VfB Stuttgart – Hertha BSC: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 november 07.
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
V N V N N
  • Mercedes-Benz Arena
  • November 08. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Hertha BSC
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Következő mérkőzésünk egy nagybetűs Kiesési Rangadó. Melynek két résztvevője korábban sokkal sikeresebb volt a német elsőosztályú bajnokságban. A VfB Stuttgartról, illetve a Hertha BSC-ről van szó, mely csapatok most a tabella hátsó részében vannak, egymást előzgetik, de a kiesőzónából nem tudnak eljönni. Jelen pillanatban a Hertha van előrébb, de csak azért, mert jobb a gólkülönbségük. A Stuttgart úgy tűnt, új – ideiglenes – edzőjével magához tér, és nem biztos, hogy ez nem így lesz, de az edzőváltás nem jár együtt keretváltással is. És ez a keret úgy tűnik, ennyire képes.

Sokszor egy ilyen meccs izgalmasabb, mint egy találkozó két bajnoki címre törő csapat között. Most is arra számítunk, hogy az elejétől fogva a felek egymásnak esnek, mert az itt megszerzett pontok nagyon sokat jelenthetnek majd.

A bukmékerek minden valószínűség szerint azért tartják esélyesebbnek a Stuttgartot, mert az edzőváltás óta két hazai győzelmet is arattak, míg a Hertha idegenben gyenge mérleget tett le.

Mindenesetre ez a számok nyelvén úgy néz ki, hogy 1.90 a hazai szorzó, 3.70 a döntetlen és 3.90 a berlini győzelem.

Következzen a VfB Stuttgart – Hertha BSC találkozó!

VfB Stuttgart

Beszéltünk a VfB Stuttgartról pár nappal ezelőtt, és azt mondtuk, hogy azért a Mönchengladbach nagy falat lesz nekik. Így is lett, Pfeifferék kikaptak 3-1-re. Nem hiszem, hogy nekik ezeket a csapatokat kell megverni, inkább a közvetlen riválisok ellen jöjjenek a pontok, mint amilyen a Hertha BSC is. A Gladbach elleni meccsen egyébként Tiago Tomas talált be…

Ugyebár a Stuttgart két évvel ezelőtt került fel az élvonalba. Első idényükben remekeltek, jól szét is szedték a csapatot, és a svábok azóta küzdenek a bentmaradásért, hogy Matarazzoék eladták a legjobbjaikat.

Már tavaly is közel álltak ahhoz, hogy kiessenek, de akkor egy utolsó fordulós győzelem a biztos bentmaradást jelentette számukra. Idén is ez lesz a fő cél, de már nem Matarazzo Pellegrinoval, hanem Michael Wimmerrel. Vagy vele sem. Egyelőre a mestert ideiglenesen nevezték ki, felmerült több nagyobb név, mint Adi Hütter, Peter Bosz, de még Lőw Zsolt is szóba került, egyelőre azonban Wimmer jól teljesít a csapat kispadján.

A Stuttgart otthon Wimmer előtt nyeretlen volt, mióta a mester megérkezett két győzelmet is arattak, megverték a Bochumot, majd az Augsburgot. Hazai mérlegük egyébként 2-2-3.

Ha valahol, hát itthon lehet esélyük a Hertha ellenében.

Josha Vagnoman felépült, Enzo Millot viszont nem, plusz még ott van Tanguy Coulibaly is, aki nem tud majd játszani kedden. Négy nappal ezelőtt lett beteg Hiroki Ito, valamint Dan-Axel Zagadou, nagyon fontos lenne, hogy ők pályára léphessenek, két alapjátékosról van szó, ráadásul mindketten a védelem közepén bevethetők.

A várható kezdőcsapat:

Müller – Anton, Mavropanos, Karazor, Sosa – Tomas, Endo, Ahamada, Führich – Silas, Guirassy

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi esztendőben is nagyot küzdött egymással a két együttes, és akkor is fej-fej mellett haladtak. Végül a Stuttgart örülhetett, az utolsó fordulóban előzték meg a Herthát, a fővárosi csapat emiatt osztályozót kellett, hogy játsszon. Majdnem ki is estek…

Egymás elleni mérkőzéseiken a Hertha négy pontot szerzett. A Mercedes-Benz Arénában 2-2-t értek el, aztán tavasszal otthon 2-0-ra győztek.

A Stuttgart feljutása utáni első évben nyert utoljára a Hertha ellen, akkor az Olympiastadionban 2-0-ra. De az még egy teljesen más csapat volt, abban még olyan játékosok játszottak, mint Sasa Kalajdzic, Nicolás Iván González, Gregor Kobel vagy Orel Mangala…

A Hertha a Stuttgart otthonában rég nem nyert, 2014 óta. Oké, a Stuttgart aztán megjárta a másodosztályt is…

Az utolsó öt meccs eredménye: 3 hazai siker és 2 döntetlen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.24.Bundesliga
hertha
2:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2021.12.05.Bundesliga
vfb stuttgart
2:2
hertha
Bundesliga
2021.02.13.Bundesliga
vfb stuttgart
1:1
hertha
Bundesliga
2020.10.17.Bundesliga
hertha
0:2
vfb stuttgart
Bundesliga
2019.05.04.Bundesliga
hertha
3:1
vfb stuttgart
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hertha BSC

Hiába költöttek el nagyon sok pénzt Berlinben, a csapat nem tudott jól teljesíteni, az elmúlt évek inkább a kiesés elleni küzdelemről szóltak. Meg is unta ezt a tulajdonos, elzárta a pénzcsapot, így a Hertha a nyáron megint alig tudott erősíteni. Már tavaly Dárdai Pálnak sem adtak egy vasat sem (túlzással élve), de Sandro Schwarz is így járt.

Nem is meglepő, hogy a Hertha most is csak a tabella hátsó felében szerepel, annak is az alján. Annak ellenére, hogy a hétvégén kikaptak, nem csúsztak hátrébb, mivel mostani ellenfelük is vereséget szenvedett.

A Hertha előtt egyébként le a kalappal, megnehezítették a regnáló bajnok Bayern München dolgát, annak ellenére, hogy fél óra alatt kaptak hármat tőlük. Még az első félidőben szépítettek, nem is egyszer, hanem kétszer, Dodi Lukebakio és Davie Selke találtak a hálóba.

Schwarz hiába próbálkozott a csapatot frissíteni, tette őket támadóbbá, a második félidőben már nem tudtak betalálni.

Az együttes csak kétszer nyert idén, ötször döntetlenezett, és már hat vereségnél járnak. Most nagyon úgy tűnik, hogy a Schalke és a Bochum nincsenek az első osztály szintjén, de ettől függetlenül nem lehetnek nyugodtak, benne van, hogy idén ők lesznek azok, akik búcsúznak a Bundesligától.

Idegenben eddig hat meccset játszottak, négyet elveszítettek, csak egyszer nyertek.

Elég sok sérültje van a csapatnak. Dárdai Márton sípcsonttörést szenvedett, Rune Jarstein továbbra sem bevethető, Stevan Jovetic szintén, és Jessic Ngankamra és Kevin Nsonára sem számíthatnak.

A várható kezdőcsapat:

Christensen – Kenny, Rogel, Kempf, Plattenhardt – Tousart, Serdar – Richter, Boetius – Kanga, Lukebakio

Tippelde

A csapatok nagyon fognak vigyázni ezen a mérkőzésen, fontos, hogy ne kapjanak ki. Ezért nem fognak egymásnak esni, és sanszos, hogy nem egy sokgólos meccs lesz holnap.

Igyekszem megint biztosabbra menni, így azt mondom, három és fél gól alatt fognak majd végezni a felek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.47 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső