Swansea – Norwich: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 09.
Swansea
Teljesítmény:
N D D D V
  • Liberty Stadium
  • December 10. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Norwich
Teljesítmény:
V N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon folytatjuk az angol kitérőnket, hiszen nem igazán vannak meccsek, amikről lehetne írni. A VB találkozóit már átvettük, délután jön az első negyeddöntő, jövő héten pedig már megtudjuk, ki lesz a győztes. Az év vége egy kicsit lightosabb lesz így, de majd a két ünnep között lesznek meccsek, amiket nem hagyunk ki mi sem.

Az olasz másodosztályban nagyon jó eredményt értünk el, hat meccsből négy jött, és nem volt szorzó, ami kettő alatt lett volna… Az angol másodosztály sokkal hektikusabb, de szeretjük, mert szép összegeket lehet ott is szerezni.

Szóval ma négy angol másodosztályú bajnoki mérkőzés következik, szombaton rendezik még a Swansea – Norwich mérkőzést. Mindkét csapat megjárta az első osztályt, a Norwich tavaly ott szerepelt, csak – ahogy általában, úgy most sem – ütötték meg a szintet, simán estek ki.

A Swansea egy ideje viszont már a másodosztályban ragadt. Tőlük minden évben jó szereplést várnak, minimum az első nyolcba, de tavaly ezt nem tudták hozni. Most azonban jó esélyük lehetne a feljutásra, jó pozícióban vannak, de már kezdik azt, amit tavaly. Teljesen váratlan helyeken hagyják el a pontokat, minek következtében ismét elkezdték lefelé kerülni a táblázaton.

Most hazai pályán, egyhónapos pihenést követően lehet javítani, méghozzá egy rivális ellen. A fogadóirodák szerint hiába áll jobban a Norwich, és hiába van nagyon gyenge formában a Swansea, a walesiek sikere esélyesebb. 2.50-et fizetnek rá, míg a Norwich győzelme majdnem 3-szoros, sőt sok helyen, például az Unibetnél el is éri azt. A döntetlen 3.50 körül mozog most.

Swansea

A walesi együttesnek tavaly csak a tizenötödik helyet sikerült megszereznie, mondjuk úgy, ez nem túl erős egy olyan csapattól, aminek azért ki kéne magaslania a másodosztályból. Mondom ezt a keret erőssége alapján egyébként. Mindezek ellenére a vezetőség úgy döntött, Russell Martin folytassa a munkát, és a mester egy kicsit összekapta együttesét. A Swansea nemrégiben még osztályozós helyen volt, azonban jött egy gyengébb sorozat, október 23. után egy bajnoki mérkőzést sem tudtak megnyerni. Miután megverték a Cardiffot, kikaptak a Prestontól, illetve ikszeltek a Bristol Cityvel, a Wigannel, a Birminghammel és a Huddersfielddel. Nem túl erős sorozat, főleg úgy nem, hogy az ellenfelek mind az alsóház tagjai – leszámítva a Prestont.

Elfutott a mezőny a Swansea mellett, és most csak a nyolcadik helyen állnak. Összesen nyolc mérkőzést nyertek meg, hétszer ikszeltek és hatszor kaptak ki. Hazai pályán a mérlegük sokkal jobb ötször győztek, kétszer ikszeltek és háromszor kaptak ki, az utolsó öt meccsükön veretlenek tudtak maradni.

A szünet előtti utolsó találkozójukat idegenben vívták a Huddersfield ellen. Akik az utolsó helyen álltak, így illett volna egy találattal minimum nyerni. Nem jött össze, nem volt gól a mérkőzésen.

A válogatott szünet alatt a Swansea játszott egy barátságos mérkőzést, a Dundee United együttesét két góllal múlták felül, gólnak örülhetett Jamie Peterson és Ryan Manning.

A csapatból többen is részt vettek a világbajnokságon, Joe Allen és Ben Cabango is a walesi válogatott tagjaként szerepelt, de igazából csak Allen lépett pályára közülük. Ő is csak a harmadik csoportmeccsen. Cabango viszont padozott végig. Ezek alapján pihenőre szerintem nincs szükségük, ott lesznek a csapatban a Norwich ellen.

Nem lesz ott viszont – minden bizonnyal – Michael Obafemi, a csapat talán legértékesebb játékosa, aki az ír válogatottban szenvedett sérülést. Szintén kérdéses Liam Walsh játéka.

A várható kezdőcsapat:

Benda – Wood, Darling, Cabango – Latibeaudiere, Fulton, Grimes, Manning – Cooper, Ntcham – Piroe

Egymás elleni meccsek:

2018-ban volt olyan legutoljára, hogy az idegenben játszó csapat nyerni tudott a két együttes meccsén. Akkor a Norwich bizonyult jobbnak, 4-1-re nyertek. Azóta három találkozót játszottak, és minden esetben a hazai pályán játszó gárda győzött. Tavaly nem volt meccsük, mivel a Norwich az élvonalban játszott.

Az utolsó öt meccsüket nézve előnyben a kanárik, hármat nyertek ők, és kettőt a Swansea. Ez az összkép, de ha csak a Swansea pályáján zajló mérkőzéseket nézzük, akkor pont fordítva láthatjuk a dolgokat: 3 hazai és 2 vendégsiker volt.

Gólok terén erős meccseket játszottak, gyakran érik el a két és fél gólt.

Előző 5 meccs eredménye
2021.02.05.Championship
swansea city
2:0
norwich city
Championship
2020.11.07.Championship
norwich city
1:0
swansea city
Championship
2019.03.08.Championship
norwich city
1:0
swansea city
Championship
2018.11.24.Championship
swansea city
1:4
norwich city
Championship
2016.03.05.Premier League
swansea city
1:0
norwich city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Norwich

Tavaly, amikor a Norwich még első osztályú csapat volt, egyszer azt mondtam róluk, hogy valahol két liga közé szorultak. Nem elég jók a PL-hez, viszont a Championshipet kinőtték. Ezt ez a szezon eddig cáfolja. Annyira nem megy könnyen a visszajutás, lehet, nem is fog sikerülni, annak ellenére, hogy az angol másodosztályhoz képest sok pénzzel gazdálkodhattak, 14 millió eurót költöttek. Ami tudom, aprópénz mondjuk egy PL-csapathoz képest, de azért itt soknak számít.

És eleve egy erősebb keret állt a rendelkezésükre, nem széledt szét a gárda úgy, mint mondjuk a Burnley, ahonnan több kulcsember is távozott. Ennek ellenére most csak az ötödikek.

Dean Smith irányítja az együttest, aki korábban igyekezett bent tartani őket a PL-ben, és korábban az Aston Villa menedzsere volt éveken át.

A Norwich hullámzóan teljesít, talán ők az egyetlen csapat, amelyik volt az utolsó és az első helyen is egy ősz alatt…

Kilenc mérkőzést nyertek meg, ötször ikszeltek és hétszer kaptak ki. Hasonlóan teljesítenek hazai pályán, mint távol az otthonuktól, idegenben 4-2-4-et hoztak eddig össze, 14 pontot gyűjtve. Tíz meccsen csak tizenegy gólt rúgtak, ebben mindenképp fejlődniük kellene.

Az egyhónapos szünet alatt a Norwich – a többséggel ellentétben – nem játszott felkészülési meccseket.

A csapatból minimum négyen hiányozni fognak. Adam Idah, Andrew Omobamidele, Jonathan Rowe és Jacob Sörensen sérültek, biztos, hogy nem léphetnek majd pályára. Mellettük még kétséges Josh Sargent játéka is. A támadó tagja volt az USA keretének a VB-n, és pályára is lépett, sőt, gólt is rúgott a csatár. Meg meg is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Aarons, Gibson, Hanley, McCallum – Hayden, Sara, McLean – Ramsey – Hugill, Pukki

Tippelde

A forma, valamint az egyhónapos szünet miatt sem könnyű megmondani, mi várható a mérkőzésen. Alapjáraton nem sokkal, de jobb csapatnak tartom a Norwichot, akik viszont meglehetősen kapkodó játékot mutatnak, főként idegenben.

A Swansea nincs jó formában, és mivel egyik csapat sem akar többet kockáztatni a kelleténél, úgy gondolom, hogy a két és fél gól alatti eredmény lehet a legjobb döntés. Gondolkozunk még a döntetlenen is, lehet, hogy nem ez lesz a forduló legjobb mérkőzése.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.89 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső