Portugália – Belgium: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 26.
Portugália
Teljesítmény:
D V N N V
  • Mikheil Meskhi Stadium
  • Június 27. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Belgium
Teljesítmény:
D D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk a megkezdett utat, jöjjenek ismét az ifjak! Portugália két évvel ezelőtt a döntőig menetelt, most azonban könnyen előfordulhat, hogy Rui Jorge együttese már a csoportkörben búcsúzik. A borzalmas nyitást nem sikerült feledtetni, és csak egy döntetlent sikerült összehozni a második fordulóban, így a portugál együttes csoportja utolsó helyén áll. Ám még nincs minden veszve.

Belgium ellen ki-ki meccset fognak játszani, aki kikap, az kiesik, ennyire egyszerű. A sztárokkal megtűzdelt belga együttes sem nyújtja élete formáját, eddig két döntetlent tudtak összehozni, a győzelmükre így feltétlenül szükség van.

A sportfogadás nagymesterei szerint azonban ez nem lesz meg: Az Unibetnél 2.15 a portugál siker és 3.30 a belga, 3.60 a döntetlen.

Jöjjön a Portugália – Belgium találkozó!

Portugália

Hiába volt jobb a portugál csapat a második meccsén, mint az elsőn, nem sikerült elmozdulni az utolsó helyről. Rui Jorge csapata a grúzok elleni 2-0-s vereség után Hollandia legjobb fiataljaival játszottak, az eredmény azonban ezúttal is elkeserítő volt. Mondom még egyszer, ez a csapat (no nem ezzel a kerettel) két évvel ezelőtt döntőt játszhatott az U21-es Európa-bajnokságon.

Voltak változtatások az előző mérkőzéshez képest, volt, amelyik az edző döntése nyomán született meg, volt, amit a kényszer szült. Gondolok itt Tomas Araujo piros lapjára…

Amaro, Samuel Costa és Fabio Silva voltak az új arcok a pályán. Stabilabbnak tűnt a portugál védelem, mint először, de Brobbey révén többször is eljutottak a portugál kapuig, azonban a gólt a portugálok szerezték, André Almeida belsőzte a kapuba Pedro Neto beadását.

Jó ideig tartották az eredményt, ám a mérkőzés vége felé egyre jobban nőtt a nyomás a kapujuk előtt. Celton Biai magabiztosan állított meg mindent, amit lehetett, de Brobbey szerencsés góljánál ő sem tudott semmit tenni.

A mérkőzés legvégén Fabio Conceicao még majdnem bevette az ellenfél kapuját, de ez nem sikerült, maradt az 1-1.

Portugáliának egyetlen esélye van: Legyőzni Belgiumot. A portugál csapatban megvan erre a potenciál, de én tartom, játékerő tekintetében a belga csapat a legerősebb, így nem lesz könnyű dolga Neveséknek.

Kétlem, hogy Araujo visszatér a kezdőbe, borzalmasan játszott Grúzia ellen, Amaro viszont korrekt teljesítményt hozott legutóbb.

A teljes keret:

Kapusok: Celton Biai, Samuel Soares, Francisco Meixedo

Védők: Bernardo Vital, André Amaro, Nuno Tavares, Tomas Araujo, Leonardo Lelo, Alexandre Penetra

Középpályások: Samuel Costa, Tiago Dantas, Paulo Bernardo, Afonso Sousa, José Carlos, Joao Neves, André Almeida, Vasco Sousa

Támadók: Pedro Neto, Henrique Araujo, Francisco Conceicao, Vitinha, Fabio Silva, Diego Moreira

A várható kezdőcsapat:

Biai – Zé Carlos, Penetra, Amaro, Tavares – Costa – Dantas, Almeida – Neves – Conceicao, Neto

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2007.06.10.Európa-bajnokság 2007
portugália
0:0
belgium
Európa-bajnokság 2007
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Belgium

Csak saját magát okolhatja a belga csapat, amiért nem sikerült megnyerni a grúzok elleni mérkőzést. Egyrészt azért idegeskedhet a szövetségi kapitányuk, mert az együttes sokkal jobban játszott az első félidőben, mint a grúz csapat, másrészt azért, mert egy kétgólos előnyt herdáltak el.

Legalább három, de talán négy gólt is rúghattak volna 45 perc alatt Opendáék, végül kettő össze is jött: Először Maxim De Cuyper lőtte ki a bal alsót, majd az első gól szerzője adott egy gólpasszt is, Largie Ramazani fejére pottyantott egy labdát, amelyet az Almeria támadója be is bólintott.

Ezt követően jött a feketeleves, a második félidőben semmi nem látszott abból, amit Belgium valójában tud, egyre többször jelentek meg a grúzok az ő térfelükön, és lassan ki is egyenlítettek.

Miután Belgium az első mérkőzésén is ikszelt csak, két ponttal állnak most. Amúgy továbbjutó helyen, de a harmadik körben az iksz nem biztos, hogy elég lesz. Belgium csak úgy jut biztosan tovább, ha nyernek Portugália ellen.

Debast és De Winter, két meghatározó belső védőjük kifejezetten gyenge volt, de ettől függetlenül szerintünk a kezdőben maradnak. Még nem igazán láttuk ezen az EB-n Matazot és legutóbb Mathijsen egy perc lehetőséget sem adott Yorbe Vertessennek, aki azért annál jobb csatár, hogy csak padon hagyják.

A teljes keret:

Kapusok: Maarten Vandevoordt, Senne Lammens, Maxime Delanghe

Védők: Hugo Siquet, Zeno Debast, Koni De Winter, Louis Patris, Ameen Al-Dakhil, Mandela Keita, Ignace Van Der Brempt

Középpályások: Ewoud Pletinckx, Aster Vranckx, Eliot Matazo, Largie Ramazani, Maxim De Cuyper, Arne Engels, Olivier Deman, Nicolas Raskin

Támadók: Lois Openda, Yorbe Vertessen, Michel-Ange Balikwisha, Anthony Descotte, Charles De Ketelaere

A várható kezdőcsapat:

Vandevoordt – Siquet, Debast, De Winter, De Cuyper – Keita, Matazo, De Ketelaere – Vertessen, Openda, Ramazani

Tippelde

Hiába tűnik a bukmékerek szerint esélytelenebbnek a belga csapat, sokkal erősebbnek gondolom őket. A portugáloknál láthatóan valami nem stimmel, és nem az eredményekre gondolok, hanem a játékra, illetve a játékosok egymás közötti kommunikációján is látni, van feszültség bőven.

Szóval, legyen most a meglepetés, de azért csak óvatosan: Belga győzelem. Tipperősség: 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.10 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 3.05 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 3.08 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső