Izrael – Anglia: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes – 2023.07.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 03.
Izrael
Teljesítmény:
N N V D V
  • Adjarabet Arena
  • Július 05. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Anglia
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Furcsa mérkőzések, még furcsább eredmények. Röviden így lehetne összefoglalni az U21-es Európa-bajnokság negyeddöntőit. Kiesett a házigazda csodacsapat, a grúz válogatott, Spanyolország csak hosszabbítás után tudott győzni Svájc ellen, Franciaország pedig simán kikapott Ukrajnától.

Szerdán rendezik az elődöntőket, Izrael – Anglia, valamint Spanyolország – Ukrajna mérkőzések jönnek. Vagyis két olyan meccs, ami már a csoportkörben is volt… Mégsem hinnénk, hogy könnyű dolgunk lesz, a sportfogadás ennél nehezebb meló. Főleg itt, ezen a szinten.

Ki lehet persze indulni az előző mérkőzésből, de megmondom nektek őszintén, nem biztos, hogy érdemes.

A szorzók az Unibetnél mindenesetre elég egyértelműek: Izrael győzelme 7.20, a döntetlen 4.25, az angol siker pedig 1.45.

Izrael

Izrael úgy jutott el a legjobb négy közé, hogy összesen csak egyetlen mérkőzést nyert meg: Csehország ellen. Az angoloktól kikaptak, a németekkel és a grúzokkal ikszeltek. Utóbbi volt szombaton, a hazai pályán – eddig nagyon jól – játszó grúz csapatot kellett elintézniük. Mi azt gondoltuk, hogy Tsitaishviliék meg fogják nyerni a találkozót, hiszen eddig a belgákkal, a hollandokkal és a portugálokkal játszottak, és maradtak ellenük veretlenek.

A hazai pálya előnye is mellettük volt, de a kilátogató közel 25 ezer néző inkább megbénította a hazaiakat. A meccs egészében jobb volt Izrael, három komoly lehetőséget is kihagytak, miközben a grúz csapat egyáltalán nem volt veszélyes a kapura.

Gólt azonban nem tudtak rúgni Turgemanék, így tizenegyespárbajra került sor, ami Daniel Peretznek nagyon ízlik. A kapus a németek ellen két tizit védett ki, most pedig egyet, amely elég volt a sikerhez, mivel Izrael oldaláról senki sem botlott.

A kezdő tekintetében megmaradhat a 3-5-2, viszont Hajaj helyére visszakerülhet az eltiltását letöltő Revivo, viszont Daniel Peretz és Eden Kartsev eltiltottak lesznek, ez pedig hatalmas csapás Izrael számára.

A teljes keret:

Kapusok: Daniel Peretz, Shareef Keuof, Tomer Tzarfati

Védők: Karm Jaber, Ziv Morgan, Or Blorian, Gil Cohen, Eden Karzev, Roy Revivo, Hisham Layous, Stav Lemkin

Középpályások: Omri Gandelman, Oscar Gloukh, Dor Turgeman, Oz Bilevi, Ethane Azoulay, Yoav Hofmeister, Ayanaw Ferede, Ilai Hagag

Támadók: Bar Arad, Idan Gorno, Anan Khalaili, Mohammad Abu Rumi

A várható kezdőcsapat:

Tzarfati – Lemkin, Gandelman, Cohen – Jaber, Azulay, Bar, Gloukh, Revivo – Turgeman, Gurno

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.06.25.Európa-bajnokság 2023
anglia
2:0
izrael
Európa-bajnokság 2023
2013.06.11.Európa-bajnokság 2013
izrael
1:0
anglia
Európa-bajnokság 2013
2011.09.05.Barátságos Mérkőzés
anglia
4:1
izrael
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Anglia

A negyeddöntőben egyetlen meccs volt, amit eltaláltunk. Ez nem túl jó mérleg, ezt meg kell hagyni, ám tartom magam ahhoz, hogy nem csak a sikerekről kell nagy mellénnyel beszámolni az olvasóknak, hanem arról is, ha valami nem sikerül. Ebből láthatjátok, hogy a legjobb munka ellenére is lehet hibázni. Tegyük hozzá, a meccsek meglepetésekkel szolgáltak, az angolok mérkőzése volt az egyetlen, ami papírforma eredményt hozott. És ez is alig!

A két évvel ezelőtti döntős ugyanis magára talált az angolok ellen, és a statisztika alapján ők álltak közelebb a győzelemhez. Még a kapufát is eltalálták, de James Trafford hálója ezen a mérkőzésen is érintetlen maradt. Csak úgy, mint eddig az egész tornán.

A győztes gólt egy nagyszerű támadás végén Anthony Gordon szerezte, de az érdem nem az övé, hanem Noni Madueke-é és a gólpasszt adó Morgan Gibbs-White-é volt.

Anglia ott van a legjobb négy között, és innentől már elvárás a döntőbe jutás. Azok után, hogy a csoportkörben nagyon simán verték meg Izraelt (Gordon és Smith Rowe góljaival) ezt készpénznek veszik a drukkerek.

Két eltiltottja van az angoloknak is: Ben Johnson és Max Aarons, vagyis a két szárnyvédő nem játszhat, a helyükre James Garner és Luke Thomas kerülhet.

A teljes keret:

Kapusok: James Trafford, Josh Griffiths, Carl Rushworth

Védők: Max Aarons, Luke Thomas, Levi Colwill, Taylor Harwood-Bellis, Jarrad Branthwaite, Charlie Cresswell, Ben Johnson

Középpályások: Oliver Skipp, Morgan Gibbs-White, Jacob Ramsey, James Garner, Curtis Jones, Thomas Doyle, Harvey Elliott, Cole Palmer, Angel Gomes, Noni Madueke

Támadók: Cameron Archer, Emile Smith Rowe, Anthony Gordon

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Garner, Harwood-Bellis, Colwill, Thomas – Madueke, Jones, Gomes, Smith Rowe – Gibbs-White, Gordon

Tippelde

Izrael megszerezte az olimpiai kvalifikációt, tehát ők már nyertek ezen a tornán. Anglia régóta nem jutott ilyen messzire, Lee Carsley-ék egyértelműen a győzelemre hajtanak. És valóban ők is az esélyesek.

Ha a találkozó úgy alakul, mint a csoportmeccsükön, akkor simán fognak nyerni Gordonék. Mi erre tippelünk. Tipperősség: 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.41 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső