghajtót azért illene megverni, függetlenül attól, hogy otthon vagy idegenben vannak…

Zan Kolmanic, Alex Ring és Leo Väisänen továbbra sem léphetnek sérülés miatt pályára.

A várható kezdőcsapat:

Stuver – Lima, Cascante, Radovanovic, Gallagher – Finlay, Wolff, Pereira, Fagundez – Zardes, Driussi

Tippelde

Az Austin együttese magabiztos, a Miami pedig már nagyon várja Messi és Busquets érkezését. Lehet, hogy velük megindulnak majd felfelé, most viszont nagyon gyengének és sebezhetőnek látszanak. Szóval meglepetés lenne, ha nem jönne az újabb bajnoki vereség.

Mi az Austin győzelmére tippelünk, valamint a két és fél gól feletti mérkőzésre. Tipperősség: 3/5; 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.67 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.61 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.64 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső