Nice – Lille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.08.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 09.
Nice
Teljesítmény:
V D V N V
  • Allianz Riviera
  • Augusztus 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lille
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Péntek estéről jön még egy meccs, méghozzá a francia élvonalból. A francia élvonalból, amely kicsúszott a világ öt legerősebb bajnokságából, sokakat meglepett viszont, hogy miért. Ugyanis az IFFHS szerint a brazil a világ legerősebbje, az eddig ötödik francia így eggyel hátrébb csúszott.

Mi azért nem hagyjuk magukra a gall csapatokat, ez ugyanis az a bajnokság, ahol az online sportfogadás szerelmesei nagyot tudnak nyerni, annyira magas szorzókkal dolgoznak.

Pénteken rendezik meg a Nice – Lille találkozót, amely lényegében egy rangadó. A Nice a felsőházban, a kilencedik helyen végzett legutóbb, ami azért csalódás, viszont a Lille ötödik lett, ez utóbbi felfogható sikernek, tekintve, hogy a Lens, a Marseille és a Rennes előzte meg őket (meg a bajnok PSG), és olyan csapatokat hagytak maguk mögött, mint a Nice, a Lyon vagy a Monaco.

Az Unibet csapata vendéggyőzelmet vár, 2.40 a Lille sikere és 2.85 a Nice-é, az iksz 3.50.

Nice

Didier Digard azután ült le a Nice kispadjára, hogy Lucien Favre-t menesztették. A francia edzővel nagyon hosszú ideig maradt veretlen a Nice, de a végére elfogytak. Az edzőnek pedig mennie kellett. Most Francesco Farioli ült le a helyére, aki konkrétan fiatalabb, mint én, 1989-ben született, és eddig menedzserként Törökországban dolgozott.

Fiatal csapathoz fiatal edző dukál, az olasz pedig igyekezett rögtön erősítéseket eszközölni. Teremas Moffi mindenképp az lesz, ő már tavaly is a csapatot erősítette, ám csak kölcsönben. Most véglegesen megvették. Ahogy megvették Jérémie Bogát az Atalantából, és kölcsönvették Morgan Sansont az Aston Villától.

Távozott Calvin Stengs, Andy Delort, Kasper Dolberg, Aaron Ramsey, Morgan Schneiderlin, Jean N’Guessan, Ange Ahoussou, valamint több játékost is kölcsönadtak, többek között Mattia Vitit.

A tavalyi kilencedik hely csalódást keltő eredmény, főleg, hogy mekkora tervek vannak a Nice-nél. A most kezdő Farioli elsődleges feladata az lesz, hogy az együttest visszavezesse a legjobbak közé, az élbolyba, mondjuk az első hatba.

A felkészülés során voltak azért problémák, az eredmények nem jöttek, igaz, nem is fontos ilyenkor, hogy jöjjenek. De azért itt az eredménysor: Vereség a Lausanne-tól, a Bragától és a Fiorentinától, döntetlen a Villarreallal és győzelem a Montpellier ellen.

A szezonnyitót teljes kerettel várhatja a Nice.

A várható kezdőcsapat:

Schmeichel – Mendy, Dante, Ndayishimiye – Lotomba, Beka Beka, Thuram, Bard – Laborde, Boga – Moffi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.29.
nice
1:0
lille
2022.08.31.
lille
1:2
nice
2022.05.14.
nice
1:3
lille
2021.08.14.
lille
0:4
nice
2021.05.01.
lille
2:0
nice
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lille

A bajnoki cím megszerzése után erősen visszaesett a Lille teljesítménye, a távozó Christophe Galtier helyére kinevezett Jocelyn Gourvennec még csak megközelíteni sem tudta elődjét. Várható volt, hogy ki is rúgják, és ez meg is történt. Azóta Paulo Fonseca, a Roma korábbi edzője ül a kispadon, akivel újra felfelé ível a csapat. Bajnoki címről persze szó sincs, de legalább azt elérték, hogy befutottak a hatodik helyre, ami így nemzetközi kupaszereplést jelent, az együttes a Konferencialigában szerepelhet.

Fonseca három stabil kezdőjátékosától is megvált a nyáron: Jonathan Bamba a Celta Vigoba, Timothy Weah a Juventusba, míg José Fonte a Bragába igazolt.

A helyükre érkezett pár fiatal játékos, mint amilyen Hákon Arnar Haraldsson vagy Tiago Santos. De itt van már a Barcával szerződést bontó Samuel Umtiti, valamint a Monaco fiatal kapusa, Lisandru Olmeta.

Fonseca jól bánik a fiatalokkal, nem meglepő, hogy velük tölti fel az üresen maradt helyeket.

A vendégek felkészülése jobban alakult, megverték a Dunkerque-öt, a Cercle Brugge-t, a Le Havre-ot, valamin ikszeltek a Brentforddal. Egyetlen vereségük az Empoli ellen volt.

Ketten biztos nem játszhatnak a hétvégén: Tiago Djaló, valamint Edon Zhegrova sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Chevalier – Santos, Umtiti, Alexsandro, Gudmundsson – Gomes, B. André – Cabella, Haraldsson, Ounas – David

Tippelde

Ránézésre jobb csapatnak tűnik a Lille, az új edzőt meg még szokni kell a hazaiaknak. Egyetlen dolog szól a Nice mellett, a hazai pálya előnye, főleg, hogy a Lille tavaly nem volt meggyőző idegenben.

Lassú, óvatos mérkőzésre számítunk, sok szabálytalansággal, és ahol nem feltétlenül a gólok lesznek főszerepben.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Büntető lapok száma: 3,5 felett

3.: Jonathan David gólt szerez bármikor a mérkőzésen

Szerezz egy ingyenes fogadást a Dreambetnél akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső