Anglia – Németország: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 26.
Anglia
Teljesítmény:
N N V N N
  • Batumi
  • Június 28. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Németország
Teljesítmény:
V D D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jól gondoltuk, hogy a cseh együttes majd megnehezíti a dolgát a németnek, azt viszont nem hittük volna, hogy meg is verik őket. Úgy tűnik, az U21-es csapat utánozza a felnőtteket, nekik sem sikerülnek mostanság a nagy tornák.

Masszív csalódás a Nationalelf szereplése, és konkrétan ott állnak a szakadék szélén. Az eddig hibátlan Anglia ellen lehet javítani, de az eddigiek alapján erre nem sok esély mutatkozik.

Az Angolok már ott vannak a legjobb nyolc között, ráadásul, mivel az egymás elleni mérkőzések számítanak, az is eldőlt, hogy Csehország akkor sem foghatja be őket, ha megverik Izraelt és pontegyenlőség alakul ki.

Maximum ebben bízhatnak a németek. Hogy az angolok odanyúlnak értük, de nem a szakadékba lökik őket, hanem visszahúzzák őket onnan.

A nap egyik rangadója, talán a legnagyobb, így az online sportfogadás szerelmeseinek igazi csemege lesz ez a találkozó.

A Quickwinnél 2.50 az angol siker, 2.60 a német, 3.55 a döntetlen.

Következzen az Anglia – Németország mérkőzés!

Anglia

Az ifjú oroszlánok újabb magabiztos győzelmet arattak, Csehország után Izrael legjobbjai sem tudták őket megszelidíteni. Lee Carsley együttesében két helyen változtatott, bekerült Emile Smith Rowe, aki az első mérkőzésen gólt szerzett, valamint pályára léphetett a kezdőben Ben Johnson, aki a megbetegedett Max Aarons helyett került a csapatba.

A különbség szemmel látható volt a két együttes között, az angolok szép, rövidpasszos futballal kergették őrületbe ellenfelüket, akik sokszor azt sem tudták, hol van a labda.

Negyedóra után a Newcastle United játékosa, Anthony Gordon fejelte be Morgan Gibbs-White beadását, majd a második félidőben Emile Smith Rowe lőtte meg második gólját. Bőven volt még lehetőségük gólt szerezni, Cameron Archer és Noni Madueke is hagyott ki ziccert.

A könnyed győzelem azt jelenti, hogy Anglia biztosan továbbjutó, sőt biztosan első helyezett a csoportban. Így van lehetőség rotálni, pihentetni, esélyt adni másoknak is.

A teljes keret:

Kapusok: James Trafford, Josh Griffiths, Carl Rushworth

Védők: Max Aarons, Luke Thomas, Levi Colwill, Taylor Harwood-Bellis, Jarrad Branthwaite, Charlie Cresswell, Ben Johnson

Középpályások: Oliver Skipp, Morgan Gibbs-White, Jacob Ramsey, James Garner, Curtis Jones, Thomas Doyle, Harvey Elliott, Cole Palmer, Angel Gomes, Noni Madueke

Támadók: Cameron Archer, Emile Smith Rowe, Anthony Gordon

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Johnson, Branthwaite, Cresswell, Thomas – Skipp, Doyle – Elliott, Palmer, Madueke – Archer

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.27.Barátságos Mérkőzés
anglia
3:1
németország
Barátságos Mérkőzés
2019.03.26.Barátságos Mérkőzés
anglia
1:2
németország
Barátságos Mérkőzés
2017.06.27.Európa-bajnokság 2017
anglia
2:2
németország
Európa-bajnokság 2017
2017.03.24.Barátságos Mérkőzés
németország
1:0
anglia
Barátságos Mérkőzés
2015.03.30.Barátságos Mérkőzés
anglia
3:2
németország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Németország

Elképesztő, amit Németország ezen az Európa-bajnokságon művel. Izrael ellen egy félidőnyi emberelőny, valamint két tizenegyes sem volt elég a győzelemhez, most pedig Csehország ellen pontot sem tudtak még csak szerezni. Ezzel a csapat ott szerénykedik a harmadik helyen, továbbjutásukra az esély vajmi kevés.

A csehek elleni mérkőzést 2-1-re veszítették el, és megint úgy, hogy gólokkal kellett volna nyerniük. Fél óra alatt kihagyták, amit ki lehetett, volt, hogy Kevin Schade az üres kapu mellé lőtt tíz méterről. Csehország pedig egyszer jutott el a kapuig, de abból gólt szereztek.

Az egyenlítés még sikerült a második félidő elején, Angelo Stiller lőtte ki a bal alsót úgy, hogy körülbelül 5 cseh vette körbe, de a lefújás előtti percekben egy szerencsétlen gól született. Nem is meglepő, hogy a német játékosok a lefújás után a földre rogytak. Tudták jól, most hat ponttal a csoport élén kéne állniuk. Helyette van egyetlen pont a nevük mellett.

Több gyenge teljesítmény volt a mérkőzésen, Ngankam, Huseinbasic, Krauss és Keitel sem hozta a szintet, de a helyükre beküldött játékosok sem tudtak változást hozni.

A teljes keret:

Kapusok: Noah Atubolu, Nico Mantl, Christian Früchtl

Védők: Josha Vagnoman, Kenneth Schmidt, Marton Dardai, Yann Bisseck, Kilian Fischer, Henning Matriciani, Maximilian Bauer, Luca Netz

Középpályások: Tom Krauss, Finn Ole Becker, Yannik Keitel, Angelo Stiller, Eric Martel, Noah Weißhaupt, Denis Huseinbasic

Támadók: Kevin Schade, Youssoufa Moukoko, Nelson Weiper, Jessic Ngankam, Faride Alidou

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Vagnoman, Bisseck, Matriciani, Netz – Krauss, Dárdai, Stiller – Weiper, Moukoko, Schade

Tippelde

A németek egyetlen esélye az, ha Anglia nem annyira veszi komolyan ezt a mérkőzést. A csoportelsőség nekik megvan, miért is kéne hajtani? Hát talán azért, hogy bekerüljenek a kezdőbe/megtartsák kezdő tagságukat.

Egy EB-n nem igazán fér bele a szórakozás, ezt tudják az angolok is. Vagy ha nem, most meg fogják tanulni. Mi azt sejtjük, mindkét csapat gólt fog szerezni a mérkőzésen, ahogy az a múltban szinte mindig jellemző volt rájuk. Emellett mehet még a két és fél gól feletti eredmény is. Tipperősség: 4/5; 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.64 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső