West Brom – Preston: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 28.
West Brom
Teljesítmény:
N V N N V
  • The Hawthorns
  • December 29. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Preston
Teljesítmény:
V V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A következő találkozónk is érdekes lehet… A West Brom fogadja majd a Preston csapatát. Mindketten okoztak meglepetéseket az elmúlt hónapokban. A West Brom azzal, hogy pocsékul kezdett, majd azzal, hogy magához tért. A Preston először azzal, milyen kevés gólt rúgnak, majd azzal, mennyire közel vannak a rájátszást érő helyekhez. És most pedig azzal, hogy kezdenek visszaesni.

A Prestonról csupa jót mondtunk az elmúlt hetekben, és valóban, nem feltétlenül az övék volt a legszebb futball az angol másodosztályban, de nem panaszkodhattak az eredményekre a szurkolók. Most azonban elkezdtek hibázgatni, és csütörtökön sem várható, hogy könnyű feladatuk lesz.

Carlos Corberánék ugyan a múlt héten megtorpantak, de hétfőn már javítottak, és elképesztő, de már csak három pontra vannak a feljutást érő helyektől. Mármint a rájátszástól, ami feljutást érhet, de ez nem jelent azonnali PL-tagságot, ahhoz még két ellenfelet ki kell ütni a nyeregből. De már az is hatalmas szó lenne, tekintve, hogy tudjuk, milyen volt nekik a szezonkezdet.

Nem csak a hétfői eredmények mondatják azt velünk, hogy a WBA nyerheti meg a mérkőzést, egész hosszú a lista, miért jobb csapat a hazai, mint a vendég.

A fogadóirodák szerint is sima Albion-győzelem várható. A 22bet a West Bromot hozza ki győztesnek, 1.75-öt fizetnek a sikerükre, a döntetlen a duplája, pontosan 3.50, míg a Preston sikerét nem tartják túl valószínűnek, 5-szörös szorzót adnak rá.

Következzen a West Brom – Preston mérkőzés!

West Brom

Kezdi összeszedni magát a West Brom. Carlos Corberánról sok jót mondtam már az elmúlt másfél évben, és továbbra is tartom, ha a spanyol maradt volna a Huddersfield kispadján, most nem az utolsó helyről várnák a tavaszt. De nem maradt, kipróbálta magát Görögországban, ám ott hamar útilaput kötöttek a talpára.

Visszatért Angliába, átvette a szenvedő, kiesőhely közelében álló West Bromwich Albion irányítását, és a csapat egycsapásra magára talált. December közepén ugyan volt egy megingás, egy elmaradt mérkőzést elvesztettek a Coventry ellen, de aztán hétfőn, a Boxing Dayen visszataláltak a helyes útra.

Nem parádés futballal, de legyőzték a Bristol Cityt, méghozzá idegenben. Matt Phillips szerezte meg a vendégeknek a vezetést az első félidőben, közvetlenül a mérkőzés elején, szép kiugratást kapott Townsendtől, amit már csak be kellett fejeznie. Sokkal bravúrosabb volt Brandon Thomas-Asante gólja a hajrában, a csereként beállt támadó remek helyzetfelismerés után gyönyörűen emelte át közel huszonöt méterről a kapujából kint álló O’Learyt.

A két gól között voltak bőven helyzetek, és nem csak a West Brom előtt. A találkozó egyik legjobbja Palmer volt, aki sokszor kellett, hogy megállítsa a hazai támadásokat.

Néha a szerencse is a WBA mellé állt, összességében megérdemelt győzelmet arattak. Azt nem mondom, hogy könnyűt, ha valaki ránéz az eredményre, azt mondhatja, sima volt. Nem volt az…

A győzelemnek köszönhetően a WBA ismét feljebb került, már a 14. helyen állnak, megelőzték a Birmingham – Swansea – Stoke hármast, és ami sokkal fontosabb, az az, hogy már csak három pontra vannak a rájátszást érő helyektől. Ezt bátran lehet Corberánnak köszönni, a spanyol érkezése után indult meg a szekér.

A West Brom most nyolc győzelemmel, nyolc döntetlennel és nyolc vereséggel áll, ebből hazai pályán 4-4-4-et arattak, ergo teljesen kiegyenlített a hazai és idegenbeli mérlegük. Amiben bízhatnak, az a mostanában mutatott otthoni játék, egymás után győzték le a Blackpoolt, a Stoke-ot és a Rotherhamet. Oké, egyik sem olyan erős, mint a Preston, de önbizalomnövelésre tökéletes ez a három siker.

Friss sérülés nincs a csapatnál, továbbra is Kyle Bartley az egyedüli, aki nem szerepelhet. Mivel azonban Daryl Dike eléggé sérülékeny, nem valószínű, hogy két nappal az előző meccs után ismét a kezdőbe jelöli őt Corberán. Főleg azok után nem, hogy Brandon Thomas-Asante milyen nagy gólt rúgott. Ő biztosan kezdeni fog, az amerikai maximum a padról száll majd be, Mi a kezdőbe várjuk Grady Dianganát is.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, O’Shea, Pieters, Townsend – Yokuslu, Molumby – Diangana, Rogic, Phillips – Thomas-Asante

Egymás elleni meccsek:

Bár az elmúlt időszakban a West Brom folyamatosan a feljutásért harcolt – hol több, hol kevesebb sikerrel -, a Preston elleni mérkőzéseken nem igazán jött ki számukra a lépés. Ősszel a Preston hazai pályán Emil Riis góljával győzni tudott, azt megelőzően pedig – még a tavalyi bajnokság végén – 2-0-ra a The Hawthornsban. A WBA utolsó győzelmét 2020-ban aratta hazai környezetben.

A mérleg kiegyenlített, ha az utolsó öt találkozót nézzük. Kétszer a Preston nyert, kétszer a West Bromwich Albion, valamint volt egy döntetlenjük.

A WBA otthonában komolyan a hazaiak felé billen a mérleg, a legutóbbi öt találkozóból négyet megnyertek, és csak egyszer kaptak ki. Igaz, az az utolsó mérkőzésükön történt…

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.05.Championship
preston
1:0
west brom
Championship
2022.01.26.Championship
west brom
0:2
preston
Championship
2021.09.18.Championship
preston
1:1
west brom
Championship
2020.02.25.Championship
west brom
2:0
preston
Championship
2019.12.02.Championship
preston
0:1
west brom
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Preston

Az egyik legnagyobb csalódást számunkra a Preston okozta a hétfői meccseken. Ugyanis az idegenben gyenge, még nyeretlen, utolsó helyen álló Huddersfieldet nem tudták megverni. Még úgy sem, hogy egyébként előnybe kerültek az első félidőben Greg Cunningham révén.

Itt is megemlíteném, hogy talán minden máshogy alakult volna, ha David Kasumut, a Huddersfield játékosát a kegyetlen belépője után kiállítják. De nem tették. Mindenesetre, ezzel sem takarózhat a hazai csapat, ezt a mérkőzést hozni kellett volna.

Kicsit úgy érzem, a Preston gödörbe került. Elég ránézni a tabellára, és megláthatjátok, hogy mire gondolok. Az elmúlt öt mérkőzéséből hármat is elveszítettek, zsinórban most már kettőnél tartanak, előbb a Millwall verte őket, aztán a QPR, most pedig a Huddersfield.

Hazai mérlegük nagyon gyenge, idegenben azonban továbbra is a legjobbak között vannak. A Sheffield 23 pontot szerzett idegenben, ezzel ők a legjobbak, a második helyezett pedig a Preston 21-gyel.

Hat győzelmük van, három döntetlenjük és két vereségük.

Változtatásra mindenképp szükség van, hogy a csapat kikerüljön a negatív spirálból, ehhez tökéletes lehet Alan Browne és Ali McCann játéka. Mindketten sérültek voltak, mindketten már ott lehettek a kispadon a Huddersfield ellen, Lowe pedig elgondolkozhat, hogy mindkettejüket a kezdőbe jelöli.

Sean Maguire viszont nem volt ott, és várhatóan most sem lesz, ahogy Troy Parrott és Robbie Brady sem.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Lindsay, Cunningham – Potts, Whiteman, Ledson, Fernandez – Johnson, Woodburn, Evans

Tippelde

Hamarosan arról beszélhetünk majd, hogy a WBA megcélozza a dobogót, ha így megy minden tovább. Carlos Corberán jó hatással van a srácokra, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Ergo nem elégedhetnek meg egy döntetlennel a Preston ellen, még akkor sem, ha amúgy az ellenfelük idegenben meglehetősen jó teljesítményt nyújt.

Nincsenek jó formában, így véleményem szerint várható, hogy a hazai csapat megnyeri a holnapi mérkőzést. Az 1X-szel lehet talán legbiztosabbra menni, valamint az is jó opció, hogy mindkét együttes a hálóba fog majd találni. Mi azonban maradunk az elsőnél, vagyis a West Brom-győzelemnél.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.79 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső