Olaszország – Norvégia: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 26.
Olaszország
Teljesítmény:
N V N N V
  • Cluj Arena
  • Június 28. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Norvégia
Teljesítmény:
V V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tévedtem egy dologban, még mikor elkezdtem írni erről a sorozatról, azt hittem, vannak könnyű meccsek. Aztán néhány csoportmeccs után rájöttem, hogy itt ilyen nincs. Aki itt van, az abszolút megérdemelten van itt, és persze van pár gyengébb teljesítmény, a többség kiélezett mérkőzéseket játszik.

Szóval bármennyire is evidens lenne azt írni, Olaszország tovább fog jutni a csoportjából, nem vagyok róla feltétlenül meggyőzve. Az ellenfelük a harmadik körben majd Norvégia lesz, akik hiába állnak 0 ponttal, jók voltak a svájciak és jók voltak a franciák ellen is. Csak nem volt szerencséjük.

A bivalyerős olasz válogatott természetesen a mérkőzés esélyese, a sportfogadás egyik régi szereplőjénél, a 22betnél 1.80 a sikerük, 3.75 a döntetlen és 4.20 a skandinávok győzelme.

Jöjjön az Olaszország – Norvégia mérkőzés!

Olaszország

Olasz győzelmet vártunk a svájciak ellen, és 45 perc után teljesen elégedetten dőlhettünk hátra. Hogy aztán a második félidőben minden létező körmünket lerágjuk a helyéről. Az olasz gárda saját magának – meg nekünk – tette nehézzé a meccset, majdnem sikerült egy háromgólos előnyt elkótyavetyélni. De kezdjük az elejéről:

Bealudtak a svájciak a meccs elején, a 6. percben Sandro Tonali szögletét Lorenzo Pirola fejelte be, majd öt perccel később Raoul Bellanova beadását Wilfried Gnonto kotorta be valahogy a gólvonal mögé.

Svájc egyáltalán nem nyújtott jó játékot, veszélytelenek voltak Carnesecchi kapujára, és a szünet előtti percben még kaptak egy harmadikat is. Ezúttal a Destiny Udogie helyére bekerülő Fabiano Parisi használta ki a svájci védő hibáját.

De ahogy bealudt Svájc az első félidőben, úgy bealudt Olaszország a másodikban. Egy perccel a kezdés után Imeri meglőtte a forduló gólját, pár perccel később pedig Amdouni is eredményes volt.

Olaszország itt rendezte a sorokat, és kibekkelték a maradék 40 percet.

Két kör ment eddig le, Olaszország három ponttal a csoport második helyén van. És most következik Norvégia, akik eddig nem adták könnyen magukat.

A változtatások bejöttek Svájc ellen, Udogie helyett Parisi, Ricci helyett Bove, Cambiaghi helyett Gnonto, mindhárom jó döntésnek bizonyult.

A teljes keret:

Kapusok: Marco Carnesecchi, Elia Caprile, Stefano Turati

Védők: Giorgio Scalvini, Fabiano Parisi, Lorenzo Pirola, Matteo Lovato, Raoul Bellanova, Destiny Udogie, Giorgio Cittadini, Caleb Okoli, Andrea Cambiaso

Középpályások: Samuele Ricci, Salvatore Esposito, Sandro Tonali, Nicolò Rovella, Edoardo Bove, Fabio Miretti, Nicolò Cambiaghi

Támadók: Lorenzo Colombo, Pietro Pellegri, Wilfried Gnonto, Matteo Cancellieri

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Okoli, Pirola, Scalvini – Bellanova, Tonali, Rovella, Bove, Parisi – Pellegri, Gnonto

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2018.03.22.Barátságos Mérkőzés
olaszország
1:1
norvégia
Barátságos Mérkőzés
2013.06.11.Európa-bajnokság 2013
norvégia
1:1
olaszország
Európa-bajnokság 2013
2005.06.03.Eb-selejrező 2006
norvégia
1:0
olaszország
Eb-selejrező 2006
2004.09.03.Eb-selejrező 2006
olaszország
2:0
norvégia
Eb-selejrező 2006
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Norvégia

Norvégia a Svájc elleni mérkőzésen hozott pár jó teljesítményt, de néhány egészen rosszat is. Papírforma volt a balhátvéd és a kapus lecserélése, Wolfe helyett Leo Führ Hjelde lépett pályára, míg a kapuba Kristoffer Klaesson kezdett, és majdnem nyerőember is lett.

Ami meglepett bennünket, az az volt, hogy a norvég csapat egyetlen gólját szerző Emil Konradsen Ceide csak a kispadon kezdett.

Norvégia a mérkőzés jelentős részében nem jelentett veszélyt Chevalier kapujára, főként a védekezéssel voltak elfoglalva. Sokat elmond, hogy a norvég csapatnak egyetlen kaput eltaláló lövése volt, az is a hosszabbításban.

Bár a csapat jobban játszott, mint legutóbb, mégis kikaptak, egy alkalommal hagyták üresen Olise-t, aki ezt ki is használta. Egyébként a mérkőzés végén Klaesson felhúzódott egy szögletnél, és majdnem a kapuba lőtt. Az igazán drámai lett volna… Smerud együttese csak egy esetben juthat tovább: Akkor, ha Franciaország megveri Svájcot, ők pedig az olaszokat.

Ezúttal is akadtak jobb teljesítmények, Klaesson remekelt, mellette a két belső védő, Heggheim és Daland, valamint a középpályán Hove és Kitolando szerepelt elfogadhatóan.

A teljes keret:

Kapusok: Mads Christiansen, Kristoffer Klaesson, Rasmus Sandberg

Védők: Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim, Jesper Daland, David Møller Wolfe, Leo Hjelde, Colin Rosler, Waren Kamanzi

Középpályások: Sivert Mannsverk, Joshua Kitolano, Johan Hove, Oscar Bobb, Emil Ceïde, Osame Sahraoui, Håkon Evjen, Markus Solbakken, Tobias Christensen, Christos Zafeiris

Támadók: Seedy Jatta, Antonio Nusa, Erik Botheim

A várható kezdőcsapat:

Klaesson – Sebulonsen, Heggheim, Daland, Führ Hjelde – Mannsverk, Hove, Kitolano, Ceide – Botheim, Nusa

Tippelde

Egyetlen gól két meccsen, ez nem annyira biztató norvég szempontból. Viszont az olasz védelem, hiába szerepelnek kitűnő játékosok, valamiért nem működik. Mégsem mondom, hogy Norvégia bízhat a meglepetésben.

Olaszország ezt a találkozót meg fogja nyerni. Tipperősség: 5/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.65 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső