Leon – Vancouver Whitecaps: Fogadási Tippek és Leagues Cup Előzetes – 2023.07.22.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 20.
Club Leon
Teljesítmény:
V N V N N
  • BC Place Stadion
  • Július 22. 04:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Vancouver Whitecaps
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk a tengerentúli kiruccanást, szombat és vasárnap hajnalban ugyanis további meccseket rendeznek. De nem az MLS-ben, nem is Mexikóban, ez a közös Ligakupa vagy Ligák Kupája, ha pontosabbak szeretnénk lenni fordítás terén. Ez az a sorozat, melyben az amerikai és a mexikói (meg a kanadai) csapatok egy hónapon keresztül gyűrik egymást, hogy aztán megtudják, melyikük a legjobb.

Tegnap már olvashattatok ilyen meccsekről, most pedig következik egy újabb, a Leon – Vancouver Whitecaps meccs.

A Vancouvert már jól ismerhetik azok az olvasók, akik szokták látogatni a blogot, a Leonról pedig szintén hallhattatok, ők nyerték idén a CONCACAF Bajnokok Ligáját a Los Angeles FC-vel szemben.

Szóval egy kifejezetten izgalmas mérkőzésre van kilátás, a sportfogadás kedvelői pedig nem csak a jó szorzók miatt várhatják, hanem azért is, mert jó futball várható.

A Greatwin oldalán kicsit esélyesebb a Vancouver, 2.50-et fizetnek a kanadaiak győzelmére, 2.90 a Leon sikere és 3.35 a döntetlen.

Leon

Egy ötszörös bajnokcsapatról beszélünk, amikor szóba kerül a Leon csapata, ráadásul, ahogy mondtam a bevezetőben is, a csapat idén megnyerte a CONCACAF Bajnokok Ligáját, a döntőben a Los Angeles FC ellen nyerték meg mindkét találkozót.

A mexikói bajnokságban azonban már régóta nem tudtak nyerni, utoljára 2013/14-ben végeztek első helyen. Tavaly az Aperturában és a Clausurában is a nyolcaddöntőben zúgtak ki.

A csapat nem rendelkezik kifejezetten nagy sztárokkal, és a bajnokság előtt sem költötték a pénzt Nicolas Larcamónék, legdrágább igazolásuk Borja Sánchez volt, akit a spanyol másodosztályú Real Oviedotól szerződtettek.

Az idei bajnokságban eddig nem annyira jön ki a lépés számukra. Három meccsen egy győzelmet arattak, kétszer kikaptak. A Pachucát ütötték ki 4-0-ra, de kikaptak a Tigrestől és a Guadalajarától.

A csapatnak legutóbb nem volt sérültje, így mindenki rendelkezésre áll a Vancouver ellen.

A várható kezdőcsapat:

Cota – Moreno, Tesillo, Frias, Barreiro, Hernández – Rodriguez, Romero – Mena, Alvarado, Davila

Egymás elleni meccsek

Ez a két csapat korábban sosem találkozott még egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vancouver Whitecaps

A Whitecaps egy kupában már idén diadalmaskodott, Kanadában sikerült a Montreal fölé kerekedniük. Most pedig azon vannak, hogy a bajnokságban ott lehessenek a rájátszásban. No meg persze már mindenki készül a Leon elleni Ligakupa-meccsre. A Vancouver felemás eredményeket ér el mostanában, nemrég simán kaptak ki a Sporting Kansastől, majd a Seattle is megverte őket, de a legutóbbi két találkozójukon ők nyertek.

Az Austint 2-1-re, legutóbb a Los Angeles Galaxyt 4-2-re verték. Jó kis meccs volt, amely annak ellenére vált izgalmassá, hogy Brian White és Ryan Gould góljai révén már 3-0-ra vezettek az első félidőben, plusz még emberelőnybe is kerültek.

Ennek ellenére a Galaxy 3-2-re feljött, és csak a hosszabbításban Sergio Cordova találatával dőlt el, hogy a Whitecaps nyeri a meccset.

Nyugaton a hetedik a Vancouver, egy pontra az ötödik Austin, viszont három pontra a tízedik Minnesota.

Ne tévesszen meg senkit egyébként, hogy a Leon van pályaválasztóként feltüntetve, a meccset Vancouverben fogják játszani.

Egyetlen sérültje van a csapatnak elvileg, Ali Ahmed, de még ő is felépülhet a következő mérkőzésre.

A várható kezdőcsapat:

Takaoka – Blackmon, Veselinovic, Martins – Cubas – Gressel, Schopf, Vite, Raposo – White, Gauld

Tippelde

Nehéz volna megmondani, hogy melyik csapat győzhet, erre nem is szeretnénk nagyon kitérni, mert bizonytalanok vagyunk.

Inkább a gólok száma vonz bennünket. Az over 1,5 egy biztosnak tűnő tipp, a bátrabbak viszont a két és fél gól feletti eredményt is tippelhetik. Tipperősség: 5/5; 4/5.

Akár 150.000 Ft-ra lehetsz jogosult, ha élsz a Powbet által kínált Reload bónusszal!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső