Anglia – Izrael: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes – 2023.06.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 24.
Anglia
Teljesítmény:
N V N N N
  • Superbet Arena
  • Június 25. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Izrael
Teljesítmény:
D V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megígértem, itt is vagyunk. Vasárnap este négy mérkőzést rendeznek az U21-es Európa-bajnokságon, a C és a D csoportok csapatai találkoznak. Ez a második kör, csütörtökön lejátszották az első fordulót a felek, igazából egy nagyobb meglepetés született, a többi mérkőzésen jött a papírforma.

Most Anglia – Izrael találkozóval indítunk, ezt követi a többi három. Anglia PL-játékosokkal megtámogatva érkezett, tele vannak olyanokkal, akik fiatal koruk ellenére nagy tapasztalattal rendelkeznek, ez pedig döntő lehet egy ilyen tornán. Erős kezdést produkáltak, ám most az az Izrael lesz az ellenfelük, akik pontot raboltak Németországtól.

Sportfogadás tekintetében nem tűnik nehéz meccsnek, legalábbis a bukmékerek szorzói alapján:

A bet365 1.33-at fizet Angliára, 5.00-t a döntetlenre, 10.00-t Izraelre.

Anglia

Talán sokaknak meglepő lehet, de az angol U21-es csapatnak ír szövetségi kapitánya van Lee Carsley személyében. A mester játékosként az egész karrierjét Angliában töltötte, nem meglepő, hogy aztán, mint menedzser is itt kezdett dolgozni. A Coventry után a Brentfordnál, majd a Manchester Citynél és a Birminghamnél dolgozott, mielőtt kinevezték volna az angol U20-as csapat élére. Onnan pedig egy év után került az U21-esek közé.

Erős keretet rakott össze a kapitány, melynek több olyan játékos is része, akik meghatározó szerepet töltenek be a Premier League-ben vagy a Championshipben: Levi Colwill, Taylor Harwood-Bellis, Oliver Skipp, Jacob Ramsey, Anthony Gordon mind itt vannak.

Az első angol meccsen az Arsenal és az Aston Villa sztárjai szállították a győzelmet, előbb Ramsey talált a kapuba, majd Smith Rowe a padról beszállva. Az ellenfél egyébként Csehország volt.

A háromoroszlánosok most egy újabb – elvileg – gyengébb ellenfélre készülhetnek, ráadásul nagyon jó formában. Az idei évben három meccsükből kettőt megnyertek, de ha az utolsó tíz meccs mérlegét nézzük, csak két vereségük van nyolc győzelem mellett.

A teljes keret:

Kapusok: James Trafford, Josh Griffiths, Carl Rushworth

Védők: Max Aarons, Luke Thomas, Levi Colwill, Taylor Harwood-Bellis, Jarrad Branthwaite, Charlie Cresswell, Ben Johnson

Középpályások: Oliver Skipp, Morgan Gibbs-White, Jacob Ramsey, James Garner, Curtis Jones, Thomas Doyle, Harvey Elliott, Cole Palmer, Angel Gomes, Noni Madueke

Támadók: Cameron Archer, Emile Smith Rowe, Anthony Gordon

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Garner, Harwood-Bellis, Colwill, Johnson – Gomes, Jones, Ramsey, Gibbs-White – Madueke, Archer

Egymás elleni meccsek:

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2013.06.11.Európa-bajnokság 2013
izrael
1:0
anglia
Európa-bajnokság 2013
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Izrael

Az izraeli csapat csoportjában csak második lett, ezért pótselejtezőre kényszerültek. Írország csapatával előbb 1-1-et játszottak idegenben, majd otthon egy 0-0-val folytatták, így tizenegyesekre került sor. Ahol részükről csak egy játékos hibázott, az ellenféltől viszont hárman is.

A gárda a forma alapján nagyon nincs jó formában, hiszen a legutóbbi öt meccsükön háromszor ikszeltek, kétszer kikaptak. Mégis, az utolsó döntetlen hatalmas eredmény, hiszen Németország ellen tudtak ikszelni.

Kaotikus meccs volt, a németek két tizenegyest is kihagytak, az izraeliek pedig már az első félidőben megfogyatkoztak, Eden Kartsev kapott hét perc alatt két sárga lapot. Az 1-1-es mérkőzésen a csapat gólját (még a 20. percben) Dor Turgeman szerezte.

Nem tűnik valószínűnek az, hogy Izrael ebből a csoportból továbbjuthat, de ha jó eredményt tudnak elérni Anglia ellen, és megverik a – szerintem – leggyengébb Csehországot, még bármi lehet.

A teljes keret:

Kapusok: Daniel Peretz, Shareef Keuof, Tomer Tzarfati

Védők: Karm Jaber, Ziv Morgan, Or Blorian, Gil Cohen, Eden Karzev, Roy Revivo, Hisham Layous, Stav Lemkin

Középpályások: Omri Gandelman, Oscar Gloukh, Dor Turgeman, Oz Bilevi, Ethane Azoulay, Yoav Hofmeister, Ayanaw Ferede, Ilai Hagag

Támadók: Bar Arad, Idan Gorno, Anan Khalaili, Mohammad Abu Rumi

A várható kezdőcsapat:

Peretz – Morgan, Lemkin, Jaber, Cohen, Revivo – Azulay, Gandelman, Bilu, Gloukh – Turgeman

Tippelde

Nem eszik olyan forrón a kását, az izraeli pontszerzés főként annak köszönhető, hogy a németek a kihagyott helyzetek (és tizenegyesek) miatt egyre frusztráltabbak voltak. Egy összeszedett Anglia már más tészta lesz.

Magam részéről az ő, vagyis az angolok győzelmét várom, két forduló után meg lehet a továbbjutás, a harmadik körben már tét nélküli találkozón játszhatnak majd Németországgal. Tipperősség: 5/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.35 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.33 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.35 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső