Sirius – Hammarby: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes – 2023.07.09.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 05.
Sirius
Teljesítmény:
V V N N N
  • Studenternas IP
  • Július 09. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Hammarby
Teljesítmény:
V N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb svéd meccs, ezután viszont már csak norvégok jönnek. A Sirius – Hammarby találkozó következik, két olyan csapat, akik a tabella hátsó felében helyezkednek el, és ha nem szedik össze magukat, még akár a kieséssel is meg kell majd szenvedniük.

Egyelőre még annyira nem ég a ház, ám könnyen előfordulhat, hogy fog.

A Hammarby hétfőn kapott ki, a Sirius szombaton, ergo az előző forduló egyiküknek sem jött össze. Most lehet javítani, a sportfogadás szakértői viszont nem igazán tudnak dönteni afelől, hogy melyikük az esélyesebb.

Az Unibetnél a Hammarby, az ő szorzójuk 2.50, a döntetlen 3.50, a hazai siker 2.75.

Sirius

A Sirius együttese három győztes meccs után ment el válogatott szünetre, és ez a szünet nem igazán tett nekik jót. A csapat a visszatérést követően sima vereséget szenvedett, igaz, az ellenfél az első helyen álló Malmö volt, akit idén eddig csak egy csapat tudott legyőzni.

A 3-0 ettől függetlenül azért nem egy biztató eredmény. A Sirius ennek a komoly győzelmi sorozatnak köszönhetően hagyta el a kiesőzónát, viszont annyira még nem távolodtak el tőle, hogy nyugodtak legyenek egy ilyen vereség után.

14 pontjuk van, 3 győzelem, 5 döntetlen, 5 vereség.

Nem voltak sokan azok, akik megfelelően játszottak legutóbb, kifejezetten gyenge volt Kouakou, Stensson és Nwadike is, utóbbit ráadásul ki is állították. Hozta a minőséget Widgren, Voelkerling és Matthews.

A csapat legközelebb otthon játszik, ahol a legutóbbi két mérkőzésüket megnyerték. Mellette egy döntetlenük és három vereségük van.

Patrick Nwadike kiesésével tovább nőttek az edző gondjai, hiszen mellette van még négy sérültjük is: Andreas Murbeck, Oli Valur Omarsson, Filip Olsson és Patrik Karlsson Lagemyr.

A várható kezdőcsapat:

Tannander – Voelkering, Jeng, Mathisen, Widgren – Roche – Bjarnason, Stensson, Alsanati, Matthews – Sylisufaj

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.26.
hammarby
4:1
sirius
2022.10.20.
hammarby
1:1
sirius
2022.04.25.
sirius
0:3
hammarby
2022.01.29.
sirius
1:3
hammarby
2021.10.27.
sirius
0:1
hammarby
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hammarby

Hétfőn játszotta le legutolsó bajnoki meccsét a Hammarby csapata, az ellenfél a második helyen álló Elfsborg volt. Akik hozták, amit hozni kellett, és simán legyőzték a középmezőnyben található ellenfelüket. 2-0 lett az eredmény, bátran mondhatni, hogy papírforma…

Ez persze nem vigasztalja a Hammarby szurkolóit, így ők maradtak a középmezőny közepén, ráadásul egy mérkőzéssel többet játszottak már, mint a közvetlen riválisok, a Sirius és a Värnamo.

Az utóbbi öt meccsükből egyet nyertek meg, otthon sikerült elintézniük a Brommapojkarna csapatát.

Idegenben még egyetlen győzelmük sincs, ami megint csak nem az ő felükre billenti a mérleg nyelvét. A Hammarby idén három pontot szerzett nyolc mérkőzésen, ez három döntetlent jelent. Mellette pedig öt vereség.

Hat rúgott és tizenhat kapott góljuk van, ez sem túlzottan megnyugtató.

A legnagyobb, leghosszabb hiányzólistája a Hammarby edzőjének, Marti Cifuentesnek van.

Ha minden igaz, nem játszhat Simon Strand eltiltás, Tesfaldet Tekie, Abdelrahman Boudah, Pavle Vagic, Mads Fenger, Dennis Collander, Bubacarr Trawally és Jon Gudni Fjoluson sérülés maitt.

A várható kezdőcsapat:

Blazevic – Karlsson, Kurtulus, Pinas, Kralj – Besara, Sadiku, Hammar – Madjed, Erabi, Mikkelsen

Tippelde

Nagyon sok a hiányzó a vendégeknél, illetve idegenben még nem sikerült nyerniük. Ezt a Sirius kihasználhatja, és ki is kell használniuk, egy sikerrel megelőzik mostani vetélytársukat.

Mi azt mondjuk, az 1X a legbiztonságosabb, a bátrabbaknak viszont a hazai győzelmet mondanánk. Tipperősség: 4/5; 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.71 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.75 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső