Stabaek – Molde: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.07.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 28.
Stabaek
Teljesítmény:
V V D V V
  • Nadderud Stadium
  • Július 29. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Molde
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot keretbe fogjuk foglalni. Méghozzá norvég keretbe. Egy Eliteserien mérkőzéssel indítunk, és aztán majd azzal is fogunk zárni, a kettő között pedig Allsvenskan, Bundesliga 2 és Jupiler League lesz.

A Molde, vagyis a címvédő kicsit megfáradtan érkezik majd a Stabaek otthonába, ám a győzelem szinte kötelező. Az újonc a nagyszerű kezdés után annyira visszaesett ugyanis, hogy már a kiesőzónát súrolják a lábukkal.

Ám van egy kis nehezítés a vendégeknek: Méghozzá az, hogy a jövő héten BL-meccset kell játszaniuk. Kedden is azt játszottak, és kisebb meglepetésre gólt sem tudtak rúgni a HJK-nak, ergo nem vehetik félvállról a visszavágót sem.

Sportfogadás szempontjából sima meccs várható. Az Unibet oldalán 1.67 a Molde győzelme, 4.75 a Stabaeké, 4.10 a döntetlen.

Jöjjön a Stabaek – Molde mérkőzés!

Stabaek

Pár hete, amikor belekezdtünk a norvég bajnokság követésébe, még dicső szavakkal jellemeztem a bajnokság egyik újoncát. A Stabaek valóban nagyon erősen kezdett, jártak az ötödik helyen is, azóta viszont egy olyan mélységes gödörbe jutottak, ami egyre nagyobb veszélyt jelent a számukra.

Egymás után bukják el a meccseiket, utoljára májusban nyertek a Valerenga ellen, azóta hét bajnokin maradtak alul vagy ikszeltek. De többségben vannak azok a találkozók, ahol nem jutott pont a Stabaeknek.

Legutoljára a Ham-Kam otthonába látogattak. Itt volt az esély arra, hogy végre megszakítsák ezt a gyenge sorozatot, ám még a kiesőjelölt otthonában sem nyertek, 3-2-re kikaptak. Mind a két gólt az újonc részéről Mushaga Bakenga szerezte.

Ezzel a vereséggel a Ham-Kam pontszámban beérte őket, a csapat pedig már csak a 12. helyen áll. Van még egy kis előnyük az osztályozós, illetve a kiesőzónában levőkhöz képest, de ez egyre csak fogy, és előbb vagy utóbb lépni kell, mert mehetnek vissza egy osztállyal lejjebb.

Hazai pályán három győzelmük, három döntetlenük és két vereségük van.

Egy dolognak örülhet a csapat: Nincs sérültjük. Viszont, ha ezúttal sem jön össze a győzelem – amire azért nem túl nagy az esély – Lars Bohinen szedheti a sátorfáját.

A várható kezdőcsapat:

Pettersson – Pedersen, Naess, Skovgaard – Ottesen, Edwards, Haugen, Krogstad, Walstad – Bakenga, Hogh

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.30.
molde
2:3
stabaek
2023.03.18.
stabaek
9:8
molde
2021.10.23.
stabaek
0:3
molde
2021.06.20.
molde
2:1
stabaek
2020.11.21.
stabaek
0:3
molde
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Molde

Kedden este játszotta első idei BL-meccsét a címvédő Molde. Mivel remek formában vannak, az északi rangadón minimum azt gondoltuk, hogy gólt fognak szerezni, ám csalódtunk bennük. És nem csak mi voltunk ezzel így.

A HJK nem könnyű ellenfél, de az 1-0-s vereség valamennyire mégis meglepetés-kategória. A Molde ezáltal hét veretlen mérkőzést követően kapott ki.

Az utolsó bajnokijuknál nem látszott, hogy probléma lenne, meggyőző játékkal 5-1-re verték a Sarpsborgot, és a gyenge kezdést láthatóan maguk mögött hagyták. A csapat góljait Eric Kitolano, Mathias Lovik és Martin Linnes szerezték, előbbi mesterhármast ért el.

A hétvégi mérkőzés egyértelműen róluk kellene, hogy szóljon, de a fejekben bizonyára ott motoszkál a HJK elleni visszavágó, az egygólos hátrány ledolgozása.

A tabellán a negyedik helyet foglalják el, a Bodö kivételével szépen feljöttek a többiek nyakára. Idegenben 3-1-4-es mérlegük nem sejtet túl sok jót, még a Stabaek ellen sem.

Sivert Mannsverk ezen a mérkőzésen nem játszik eltiltás miatt, és várhatóan lesznek még az alapcsapatból olyanok, akik a padon kezdenek. Sérült nincs a csapatban.

A várható kezdőcsapat:

Karlström – Haugan, Björnbak, Hagelskjaer – Linnes, Eriksen, Grodem, Breivik, Lovik – Kitolano, Berisha

Tippelde

A bajnoki címvédő a bajnokságban nagyon jó formában van, a Stabaek viszont nem. Adja magát, hogy a két csapat közötti különbség kijön, ám, ha a Molde a legjobbjait pihenteti, akkor lehetnek problémák.

Tippjeink a következők:

1.: A Molde megnyeri a mérkőzést.

2.: Legalább 2,5 gól születik a mérkőzésen.

3.: Mindkét csapat be fog találni.

150.000 Ft-ig jár a Cashback a Sportaza oldalán, úgyhogy ne maradjatok le róla!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső