Sandefjord – Stabaek: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.07.09.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 05.
Sandefjord
Teljesítmény:
V V N V V
  • Sandefjord Arena
  • Július 09. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Stabaek
Teljesítmény:
V V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön az utolsó mai meccsünk, ami megint egy olyan, ahol meg kell állnunk egy pillanatra, nehogy buta döntést hozzunk. A Sandefjord – Stabaek találkozó nem tűnik olyan egyszerűnek, még akkor sem, ha a hazaiak osztályozós helyen állnak, és legutóbbi öt meccsükből négyet elveszítettek. Az újonc szintén nincs akkora formában, szóval itt bármi lehet.

A sportfogadás rutinos szereplői, mint amilyen a Greatwin is, épp ezért óvatos. Ez pedig azt jelenti, hogy háromesélyesnek hiszik ezt a meccset.

Náluk a Sandefjord szorzója 2.50, a döntetlen 3.40, a Stabaek pedig 2.90-nél tart ma reggel.

Sandefjord

A Sandefjord már az előző idényben is a tűzzel játszott, végül csak osztályozó útján sikerült a bennmaradást kivívniuk. És most, az idei szezonban is ezt, a 14. pozíciót foglalják el. Ha most érne véget a bajnokság, megint jöhetne a túlóra. Vagy inkább a pótvizsga, az jobban illik a szituációra.

De a Sandefjord szerencséjére (vagy épp szerencsétlenségére) még van hátra megannyi forduló. Ez idő alatt ki is eshetnek, de be is biztosíthatják a bennmaradásukat. A helyzet viszont az, hogy Norvégia egyik legrosszabb formában levő csapatáról beszélünk.

Az utóbbi öt meccsből négyet elvesztettek, egyet, az Odd Grenland ellenit tudták megnyerni.

Eddig sem kaptak kevés gólt, de a hétvégén csak még tovább nőtt a kapott találatok száma. A Sarpsborg úgy megverte őket, hogy talán még most sem tértek magukhoz. 6-1-re kaptak ki, egyedül Jesper Taaje tudott betalálni a vendégek közül. Ez rövid időn belül már a harmadik komoly veresége a csapatnak, a Haugesund hármat, a Molde ötöt rúgott nekik.

Mérlegük 2-3-6, hazai pályán 2-1-1.

Sérültjük, eltiltottjuk nincs.

A várható kezdőcsapat:

Keto – Berglie, Foss, Taaje, Egeli – Ayer Boya, Ottosson, Nilsson – Koomson, Tveter, Al Saed

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.26.
sandefjord
0:3
stabaek
2021.07.04.
stabaek
0:2
sandefjord
2020.11.08.
sandefjord
0:0
stabaek
2020.06.24.
stabaek
2:0
sandefjord
2018.09.01.
stabaek
3:3
sandefjord
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Stabaek

Az előbb említettem, hogy a Sandefjord az egyik legrosszabb formában levő norvég csapat. Nos, a másik meg a Stabaek (meg ott van még a Ham-Kam, ők állnak a dobogó élén ebből a szempontból). Az újonc meglehetősen jól kezdett, de valami most megváltozott. Azóta, hogy a Valerengát legyőzték, nem tudnak nyerni. Három vereség, egy döntetlen.

Utoljára hazai pályán kaptak ki a Strömsgodsettől, pedig őket sem lehet azzal vádolni, hogy annyira jó formában lennének. Igaz, legyőzték az előző fordulóban a Bodö/Glimt csapatát.

Még az sem segített, hogy pár percet emberelőnyben lehettek Krasniqi kiállítása miatt.

A Stabaek most 4-3-5-ös mérleggel áll a 10. helyen, de már csak hat pontra a Sandefjord és az osztályozós helyezés.

Idegenben egy csapatot vertek meg, ironikus, hogy az pont a Molde volt. Mellette négy vereségük van, 2,5-szer több kapott, mint rúgott gól.

A vezetőedzőt nem aggasztják sérültek és eltiltottak, mindenki készen áll a hétvégi mérkőzésre.

A várható kezdőcsapat:

Pettersson – Jensen, Naess, Skovgaard – Ottesen, Edwards, Lucca, Kostadinov, Pachonik – Bakenga, Hogh

Tippelde

Fontos mérkőzés mindkét együttes számára, bár ezt a frázist elég sokat puffogtatom, belátom. De mi mást lehetne mondani egy ilyen kiesési rangadóra?

A Sandefjord mindkét győzelmét otthon szerezte, ebben bízhatnak. Szűk, egygólos hazai győzelemre számítunk. Tipperősség: 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 2.33 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.36 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső