Stabaek – Viking: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.07.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 14.
Stabaek
Teljesítmény:
D V V D V
  • Nadderud Stadium
  • Július 16. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Viking
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik meccsünk sem lesz izgalmaktól mentes, első blikkre legalábbis ezt gondoljuk a most következő találkozóról. Az újonc – és egyébként gyenge formában levő – Stabaek hazai pályán fogadja a dobogón levő, jól játszó, pontokat gyűjtő és az ezüstöt üldöző Vikinget.

Sokak szerint nagyon sima mérkőzés várható, a játékerő és a forma erre enged következtetni. Valóban hatalmas a differencia a két csapat elmúlt hetekben bemutatott eredményei között, de mérget nem vennék arra, hogy a vendégek simán nyernek.

Ettől függetlenül persze náluk van a sportfogadás szerelmeseinél az előny, őket tartják esélyesebbnek.

A bukiknál már egy kicsit más a helyzet. Persze ők is a Vikinget favorizálják, ám a szorzókon az látszik, számítanak a Stabaek magához térésére is.

A Greatwinnél 3.10 a hazai győzelem, 3.50 az iksz, 2.30 a vendégek sikere.

Jöjjön a Stabaek – Viking találkozó!

Stabaek

Egészen gyenge formában a Stabaek együttee. Az újonc meglehetősen jól kezdte az idei bajnokságot az Eliteserienben, ám az utóbbi időben nem sok örömük volt. A győzelmeket döntetlenekre és bukásokra cserélték, az utóbbi hat fordulóban négyszer kaptak ki és kétszer ikszeltek.

A legutóbbi találkozójukon a kiesés ellen küzdő Sandefjordot sem tudták megverni, noha ők sem mondhatják el magukról, hogy olyan jó és eredményes futballt játszanak mostanában. A találkozó amúgy 0-0 lett, de a Stabaeknek meg volt az esélye a sikerre, félóra után tizenegyest rúghattak, ám Mushaga Bakenga mellé lőtte a labdát.

A csapat most a bajnoki tabella 9. helyét foglalja el, amely egy újonchoz képest még mindig teljesen elfogadható, ám kezdhetnek aggódni a formájuk miatt. Ha nem szedik össze magukat, hamarosan már az osztályozós helyen fognak állni, aztán kiesőhelyen, végül pedig mehetnek megint a másodosztályba.

Nem gondolnám egyébként, hogy ez így lesz, ezt azonban most arra alapozom, amit eddig láttunk: Hogy bőven vannak náluk gyengébb csapatok.

A Stabaek az eddigi 16 pontjából 12-t szerzett hazai pályán, ez azért sokatmondó. És reményt keltő azoknak, akik nekik, értük szorítanak.

Mérlegük 3-3-1.

Kasper Hogh eltiltása után visszatérhet, viszont Aleksander Andresen továbbra is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Pettersson – Pedersen, Naess, Skovgaard – Walstad, Pachonik, Haugen, Lucca – Kostadinov, Krogstad – Bakenga

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.11.
stabaek
1:3
viking
2021.06.30.
viking
3:3
stabaek
2020.11.01.
stabaek
1:1
viking
2020.08.16.
viking
3:3
stabaek
2019.10.06.
stabaek
0:0
viking
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Viking

A hétvége egyik nyertese a Viking csapata volt, akik úgy tűnik, idén nem lassítanak. Persze egy ideig az előző idényben is azt gondolták a helyi szurkolók. A csapat végre fellépett a dobogóra, miután a Brann Bergen újra vereséget szenvedett, előnyük velük szemben most egy pont. És annak is örülhettek, hogy a Tromsö nem tudta meglepetésre megverni a Valerengát, így a kettejük közötti difi is csökkent, most már csak egy pont.

A Viking saját meccsét megnyerte (nyilván, különben nem tudták volna megelőzni a Bergent), a Haugesund elleni mérkőzést az utolsó félórában döntötték el, előbb Lars Salvesen talált be, majd Zlatko Tripic.

Idegenben eddig tíz pontot gyűjtöttek hat mérkőzésen. Ez három győzelmet és egy döntetlent jelent, illetve még két vereséget.

A kupában nem volt már jelenésük, ugyanis a Raufoss tizenegyesekkel (egy őrületesen gólgazdag mérkőzésen) kiejtette őket.

Sérültből csak egy van: Gianni Stensness.

A várható kezdőcsapat:

Gunnarsson – Haugen, Diop, Brekalo, Pattynama – de Lanlay, Solbakken, Tangen – Svendsen, Salvesen, Tripic

Tippelde

A Stabaek rendkívül gyenge formában játszik, ám otthon azért bárkivel fel tudják venni a versenyt. Viszont a zsinórban negyedik meccsét megnyerő Vikinggel szemben lesznek problémáik.

Véleményem szerint ezúttal nem lesz sok gól, ami lesz, azt is a vendégek szerzik. Így két és fél gól alatti eredményt tippelünk, valamint a Viking győzelmét. Tipperősség: 2/5; 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.20 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.21 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.22 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső