Bartos László | Frissítve:

Bet365 sportfogadás - Magyar bejelentkezés és alternatív link

Bet365 alternatív

A bet365 szinte világszerte jó hírnévnek örvend, és szinte mindig az első három fogadóiroda között szerepel. Kiterjedten teszteltem a bet365-öt Magyarországon, és most a személyes bet 365 tapasztalataimról szeretnék beszámolni.

Mutass többet

Ez az értékelés tartalmaz információkat az engedélyezésről, a regisztrációs folyamatomról, a bet365 tapasztalataimról a kifizetésekkel és a bónusz ajánlatokkal kapcsolatban, valamint a sportfogadási ajánlatról is. Ezen kívül felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal is, teszteltem a weboldal mobil verzióját és értékeltem az élő ajánlatot.

Mutass kevesebbet

bet365 vélemények

Annak idején, amikor úgy döntöttem, hogy szakítok a hagyományos papír alapú sportfogadással, és átnyergelek az online fogadásra, először is azt mértem fel, hogy a Magyarországon elérhető netes bukmékereknek milyen a megítélése a hazai és a külföldi játékosok körében. Miután több online fogadóportálnak is alaposan utánanéztem különböző fogadási fórumokon, közösségi oldalakon és egyéb platformokon, feltűnt, hogy a bet 365 kitűnik mind közül: ugyanis számomra is meglepő módon a bet365 vélemények gyakorlatilag minden egyes hazai oldalon, fórumon, illetve az online fogadás témájával foglalkozó webhelyen rendkívül pozitívak voltak.

Mindezek mellett az is szembeötlött, hogy a bukméker megítélése a külföldi játékosok körében is sokkal jobb, mint számos más online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató cégé, ugyanis bárhol is néztem körül – értve ez alatt a releváns tartalmú, angol nyelven elérhető külhoni online fogadási webhelyeket, bukméker értékelő oldalakat – azt tapasztaltam, hogy hazánk határain túl is egytől egyig rendkívül jók a bet365 vélemények – például az operátor megbízhatósága, az oddsok, sportfogadási promóciók, az ügyfelek támogatása, illetve a különféle fogadási funkciók és szolgáltatások kapcsán is.

Mielőtt még számlát nyitottam volna a 365bet Magyarországon online webhelyén, annak is utána néztem, hogy miként oldotta meg az operátor hazánkban az online fogadásszervezési és távszerencsejáték szolgáltatások biztosítását. Egészen pontosan arra voltam igazán kíváncsi, hogy használ-e a bet365 alternatív megoldásokat például ahhoz, hogy folyamatosan elérhető lehessen a hazai ügyfelek számára a webszájt, illetve az olyan funkciók, mint például a live streaming.

Örömmel tapasztaltam, hogy a magyar desktopos webhelynek az eléréséhez egyáltalán nem szükséges semmilyen bet365 alternatív link, és az is rövid időn belül teljes világossá vált számomra, hogy a mobile készülékekre optimalizált weboldal esetében sem szükséges használnom bet365 alternative link alapú megoldást. Mind a desktopos, mind pedig a mobilos oldal tökéletesen jól működött a normál bet365 link alól, aminek köszönhetően a bukméker rendszerének összes szolgáltatása és funkciója is abszolút zökkenőmentesen ment.

bet365 magyar

bet365

Azt megelőzően, hogy számlát nyitottam volna a bet365 magyar oldalán, annak is alaposan utána néztem, hogy mióta van pontosan jelen a több évtizedes múlttal rendelkező bet365 Magyarország piacán. Némi „kutakodás” után kiderült, hogy bet 365 magyar régióban már meglehetősen régóta elérhető, így biztos lehettem abban is, hogy az operátor kellő tapasztalattal rendelkezik a hazai sportfogadók igényei és elvárásai kapcsán is. Mindezeken felül az is érdekelt, hogy a bet365.com magyar oldala milyen licenc alapján működik, illetve, hogy az online fogadás és szerencsejáték szabályozó szervek közül melyik hatóság adta ki a működési engedélyt a bet365 hu számára.

Szerencsére az összes szükséges információt megtaláltam a bet365 magyar oldalán, amik alapján megtudtam, hogy az operátor működési engedélyét a Máltai Szerencsejáték-hatóság állította ki (MGA/B2C/531/2018), amely engedély alapján a cég szabadon folytathat online fogadás szervezési tevékenységet az EU területén. A bet 365 magyar oldalán található egyéb adatokból az is kiderült, hogy az operátor az International Betting Integrity Association (IBIA) tagja, teljes mértékben felelősségteljes szerencsejáték szervezőnek minősül, és egyebek mellett még eCOGRA tanúsítvánnyal is rendelkezik.

bet365 belépés

bet365 belépés

A bet365 belépés kapcsán mindössze csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy van némi különbség a desktopos bet 365 belépés, illetve a mobile készülékes – tableten vagy okostelefonon keresztül történő – bet365 magyar bejelentkezés között. Ugyanis a részemről azt tapasztaltam, hogy abban az esetben, hogy ha hazai IP-címről akarok a bet365 magyar belépés funkcióját használva a felhasználó fiókomba bejelentkezeni desktopos felületen (laptopon vagy asztali PC számítógépen), akkor mindenképpen be kell írnom a megfelelő text mezőkben a felhasználói nevem és a hozzá kapcsolódó jelszavam is.

Abban az esetben viszont, ha a bet 365 belépés funkcióját mobilon akarom használni, akkor ahhoz, hogy elérjem a játékos számlám elengedő az ujjlenyomatomat használni, mivel a rendszer engedélyezi mobile készüléken a biometrikus azonosítást. Szerintem ez a funkció egyrészt rendkívül kényelmes, másrészt pedig ugyanolyan biztonságos, mintha hagyományos módon oldanám meg a bejelentkezést mobilon – azaz megadva a jelszavamat és a felhasználói nevemet.

bet365 elérése

Még mielőtt még rátérnék a regisztráció – azaz a 365 bet számlanyitás témájára – pár gondolatot meg szeretnék osztani a bet365 elérése kapcsán is. Azt tapasztaltam ugyanis, hogy abban az esetben, ha VPN-t használok, akkor az webhely rendszere valamilyen módon érzékeli a VPN használatot. És függetlenül attól, hogy desktopos platformon akarok a leptonommal belépni, vagy mondjuk mobile platformon az okostelefonommal – ha VPN-t használok – akkor a bet365 elérés akadályokba ütközik.

Ez még abban az esetben is így van, ha a VPN szoftveremben magyar IP-címet állítok be. Ilyenkor a bet365 elérése helyett nemes egyszerűséggel egy üres oldal jelenik meg, amin az „Access denied – Error code 258” hibaüzenet jelenik meg. Mindezek fényében csakis azt tudom javasolni, hogy semmiképp ne használja a bet365 elérése esetében VPN-es szoftvert, vagy más olyan megoldást, ami elrejti a tényleges IP-címed, ugyanis azt tapasztaltam, hogy ezt az operátor nem veszi jó néven, és ha az embernek nincs szerencséje akkor szerintem akár még a felhasználói fiókját is felfüggeszthetik ideiglenesen.

bet365 regisztráció

bet365 regisztráció

Ebben a fejezetben a bet365 regisztráció pontos menetét mutatom be – azaz azt, hogy én személy szerint, hogy mentem végig a bet365.com magyar regisztráció folyamatán. Íme a bet365 regisztráció menete lépésről lépésre (ahogyan én csináltam):

Más sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatókhoz hasonlóan a bet 365 webhelyén is el kell majd idővel végezned neked is a KYC azonosítást. Ezt én úgy tudtam le, hogy az operátor által kért dokumentumokról készült fotókat feltöltöttem a rendszerbe: a személyi igazolványról és egy, a nevemre szóló közüzemi számláról készült képeket. Amennyire én tudom, ezeken kívül is kérhet még igazoló dokumentumokat a cég például a felhasználó által használt fizetési módszerről.

bet365 azonosítás

A 365 bet azon bukmékerek közé tartozik tapasztalataim alapján, amelyek rendkívüli módon ügyelnek a biztonságra. Emiatt manapság már csak úgy lehet észrevételeim szerint desktopos platformon (laptopon, asztali számítógépen) fogadásokat megtenni sporteseményekre, ha előzetesen az ember elvégzi a bet365 azonosítás procedúráját. Szerencsérre ez rendkívül egyszerű, mivel mindössze a bet 365 authenticator app kell hozzá, amit le lehet tölteni a mobilkészülékedre a 365 bet mobile webhelyéről. A bet365 azonosítás pedig csak annyi, hogy amikor online fogadást akarsz leadni, akkor ehhez szükséges a képernyőn megjelenő bet365 azonosítás qr kód beolvasása. Ugyanis a rendszer csak ezt követően hagyja jóvá a desktopos platformon leadott fogadást / fogadásokat.

bet365 befizetés

A bet365 befizetés megoldásait én személy szerint rendkívül egyszerűnek találtam. Ugyanis, ha be akarok fizetni pénzt az egyenlegemre, akkor mindössze annyi a teendőm, hogy belépek desktopos vagy mobil oldalon a felhasználói fiókomba, rákattintok a „Befizetés” opcióra, ott kiválasztom a nekem megfelelő fizetési módot, megadom a bet365 befizetés összegét, és kitöltöm az adott fizetési megoldáshoz kapcsolódó űrlapot.

A bet365 minimum befizetés észrevételeim alapján 1500 HUF / tranzakció, a befizethető maximális összeg az alkalmazott fizetési megoldástól függ. Jelenleg a bet 365-nél a következő megoldásokat tudod használni befizetésekhez: bet365 paysafecard befizetés, valamint Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, banki átutalás, illetve bankkártya / hitelkártya. Jelenleg tapasztalataim alapján a bet365 Revolut befizetés van, hogy működik, van, hogy nem. Ezért olyan esetben, ha a bet365 Revolut kártyádat nem fogadja el, más befizetési módot kell választanod. Ami pedig a bet365 PayPal befizetés opciót illeti, a legjobb tudomásom szerint Magyarországon nincs lehetőség a használatára.

bet365 kifizetés

A bet365 kifizetés jelenleg – amennyire én tudom – csak bankszámlára oldható meg, bár tény, hogy a rendszer a magyarországi bankok mellett – azokon kívül – külföldi bankoknál nyitott számlákat is elfogad. Reményeim szerint az operátor idővel valamivel rugalmasabb lesz majd a megváltozott jogi környezet ellenére, és hazánkban is engedélyezni fogja, hogy a bet365 kifizetés végrehajtható legyen például NETELLER vagy Skrill accountra – már csak azért is, mivel a befizetés simán megy mindkét e-pénztárcáról.

A bet365 kifizetés ideje eléggé rapszodikus, mivel elsősorban attól függ, hogy az adott bank mennyi idő alatt dolgozza fel a tranzakciót. A kifizetési minimális összege bankszámlára észrevételeim alapján 11 000 HUF, a maximális összeg pedig lehet akár 10 millió HUF is. A bet365 kifizetés kapcsán még annyit, hogy tudtommal az operátor kezelési költséget, tranzakciós illetéket nem számol fel 365bet magyar ügyfelei részére az online banki tranzakciók alkalmával.

*Megjegyzés: személyes tapasztalataim alapján egyelőre WISE számlára (belgiumi) jelenleg működik a bet365 kifizetés, és ugyanezt állapítottam meg Revolut számlára történő bet365 kifizetés esetén is.

bet365 online sportfogadás

A bet 365 a többi között azért is lett az egyik nagy kedvencem, mert ennél a bukmékernél az összes olyan sportág megtalálható – és természetesen meg is fogadható –, amelyek a kedvenceim közé tartoznak. Ráadásul a bet365 online sportfogadás részlegében olyan sportokra is tudok fogadni, amelyek más fogadó portálokon nem szerepelnek a kínálatban. Lássuk akkor, hogy pontosan milyen sportokra lehet akár napi szinten fogadni valódi pénznyeremények reményében azt követően, hogy regisztrálsz a bet365 sportfogadás részlegében, vagy a webhely egyéb szekciójában.

A bet365 labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, röplabda, jégkorong mellett olyan csapatsportokra is biztosítja az állandó jellegű fogadási lehetőséget (pre-match és in-play módon is), mint például a futsal, baseball, amerikai futball, krikett. Ezek mellett rendszeresen lehet fogadni online a bet365 sport szekció egyebek mellett olyan sportokra is, mint a tenisz, asztalitenisz, golf, motorsportok (Forma 1, NASCAR, Rallysport, MotoGP), küzdősportok, atlétika, darts.

Amennyiben – hozzám hasonlóan időnként – különlegesebb sportokra is fogadnál élesben, akkor igen gyakran tehetsz valódi pénztéteket kabaddi, badminton, hurling, kelta foci, ausztrál futballmeccsekre is. Természetesen a kínálatban sokféle e-sport is szerepel (Valorant, CS:GO, Starcraft 2, LoL stb.), valamint virtuális és fantasy sportok, és még agár- illetve lóversenyre is köthetsz fogadásokat többféle piacon. Ha pedig sportok helyett inkább egyéb dolgokra fogadva tennéd próbára a szerencséd, akkor zenei díjkiosztókra, politikai eseményekre, filmes gálákra és még valóság show műsorokra is tudsz fogadni a rendkívül széleskörű bet365 sportfogadás ajánlatnak köszönhetően.

Elérhető piacválaszték a 365bet hazai ügyfeleinek

Véleményem szerint a bet 365 online fogadás piacok tekintetében is átlagon felüli választékot nyújt az ügyfeleinek. Tapasztalataim alapján szinte minden csapatsport meccseihez elérhetők a különféle eredmény piacok (gólszám szerint, pontszám szerint), részeredmény piacok, hendikepes eredmény piacok, ázsiai piacok (focihoz). Természetesen ez nem minden, mivel a bukméker nagyon sok felette / alatta (over / under) fogadási piacot is nyújt, amelyekre az adott sportág esetében a legkülönfélébb meccs eseményekre lehet fogadni (pl. három pontos dobások száma kosárlabdánál, hazafutások száma baseballnál, ász ütések száma tenisznél, kaput eltaláló lövések száma labdarúgásnál).

A 365bet észrevételeim alapján sokféle speciális fogadási piacot is biztosít a sportfogadás rajongóinak: pl. lesz-e safety car-os időszak egy adott Forma 1-es futamon, focimeccsen kap-e valamelyik játékos piros lapot, hogyan ér véget egy ökölvívás meccs (KO-val, TKO-val vagy pontozással) stb.

Fogadás menete a bet 365 Magyarország webhelyén

Én személy szerint úgy gondolom, hogy a fogadások megtétele is rendkívül könnyű úgy a bet 365 desktopos, mint a mobile platformja esetében. Ugyanis, ha fogadni akarok, akkor egy gyors bet 365 belépés után csak annyi a dolgom, hogy kiválasztom a fogadási ajánlat pre-match és / vagy élő részlegének kínálatából azokat a sportesemény kimeneteleket, amikre valódi pénzes tétet / téteket akarok tenni. A választásai felkerülnek a fogadási szelvényre, amin be lehet állítani, hogy milyen típusú fogadást szeretnék használni: egyszeri, többszörös (gyűjtő), banker bet, kombinált / system fogadások – pl. Yankee, Trixie, Heint, Goliath stb. A fogadószelvény kifejezetten felhasználóbarát kialakítással bír, minden lényeges dolog megtalálható rajta, és egyebek mellett a cash out funkciót is támogatja.

bet365 adózás

Mivel úgy vettem észre, hogy relatíve sokan nincsenek tisztában azzal, hogy az online spotfogadás és szerencsejáték révén elért nyeremények után kell-e adózni, ezért úgy gondoltam, hogy érintőlegesen arról is írok, hogy miként zajlik a bet365 adózás Magyarországon. A lényeg az, hogy minden olyan nyeremény – a hatályos jogszabályok szerint – adókötelesnek számít, amit külföldi online fogadóirodánál ér ez az ember. Azaz, ha mondjuk egy adott évben nyereményt érsz el a bet 365-nél, akkor a nyeremény összege után az éppen aktuális mértékű adó kell megfizetni a következő év május 20-ig (de elvileg év közben szja előleget és szochót is kell fizetni utána). Viszont mivel az online sportfogadásra és szerencsejátékra vonatkozó jogszabályok Magyarországon meglehetősen gyakran változnak, ezért én azt tanácsolom, hogy a bet365 adózás pontos menete végett látogass el a NAV honlapjára, és ott keress rá, hogy az adott időpontban milyen mértékű adót kell fizetned, illetve mikor és hogyan a nyereményeid után.

bet365 élő fogadás

bet365 live

A bet365 élő fogadás szekciója szerintem az ágazat egyik legjobbja. Ugyanis rendkívül sokféle sportág különféle, élőben zajló eseményére lehet in-play piacokon, magas szorzókon fogadni a bet365 élő részlegében. A szekciót az „Élőben” menüpontra lehet közvetlenül elérni az index oldalról. Az éppen aktuális, bet365 live fogadási ajánlatokat a rendszer egyből betölti, amelyek között az ember kedvére válogathat. A legjobb ajánlatok kiválasztást egyebek mellett egy felső slideres menü is segíti, amin az összes olyan sportág megtalálható, amelynek az adott időpontban élőben megfogadható mérkőzése / sportesemény van. A bet365 élő eredmények megjelenítéséről is gondoskodott az operátor, aminek köszönhetően bármikor meg lehet tekinteni, hogy azok a meccsek, amik az embert érdeklik, éppen hogy állnak eredményileg. Az operátor a legtöbb sporteseményhez bet365 live streaming szolgáltatást is biztosít videóközvetítés formájában. És vannak olyan meccsek, amikhez a live stream mellett – vagy helyette – VR Field biztosított, amin a legfontosabb mozzanatok, történések kerülnek valós időben megjelenítésére.

bet365 mobile

Ami engem illet, én személy szerint a bet365 mobile megoldásait is kimondottan jónak találtam. A mobilbarát cross-platformos weboldal a desktopos webszájttal teljesen megegyező funkciókkal és szolgáltatásokkal bír. Ennek köszönhetően minden olyan dolgot el lehet intézni rajta, ami az online fogadáshoz szükséges lehet: a bankolástól kezdve, a nyeremények kifizetésén át egészen az ügyfélszolgálati rendszer használatáig. A bet365 mobile platformjához sportfogadás alkalmazás is elérhető iOS-es és Androidos változatban, amit abban az esetben tudok leginkább ajánlani, ha szívesebben használsz mobilböngésző független megoldásokat.

Maximális szintű adatvédelem és biztonság

Az operátor az ügyfelek adatait nagy becsben tartja és rendkívül szigorú az adatvédelmi politikája, aminek köszönhetően teljesen biztos lehetsz benne, hogy mindazok az adatok 100%-os biztonságban vannak, amiket megadsz a regisztrációkor, vagy például a KYC azonosítás alkalmával. A webhelyet a cég a legújabb védelmi megoldásokkal óvja a behatolási kísérletekkel szemben, és a legjobb tudomásom szerint 128-bites SSL-titkosítást is alkalmaz.

Ügyféltámogatás – Mit nyújt a bet365 ügyfélszolgálat

A bet 365 webhelyén igazán remek GYIK szekció található, amiben rendkívül sok kérdésre megtalálható a releváns válasz. A GYIK-ben való eligazodás kereső funkció is segíti, így relatíve gyorsan rá lehet akadni olyan kérdések válaszaira is, amik nem kifejezetten szokványosak. Abban az esetben, ha a GYIK nem elegendő a problémád megoldására, akkor a „Kapcsolat” menüpontra kattintva fel tudod venni a kapcsolatot a bet365 ügyfélszolgálat munkatársaival e-mailen és web üzeneten keresztül, valamint postai úton, és természetesen a ma már alapvetőnek számító online chaten is.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
bet365
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
United Kingdom
Titkosítási tanúsítvány
DigiCert
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
00 800 1236 5365
Anyavállalat
Bet365 Group Ltd
Engedély
RGL 075
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
Denise Coates
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
35 millió+
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gambling Therapy, Gamblers Anonymous
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A bet 365 véleményem szerint napjaink egyik legjobb bukmékere. A cég által nyújtott fogadási ajánlat rendkívül jó, az élő fogadás szekció rendkívül sokféle sportesemény fogadási lehetőséget biztosít, és persze az sem másodlagos, hogy szinte minden létező sportra lehet fogadni a tökéletes magyarosítással rendelkező desktopos oldalon, vagy a buki mobile platformján, amihez app alapú megoldásokat is biztosít a tökéletesen megbízható sportfogadás szolgáltató.

GYIK

Igen, mivel minden engedéllyel rendelkezik, és EU-s licence is van.
Lépj be a közösségi chat oldalunkra, ahol csapatunk sportfogadás szakértőink napközben szinte bármikor a rendelkezésedre állnak releváns válaszokkal, segítség nyújtással. A csatornánk linkje: Discord
Általában magyar nyelven érhetők el chaten is a cég ügyfélszolgálatos munkatársai.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői

Oszd meg a véleményed:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


bet365 vélemények

Kis Emese szerint:

Ha sportfogadás, akkor Bet365, ez nem kérdés. És ma már nem is kell több oldalon regisztrálnunk, ha mellette még mondjuk kaszinózni is szeretnénk, mert ezen az oldalon kaszinójátékok is vannak nagy mennyiségben. Végül a számtalan fizetési mód közül bankkártyával fizettem be, bár furcsálltam, hogy még mindig nincsenek kriptovaluták. Nem volt rossz tapasztalatom a kifizetésekkel sem, volt egy kisebb nyereményem, amit tényleg nagyon gyorsan meg is kaptam. Bónuszt is vettem igénybe, nem volt annyira nehéz teljesíteni a bónuszkövetelményeket, mint gondoltam.

Értékelés:
Horváth László szerint:

Amikor az ember úgy dönt, hogy online akar fogadni, a Bet365 az első fogadóiroda, ami az eszébe jut. És nem azért, mert annyira reklámozzák, hanem egyszerűen tudjuk, hogy ott van és mennyire megbízható, stabil oldalról van szó. Nem kell attól félnem, hogy milyen oldalra fizetek be, itt biztosan nem kel lába a pénzemnek. Mondjuk én alapvetően kevesebbet fogadok, az élő közvetítések miatt csatlakoztam, amelyekből rengeteg van. És még nem nagyon volt olyan nap, amikor ne találtam volna számtalan sporteseményt élőben, amire fogadhattam.

Értékelés:
Béres Dávid szerint:

Ügyfélszolgálattal volt egy ügyem és teljesen korrektek voltak. Egyszer benéztem egy fogadást – egy olyan eseményre tettem fel egy nagyobb összeget, amire eredetileg nem akartam, csak rosszul olvastam el a leírást. Azonnal észrevettem a hibát és a kezdeti ijedelem után azonnal ráírtam az ügyfélszoglálatra (online chat), ahol viszonylag gyorsan válaszoltak. Szerencsére még csak e-mailt sem kellett írnom, meg tudtuk ott beszélni rögtön. Kellett ugyan igazolnom, hogy mit néztem el, de szerencsére visszautalták, megértőek és türelmesek voltak. Máshol volt, hogy egy technikai akadályt nem voltak képesek megoldani, itt szerencsére sokkal segítőkészebbek voltak. Ezt leszámítva a kezelőfelület jó, tájékoztatás rendben van.

Értékelés:
Varga Péter szerint:

A bet365 elég jó focihoz, meg olyan sportokhoz, amiket csapatban játszanak. Szerintem a szorzók is ott vannak ahol az átlag. Én az iOS appal tolom amúgy, és meg vagyok vele elégedve. Ami nem jön be, hogy lehetne külön mobil bónusz meg valamivel több sportfogadás promóció a bukméker résznél, mert a kaszinó azért szépen el van eresztve akciókkal. A regisztráció után mindenkinek tudom mondani, csináljátok meg a KYC-s cuccot, mert máskülönben jönnek csak a figyelmeztetések. Nem kell ettől megijedni a KYC könnyű, csak legyen igazolványod meg egy csekk a nevedre szóló, és máris igazolva vagy, és tudsz felvenni nyereményeket.

Értékelés:
F. Tamás szerint:

A bet365-ön már lassan 2 éve játszom aktívan, mivel fogadással még izgalmasabbak a focimeccsek. Korábban is gyakran belefutottam az oldalba, de csak pár éve kezdett el érdekelni a sportfogadás. Nem szoktam nagy összegekkel játszani, inkább csak az izgalomért teszem, és elsősorban élő fogadásokat teszek.

A bet365 nekem nagyon bevált, könnyen eligazodok rajta, és a kifizetésekkel sem volt még gondom. A bónuszokkal nem igazán szoktam foglalkozni, de láttam, hogy számos ajánlat elérhető az oldalon, illetve néha egyet-egyet ,,véletlenül” aktiválok is valamelyik fogadás során. Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek az oldalt, hiszen a foci mellett más sportágakban is lehet fogadni, néha meglehetősen magas szorzókkal.

Értékelés:
Vámos Péter szerint:

Sziasztok. Sok online fogadóirodát kipróbáltam, jelenleg is több helyre vagyok regisztrálva, de azt vettem észre, hogy a fogadással töltött idő nagy részében inkább a bet365-ön lógok. Jobban belegondolva ez nem véletlen. Szeretem a letisztult dizájnt, ami a weboldalt jellemzi, és ami minden egyes szekcióban végig kíséri a fogadásaimat. Az oldal használata nagyon egyszerű, és átlátható, szóval semmi flanc, és nekem személy szerint ez a legfontosabb. Minden a helyén van, jó az ügyfélszolgálat, jók az infografikák, kielégítőek a befizetési lehetőségek, az oldalon pedig minden igazából pár kattintással elérhető. Tapasztalatból mondom, hogy a többi online felület sem szégyenkezhet, de mégis itt van valami plussz, ami itt tartja az embert. Nem tudom megmondani, mi az, de igazából nem is számít. Egyébként lehet, hogy csak én érzem így, de kétlem. A haveri körben is nagyon jó a hírük, kevesen vannak, akik valamilyen oknál fogva nem voltak elégedettek a szolgáltatásokkal. Nem lehet mindenkinek megfelelni.

Értékelés:
Kiss Péter szerint:

Üdv. Már vagy ezer éve játszok itt, és most úgy döntöttem, hogy írok, hiszen rengeteg időt töltöttünk náluk. Az élő kaszinó nagy szerelmese vagyok, és már a kezdetektől megtaláltam nálatok mindent, amire csak vágytam. Innen is köszönöm, a sok-sok bónuszt, és ingyen pörgetést, amit adtak nekem. Kihasználtam mindent, és nagyon jól szórakoztam. Most már ott tartunk, hogy a baráti társaság is teljesen rabja lett (persze csak jó értelemben) az online kaszinónak, így az hogy az oldalon kaszinózunk, most már egy közös programmá nőtte ki magát. Ahogy folyamatosan nézem a kínálatot, meg sem fogjuk tudni unni soha, hiszen futószalagon jönnek az újdonságok, és az izgalmas játékok. Az, hogy minden napra van valami bónusz, sokunkat odaszögez a monitor elé. Még nem estünk át a ló túloldalára, és remélhetőleg nem is fogunk, de meg kell jegyeznem, hogy nem lenne nehéz.

Értékelés:
Varga Zoltán szerint:

Őszinte leszek, de én rettegtem az online fogadástól, mivel egy régi vágású tippmixes vagyok, ha lehet ezt így mondani. Ajánlották őket, annyit mondtak, hogy ha el akarom kezdeni az online fogadást a bet365 egy jó választás lehet, aztán majd meglátom tetszik-e. Bevallom férfiasan, amennyire tartottam tőle, annyira könnyen ment az egész. Elvégeztem a regisztrációt, beléptem, utána egy kicsit bajban voltam, hogy hol tudok most én fogadni. Viszont ahogy felugrott a fogadási szelvény, onnantól egyik dologból következett a másik, nagyon gördülékenyen ment az egész. Hihetetlen mennyi lehetőség van az online fogadásban. Mikor megláttam mennyi mindenre tudok fogadni, abba sem akartam hagyni. Arról nem is beszélve, hogy mindezt telefonon is meg tudom, bárhonnan csinálni. Örülök, hogy hallgattam a szóra, és velük kezdtem az online fogadási karrieremet. Jó döntés volt, nem bántam meg.

Értékelés:
Halász Vilmos szerint:

Helló bet365. Én már ezer éve a Darts szerelmese vagyok, viszont a munkámból kifolyólag sokszor nem tudom nézni a meccseket. Sajnos. Na de ekkor jöttetek Ti, és nem csak a fogadás izgalmával sikerült összehoznotok, hanem a meccseket is tudom nézni, az oldalatokon lévő infografika segítségével. Nem tudom kinek az ötlete volt ez, de csak gratulálni tudok Neki. Nagyon jók a fogadási szorzók, szinte rábeszélik az embert a fogadásra. Nagyon tetszik, hogy nem csak a világversenyeket, hanem bizonyos bajnokságokat is tudok követni. Nemrég haverommal kipróbáltam az egyik fogadás fokozó ajánlatotokat, és bejött. Lehet, hogy Ti annyira nem örültetek, mint mi a sráccal, de azon kívül, hogy nyertünk, nagyon jól éreztük magunkat. Száz szónak is egy a vége, én személy szerint örülök, hogy vagytok, és amíg ilyen minőséget képviseltek, leszek én is, és próbállak Titeket ajánlani mindenkinek, akinek csak tudlak.

Értékelés:
Kontics Péter szerint:

Sziasztok. Nem sokszor fogadtam eddig, de egyre inkább rákapok az ízére, és már örülök, hogy a kezdeti lépésekhez őket választottam. Régebben azért játszottam offline, de a kettőt most már össze sem tudom hasonlítani. Amikor megláttam a fogadási lehetőségeket, illetve a fogadáskészítő alkalmazást, hát komolyan mondom leesett az állam. Ezer és ezer lehetőség közül választhatok, ráadásul a fogadáskészítőben, az általatok összeállított szelvények is elég izgalmasan hangzanak. Nagyon tetszenek az oddsok, és szerintem élőben az odds változások dinamikája is megfelelő. Minden meccset izgalmassá tudnak tenni a folyamatosan változó szorzókkal. Rámentem az ajánlatokra, gondoltam, megnézem, mit tudnak kínálni nekem. Hát őszintén egy-két ajánlatra számítottam, erre megszámlálhatatlanul sorakoztak a jobbnál jobb lehetőségek. Nem tudom, hogy ez másnál is így van-e, de lehet, soha nem fogom megtudni, mert én jelenleg teljesen elégedett vagyok, és amíg ez így van, addig maradok.

Értékelés:
Pintér Mihály szerint:

Hallottam a sportfogadás szekcióról, és a fogadás fokozókról, úgyhogy úgy döntöttem, megnézem én is. Korábban voltak gondjaim a túlzott szerencsejátékkal, ezért nagyon örültem neki, hogy már az üdvözlő oldalon megtaláltam a felelős szerencsejátékra való felhívást. Nagyon jó, hogy felhívják az emberek figyelmét erre a nagyon fontos dologra. Higgyétek el, én aztán tudom, hogy mennyire fontos ez. Az oldal egyébként messzemenőkig megfelel az elvárásaimnak, minden információt, amire csak szükségem van, nagyon egyszerűen megtalálok, szóval jól össze van rakva az oldal. Bőséges a sportágfelhozatal is, bár én még e-sportot nem találtam, de előfordulhat, hogy csak én vagyok figyelmetlen. Nagyon jó ötlet volt a sportágak gyűjtőbe helyezése is, ezt csak nagyon kevés helyen tapasztaltam. Így sokkal könnyebb megtalálni az adott sportágat. A kaszinó, illetve a póker szekciót még nem próbáltam, de a jövőben bármi előfordulhat.

Értékelés:
Balogh Réka szerint:

Nem vagyok nagy szerencsejátékos, viszont a nyerőgépeket mindig is szerettem. Egy barátom ajánlotta az oldalt, azt mondta, ha egy jót akarok játszani, mindenképpen látogassam meg őket. Így is tettem, bár én azt hittem, hogy egy-két játékot fogok csak találni, de az a kínálat, amit találtam, teljesen ledöbbentett. Én azt gondoltam, hogy egy ilyen oldalon csak a klasszikus nyerőgépes játékok vannak, nem is tudtam, hogy ennyire kibővült a kínálat. Hirtelen azt sem tudtam, melyik játéknak álljak neki. Egy gyors regisztráció (egyébként valóban pár másodperc alatt túl voltam rajta), aztán már bele is vethettem magam a játékba. Az új játékosoknak járó bónuszok miatt pedig szinte ingyen volt az egész. Nem tudom, hogy fognak-e még bővíteni, mármint játékok tekintetében, de nagyon remélem, hogy igen. Minden újdonságot nagyon szívesen fogadok, és persze várom az újabb, és újabb ajándék bónuszokat.

Értékelés:
Németh Péter szerint:

Üdvözletem, alapból a pókert szeretem nagyon, ezért is tévedtem az oldalra. Nagyon vonzott az új játékosok számára elérhető üdvözlő bónusz. Nagyon vonzó, bőkezű ajánlat. Ettől függetlenül meglepődtem, mennyire könnyen kiismerem magam az oldalon, pedig akkor láttam először. A póker asztal, illetve a játék közbeni grafikai megoldások nagyon bejöttek, úgyhogy szeretnék gratulálni az oldal grafikusainak, vagy bárkinek, akinek ez köszönhető. Na jó, voltak azért apróbb problémáim, de nem is írom ide le, mert az ügyfélszolgálattal felvéve a kapcsolat, élő chat-en mindent gördülékenyen meg tudtunk oldani, innen is csillagos ötös nekik. Udvariasak voltak, segítőkészek, és pont az jutott eszembe, hogy tudják mit csinálnak, értenek hozzá. Az oldalon barangolva találtam még egy rakás játékot, ami elkezdett érdekelni, és nagyon jókat játszottam velük. Egy szó, mint száz a bet365 nagyon kellemes perceket szerzett nekem, és remélem ez a jövőben is így marad.

Értékelés:
Kiss Márton szerint:

Először a neten láttam a hirdetésüket, és egyből bevonzott a belépési kedvezmény. Igazából nem nagyon szoktam váltogatni a fogadóirodák között, de gondoltam, most teszek egy próbát. Hát meg kell mondjam, hogy egyelőre nem csalódtam. Tényleg méltóak a jó hírükre. Leginkább élőben szeretek fogadni, és náluk megtaláltam a számításomat. Nagyon jó, hogy van élő közvetítés, igaz nem minden meccset tudok élőben nézni, de sebaj, nem vagyok telhetetlen. Egyébként, ahol nincs élő, ott tökéletes helyettesítés ez a kis történés követő funkció, szóval azzal is el lehet lenni. Az élő meccsek közben ránéztem a kínált fogadási piacokra, és azt gondolom, hogy egy fogadónak többre nincs is szüksége, tényleg minden igényt kielégítő a kínálat. Igazából nem is szaporítanám tovább a szót, ez úgy jó, ahogy van.

Értékelés:
Horváth Tamás szerint:

Ahogy beléptem az oldalra, egyből tudtam, hogy ez a nekem való portál. A menü teljes mértékben átlátható, letisztult. Bármit kerestem, nagyon könnyen rátaláltam. Nagyon jó, hogy nem csak a top sportágakkal foglalkoznak, hanem megtalálhatók olyanok is, melyekre – személy szerint – nem is gondoltam volna. Alapból tetszenek az oddsok is, de ez a fogadás fokozó óriási ötlet. A befizetési, illetve kifizetési folyamaton is nagyon könnyen átjutottam, egy pillanatra sem volt semmi gond. Hála Istennek elég sok lehetőséget támogat az oldal. Megtaláltam őket, és azt hiszem, én itt is maradok. A kaszinó részt még nem próbáltam, de lehet, hogy ehhez is kedvet tudnak csinálni nekem, bár csak egy pillanatra kukkantottam rá a belépési promóciókra. Majd egyszer azt is kipróbálom.

Értékelés:
Budai Anikó szerint:

A véleményemnek lehet, hogy köze van a többi fogadóiroda iránti bizalmatlanságomhoz, de én a bet365-nel kezdtem el. Anno a párom mutatta, aki rendesen bele van zúgva ebbe az irodába. Én azért ilyen messze nem mennék, igaz, nem is nyertem annyit, mint ő 😊
Számomra ez csak szórakozás, annak viszont kiváló. Eddig semmiféle negatív tapasztalatom nem volt velük. Ami leginkább bejön, hogy itt aztán tényleg akármire fogadhat az ember, anno még az angol X-Faktor döntőjére is tudtam fogadni 😀

Értékelés:
Lengyel Richárd szerint:

Kínálat terén szerintem verhetetlen a bet. Itt komolyan minden van, amit csak akar az ember, és még olyan is, amit nem 😀 Kábé hét éve tolom a sportfogadást, először papíron, az online karrierem a bwinnél kezdtem. Nem rosszak ők sem (sőt!), de a bet számomra átláthatóbb, egyszerűbb, gyorsabb az ügyfélszolgálat és egyszerűbb a fizetés.
Külön jó, hogy lehet mászkálni a szerencsejáték meg a sportfogadás között, van olyan, ahol erre nincs lehetőség. Én meg azért néha a rulettel is elszórakoztatom magam

Értékelés:
Pap Beni szerint:

Én megint azoknak a táborát erősítem, akik szerint a Bet365 a legjobb iroda, ami ma Magyarországról elérhető. Nem kell VPN-nel szórakozni, nem kellenek az alternatív linkek sem már. Nem tudom, sokat próbáltam, de valahogy mindig hozzájuk térek vissza. A felület az egyedüli, ami nem tetszik, de ez egyéni szoc. probléma. Az oddsok tekintetében is láttam már jobbat, de mivel őket tartom a legmegbízhatóbb bukinak, ez visszabillenti a mérleg nyelvét feléjük.

Értékelés:
Tamás Zsolt szerint:

Azt azért nem mondanám, hogy ők a kedvenceim, szerintem a mai piacon akad olyan, amelyik jobb oddsokkal dolgozik, egyvalamiben viszont biztosan ők a legjobbak (persze ez magánvélemény…): A bónuszokban. Folyamatosan ellátnak ingyenes fogadásokkal, hol ezer forintot, hol kétezret kapok, és ezzel szépen lehet építgetni a bankrollt. Anno a kezdő bónusz miatt jöttem (15K-t kaptam tőlük), most ezek a mikrobónuszok tartanak itt. Meg persze a rohadt jó szorzók, főleg a fociban…

Értékelés:
Bíró Ádám szerint:

Szimplán a legjobb. Még mindig. Itt az oldalon is annyi iroda van, hogy lehetetlenség kipróbálni (és főleg átlátni) az összeset, de nekem nem is kell több oldal. Tudom, azt javasolják, hogy több vasat tartsunk a tűzben, de ahhoz én túlságosan szétszórt vagyok. Meg hát így is mindent megkapok itt, amit akarok. Szóval miért váltanék? Az ügyfélszolgálatnál korrektek, a be-, és kifizetés gyors, sosem volt gondom velük, megbízhatóak, nekem ennyi bőséggel elég.

Értékelés:
Szabó Inez szerint:

Csajként nem megszokott, ha valaki fogad, én is csak hobbiból vágtam bele, de mára már egész jól értek hozzá. Mármint egy csajhoz képest, és ebben most nem kevés irónia volt. Na jó, nem vicceskedem tovább. Először kicsit átláthatatlan volt, de jobban belegondolva inkább csak én voltam tapasztalatlan. Én sokakkal ellentétben csak egy irodát használok, és nagyon jól kellene érvelni azért, hogy elhagyjam őket.

Értékelés:
Nemes Botond szerint:

Az én preferenciáim mások, mint az átlagos fogadóké, én ugyanis inkább az esportok felé kacsintgatok. Főként LoL-ban utazom, de próbálom folyamatosan megismerni a többi játékot is. Pár évvel ezelőtt még az egész sportfogadás hidegen hagyott, de mióta megjelent a kínálatban az esport, engem is megvettek kilóra. Lehet, hogy a Bet365-nél van jobb iroda, nem tudom, mivel náluk regeltem először, és mivel tetszett a kínálatuk, maradtam… Ha tudtok jobbat ajánlani, jöhetnek a tanácsok bátran.

Értékelés:
Hegedűs Patrik szerint:

A múltban volt velük balhém, nem is egy, az azonban mindenképp pozitívumként hozható fel, hogy az ügyfélszolgálat gyors és korrekt. Ha gondom volt, írtam nekik és szinte azonnal válaszoltak, és az esetek többségében végül meg tudtuk oldani a dolgokat.
A választék nálam is az „átlagos” sportokról szól, szóval foci, tenisz, hoki, néha egy kis kosárlabda… Ebben pedig a Bet365 talán a legjobb. Én sem ma kezdtem a szakmát, próbáltam már több irodát, sőt most is játszom néhánnyal, de nálam ők a favorit.

Értékelés:
Illés Bence szerint:

Anno, amikor korlátozták a külföldi fogadóirodák használatát kicsit kétségbe voltam esve, mivel a magyar online piac eléggé gyér, gyengék az oddsok, a papíralapú fogadást meg már talán nem is tudnám megcsinálni… Először jött az alternatív linkes megoldás, de mára már arra sincs szükség, szóval nyugodtan visszatérhettem én is. Több fogadóirodánál regisztrálva vagyok, mindig keresem a legjobb lehetőségeket, és elég sokszor a Bet365-nél fogadok.
Leginkább a tenisz és a foci az, ami megmozgat, és szerencsére náluk mindkettő elég jól működik. Nem mondom, hogy a kedvencem, de gyakran nyitom meg az ő oldalukat.

Értékelés:
Gáspár Noel szerint:

Nem hiába a Bet365 a legnépszerűbb Magyarországon. Széles választék, iszonyat könnyű a befizetés meg a kifizetés, és egyre inkább nyitnak az újdonságok felé. Az online fogadóirodák között nekem egyértelműen a Bet365 jön be a legjobban, pedig higgyétek el, próbáltam már párat, kábé 15 éve fogadok online. Az csak plusz, hogy az adott meccseket is tudom követni, jelentősen megkönnyíti a dolgom, amikor élőben fogadok.
Ha valami extra dolog nem történik, én maradok náluk!

Értékelés:
Kovács Marci szerint:

Már hosszú évek óta használom az oldalt és eddig még nem csalódtam. Gyorsak a fizetések,
megkapom a nyereményeim néhány napon belül és az ügyfélszolgálat is készséggel áll a
rendelkezésre. Látni a folyamatos fejlődést az oldalon és tetszik, hogy mindig van valami
frissítés. Mivel már régóta aktívan játszom, ezért külön ingyenes fogadási bónuszokat is
szoktam kapni, ami egy óriási pluszt jelent, mert ilyennel még nem találkoztam más helyeken.
Néha a felfüggesztett élő fogadások miatt szoktam kiakadni, ami frusztráló tud lenni, de ezek
nagyon ritkán fordulnak elő, ami nagy szerencse. A mobilos fogadás és az élő streamek nagy
segítséget jelentenek, mivel állandóan úton vagyok, így nincs időm leülni a gép elé, hogy
intézzem a fogadásaim. Viszont mobilról teljesen jól lehet menedzselni mindent.

Értékelés:
Bajnokok Ligája
felső