Inter – Borussia Mönchengladbach: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 19.
Inter
Teljesítmény:
V D N N N
  • Giuseppe Meazza
  • Október 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Mönchengladbach
Teljesítmény:
D N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerdán újabb BL meccsek várnak ránk, és vannak olyanok, amiket kár lenne kihagyni. Ilyen az Inter – Borussia Mönchengladbach meccs, amely igazán jó kis találkozónak ígérkezik. Bár még korai lenne ítélni, de ismét ott lehetnek idén az élbolyban, sőt, véleményem szerint az Inter esélyes lehet arra, hogy a Scudettoért küzdjön és le tudja taszítani a Juventust a trónról.

Bár a hétvégén vereséget szenvedtek, ezt is tegyük hozzá gyorsan.

A Mönchengladbach esetében már kétséges, hogy küzdhetnek a salátástálért vagy sem. Inkább nem, nagyon erős idén is a Bundesliga, ráadásul a BL győztes is itt van a Bayern München személyében. Szóval inkább reálisabb az, hogy valahol a negyedik-hatodik hely környékén végeznek.

Lássunk hozzá!

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Inter

Az utóbbi két fordulóban nem igazán jött ki a lépés az Internek, előbb iksz a Lazioval, most pedig a városi derbyn kikaptak a Milantól, köszönhetően Zlatan Ibrahimovic két góljának. Tegyük hozzá, eléggé rájuk jár a rúd, rengeteg a sérült (sajnos a koronavírus felütötte a fejét a csapatnál), valamint eltiltottjuk is volt Sensi személyében, akit a Lazio ellen állítottak ki.

Az első Milan gólnál szerencséje volt a svédnek, tizenegyesből szerezhettek volna gólt, de Handanovic hárította a lövést. Csakhogy a kipattanóval kapott még egy esélyt Ibra, amivel élni tudott. A büntető maga jogos volt, egyértelműen eltalálták a csatár lábát, a bíró pedig közel állt.

Négy perccel később jött a második találat, Rafael Leao – aki rendkívül jó formában van – baloldali beadását ismét Ibrahimovic lőtte a kapuba.

A végeredmény már az első félidőben kialakult, itt is egy lapos, baloldali beadás után született a gól, Lukaku volt eredményes.

További gólok nem születtek, bár majdnem tizenegyeshez jutott az Inter, de a VAR végül ezt megakadályozta.

Maradt az 1-2, ami az előzmények tudatában egyáltalán nem meglepő.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Borussia Mönchengladbach

Jó kis meccset játszott egymással a hétvégén a Gladbach és a Wolfsburg együttese. A Gladbach kezdett jobban, az első félidőben két nagy lehetőség is kimaradt: Előbb Neuhaus fejelt kapufát, majd Hofmann lőtt épphogy mellé.

A fordulást követően aztán már a Wolfsburgnak is volt nagy helyzete: Arnold lőtt távolról, amelyet Sommer védett, majd a kipattanó Baku elé került, de ő meg nem találta el a kaput.

A meccsen a hajrában esett két gól: Előbb Thuramot buktatták, amiért tizenegyes járt, ezt Hofmann lőtte a jobb alsóba, ezt követően Wout Weghorst pofozott kapuba közelről.

Ezzel alakult ki az 1-1-es végeredmény.

Összefoglalás

Az Inter alapból jobb csapat, ehhez kétség sem férhet. Azonban a rengeteg hiányzó miatt már vannak kétségeim. Igaz, a helyzet a Gladbachnál sem az igazi, ők is tele vannak sérültekkel. Vegyük sorra, hogy kik is ők!

Az Internél továbbra sem játszhat Radja Nainggolan, Radu, Gagliardini, Ashley Young és Skriniar – mindannyian koronavírus-fertőzöttek, míg Vecinonak a térdével van problémája.

A Gladbachnál pedig Zakaria, Poulsen, Benes, Beyer, Lazaro és Villalba dőlt ki.

A hazaiaknál esélyes, hogy Kolarov kikerül a kezdőből, esély van rá, hogy helyette Bastoni játsszon. A jobb oldal egyértelműen Hakimié, a balon pedig Perisic a favorit, főleg, hogy Young nem játszhat.

Újra pályán lehet Sensi, akinek a Milan elleni meccset azért kellett kihagyni, mert a meccs végén megütötte ellenfelét. Nem volt látványos, dühből történt az ütés, jogossága megkérdőjelezhetetlen.

A vendégeknél pedig a Plea – Hofmann – Thuram hármas ha minden rendben megy biztosan pályára lép, számíthatunk Neuhaus játékára is.

Mindketten remek futballt játszanak, ez gólok szempontjából bíztató. Nem is csoda, hogy ilyen támadókkal ilyen futballt játszanak, Simek Péter is megmondta a múltkor, hogy a támadó játékosok nagyban befolyásolják egy csapat támadó játékát. Őrület…

Ezúttal ebben a jó támadó játékban bízom, bár ahogy a bajnokságokban, úgy a Bajnokok Ligájában is necces az első forduló. Nincs azonban idő, a B jelű kvartett is nagyon nehéz. Minden meccsen extra fókuszáltnak kell lenni, ha tovább akarnak jutni a csapatok.

Szóval ezúttal a gólokra tippelnék, amit elég jó szorzóval adnak. Remélhetőleg a csapatok is egyetértenek velem és menni fognak előre. Akkor pedig kinéz egy jó kis adok-kapok. A tippem: Over 2,5.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső