Bartos László | Frissítve:

QuickWin magyar – Jó operátor sokezer online fogadás lehetőséggel

A 2023-as év elején debütált QuickWin az online fogadás és szerencsejáték szolgáltatók legújabb generációjához tartozik. A sokféle csábító promócióval és remek bónusz ajánlatokkal operáló Quick Win a Rabidi N.V. égisze alatt látott napvilágot.

Mutass többet

Mivel a QuickWin magyar nyelven is elérhető, és a szolgáltatások minősége, oddsok terén kiválóan teljesít. Ezért egy komplex ismertető keretében megosztjuk weboldalunk hasábjain a bukmékerrel kapcsolatos tapasztalatainkat.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • Sok promóció sportfogadáshoz
 • Magas in-play oddsok
 • Magyar nyelvű felület
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • NETELLER
 • Bitcoin
 • Visa
 • Mastercard
 • Befizetési opciók:
 • NETELLER
 • Bitcoin
 • Visa
 • Mastercard
Bónuszok: 4.0
4.0
Bónuszok: 4.0
4.0
Kifizetések: 4.5
4.5
Befizetések: 5.0
5.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 5.0
5.0
Felhasználóbarát: 4.5
4.5

Cég- és licencadatok a QuickWin magyar webhelyéről

A QuickWin sportfogadás és szerencsejáték webhelyének tulajdonos és egyben üzemeltetője a Curacaon bejegyzett Rabidi N.V, amely 8048/JAZ típusú E-gaming licenccel rendelkezik, amit a szerencsejáték-társaságnak a Government of Curacao állított ki. Ez utóbbi organizáció látja el a szabályozói és felügyeleti feladatokat a QuickWin Magyarországon online webszájtja kapcsán. A Rabidi N.V. székhelye a szigetországban a következő címen érhető el: Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao.

A Quick Win magyar webhelyén keresztül történő pénzforgalmi tevékenységek lebonyolítását nem a Rabidi N.V., hanem a vele kapcsolatban álló, payment agent szolgáltatást nyújtó Tilaros Limited cég végzi, amelynek székhelye Cipruson, az EU egyik tagállamban van.

A QuickWin vélemények rámutatnak, hogy a bukméker teljesen legális módon van jelen az EU iGaming piacán, valamint rámutatnak arra is, hogy az operátor felelős játékszervező. Ennek tényét mi magunk is meg tudjuk erősíteni, mivel a Rabidi N.V. a QuickWin sportfogadás és szerencsejáték webszájtján olyan szervezetekhez biztosít közvetlen elérést, mint a Gambling Therapy, GamCare és a Gamblers Anonymous. Ezek az organizációk elsődleges célja, hogy olyan személyeknek nyújtsanak segítségét, akiket súlyosan érint a játékfüggőség problémája.

Mindezek mellett a felhasználók számára QuickWin regisztráció után önkorlátozó eszközök használata is biztosított, amelyek között megtalálható, még az önkizárás is, amivel szükség esetén adott személy saját magát tilthatja ki (részlegesen) a felhasználói fiókjából.

QuickWin jellemzők

🏆 QuickWin Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 6 000Ft

QuickWin Magyarországon – Akadálytalan online elérés

QuickWin

A bukmékerek felé már jó ideje alapvető elvárás az akadálymentes elérhetőség, ami magyarán azt jelenti, hogy az adott oldal, és annak minden funkciója, szolgáltatása folyamatosan a felhasználók rendelkezésre kell, hogy álljon. A QuickWin sportfogadás bukméker esetében az elérhetőség éjjel-nappal, megszakítások / kihagyások nélkül biztosított az operátor által alkalmazott speciális linken keresztül, ami az új generációs alternatív linkek „családjába” tartozik.

Az úgynevezett „számozott” URL-eket – amely révén például a QuickWin Magyarországon non-stop elérhető – azért alkalmazzák az online fogadás és szerencsejáték szolgáltatók, hogy akkor is biztosítani legyenek képesek a weboldalaik elérését, ha azok valamilyen okból adódóan blokkolás alá kerülnének egy adott régióban.

A QuickWin vélemények és a múltbéli tapasztalatok is azt támasztják alá, hogy a fentemlített alternatív linkes elérés mind megbízhatóság, mind pedig biztonság terén is ugyanazt tudja garantálni, mint a „klasszikus” webcímes elérhetőségek a fejlett titkosítási algoritmusoknak és az egyéb in-built védelmi mechanizmusoknak köszönhetően. Mindebből pedig az következik, hogy nem kell az általad megadott adatok védelmi miatt aggódnod – legyen szó akár a QuickWin regisztráció lebonyolításáról, vagy a webhelyen keresztül történő bankolásról.

QuickWin Belépés

QuickWin regisztráció – Számlanyitási online kisokos

A webhelyen a Quick Win regisztráció a „REGISZTRÁCIÓ” hivatkozásra / gombra kattintva indítható el, amit követően a következő teendőket kell elvégezned a QuickWin magyar webszájtján annak érdekében, hogy számlád legyen, és igazi pénzes tétekben tudj fogadni online:

QuickWin Regisztráció

A rendszer némi „homokórázás” után – ha minden frankó, automatikusan beléptet a QuickWin Magyarországon hazánk anyanyelvén elérhető webhelyére / mobil webhelyére (ha okostelón vagy tableten reggeltél). A számlanyitást követő legfontosabb teendők egyike a KYC-azonosítás lesz majd, ami arról szól lényegében, hogy igazolni kell ki vagy (személyazonosság), hogy ténylegesen hol laksz / élsz (lakcím igazolás), valamint, hogy a te neveden van-e az a fizetési mód, amit be- és kifizetésekhez használni akarsz.

QuickWin Megerősítés

A KYC-azonosítást a „Megerősítés” menüpontra kattintva tudod elvégezni. De igazából csak akkor válik mindez szükségessé, amikor az azonosítási folyamat elvégzésére felkérnek a QuickWin magyar sportfogadás bukméker rendszerének munkatársai.

Quick Win online fizetési módok és használatuk

A QuickWin sportfogadás lobby-jába betérvén egyből szembetűnik, hogy milyen sokféle bankolási megoldás érhető el hazánk sportfogadás rajongói számára. A QuickWin fizetési módok között ráadásul mindazon népszerű kripto pénzek megtalálhatók, amikkel manapság már mi, magyarok is kezdünk megbarátkozni. No, de lássuk akkor, hogy pontosan miről is szól a fáma!

Befizetésekhez – azaz letétek elhelyezéséhez – az alábbi Quick Win fizetési módok vethetők be:

 • „Klasszikus” Mastercard bank- és hitelkártyák, valamint Revolut által kibocsájtott Mastercard;
 • Feltöltés Revolut számláról, Direct Bank Transfer és Pay via Bank;
 • NETELLER, Skrill 1-Tap és Skrill, Jeton, MiFinity;
 • paysafecard;
 • Kripto-pénzek: Tether, DAI, USD Coin, BTC, XRP, ETR, LTC, Bitcoin Cash.

A nyeremények kifizetéséhez, pénzkivételhez alkalmazható QuickWin fizetési módok között pluszban megtalálható a hagyományos banki kiutalás bankszámlára és a Visa kártyás opció is. Viszont paysafecardos – és bizonyos típusok esetén – mastercard alapú kifizetés nem kérhető a QuickWin magyar sportfogadás buki webhelyén.

Az operátor nem számít felé kezelési vagy egyéb költséget a be- és a kifizetések kacsán. Az viszont megkötés, hogy egy adott tranzakció értékének el kell érnie az 5000 HUF-összeget, illetve nem haladhatja meg az 1 millió HUF-ot (Megjegyzés: egyes bankolási megoldásoknál a maximális tranzakciónként összeg csak 350 ezer, illetve 600 ezer HUF).

QuickWin sportfogadás szekció – Dizájn kontra funkcionalitás

Online fogadás oldalak esetében kulcsfontosságú – egyebek mellett az is –, hogy az ember bármikor, bármelyik webhelyrészlegből el tudja érni az ügyfélszolgálatot (pl. online chaten), villámgyors legyen a rendszer működési sebessége in-play piacos élő fogadásoknál, és a bankolási módok használata se okozzon nehézséget.

Jó hír – amennyiben a QuickWin regisztráció mellett döntesz majd –, hogy a bukméker a tesztjeink során az említett dolgokban fényesen teljesített, sőt bizonyos téren átlagon felülit nyújtott: kiváló magyar nyelvű felhasználó-felület, érthetően – konyhanyelven – megfogalmazott jogi-jellegű dokumentumok, egyszerűsített navigáció és feltuningolt online keresőfunkció. Mindezek alapján arra jutottunk, hogy a QuickWin Magyarországon is hozza azt a színvonalat webszájt-dizájn és funkcionalitás tekintetében, mint a világ bármely más régiójában – a nyugat-európai országokat is beleértve.

Bónuszok és promóciók a sportfogadás online termékhez

Quickwin bónuszok

A Rabidi N.V. felhozatalában található összes promóció elérhető a magyar ügyfelek számára, amely ajánlatok között a speckó sport promók mellett természetesen welcome bonus is van – új tagoknak.

Az QuickWin sportfogadás üdvözlő bónusz 6000 HUF-os első befizetéssel hívható le, 100%-os, és a maximális összege nem kevesebb, mint 35 ezer HUF. Az aktiválása viszont csak úgy oldható meg, ha megfelelő bankolási módot alkalmazol (Skrill és NETELLER kilőve), és a kezdeti teljes befizetésedet bevetve fogadsz alsó hangon 1.50-ös szorzón. A bónusznak a megforgatására – ami Magyarországon 6-szoros – 30 nap áll minden földi halandó rendelkezésére, amely időszak során azok a tétek kerülnek beszámításra, amiknél 16 ezer HUF-nál nem nagyobb a fogadási összeg, a szorzó single betekre 2.00, kombi betekre 1.50.

A QuickWin vélemények és nem mellesleg a saját meglátásunk alapján is kijelenthető, hogy a bukméker egyéb sport promóciónak igénybevételét is érdemes megfontolni. Az állandó jellegű ajánlatok között a többi között az alábbi akciókkal találkozhatsz:

 • 50%-os arányú Heti Reload Bonus akár 150 ezer HUF-ig;
 • 10%-os Cashback Bonus akció akár 150 ezer HUF-ig;
 • Accumulator Bet akció akár 100%-os aránnyal;
 • Virtuális Sport akció – 10%-os ajánlat akár 150 ezer HUF-ig;
 • Sport Jackpotok promóció 5.2 millió HUF.

QuickWin vélemények és tapasztalatok a piackínálatról

Online sportfogadás piacokból a QuickWin Magyarországon működő webhelyén sac per kábé azt kapjuk, amit a Rabidi N.V. más bukmékereinél. Azaz nagyon sok online fogadási pre-match piac érhető el top csapatsportokhoz: statisztikai piacok, hendikepes piacok, felette / alatta (over / under) piacok sokasága, jókora felhozatal különböző típusú eredmény piacokból, hosszú távú fogadásokhoz kínálat online piacok stb. Mindezeken kívül sok az olyan piac és ebből adódóan sportesemény kimenetel is, amik sportág-specifikus, azaz csak egy adott sportnak a meccseinél / összecsapásainál jeleníti meg őket a QuickWin magyar sportfogadás online bukméker rendszere.

Megmutatjuk mire fogadhatsz – Quick Win Sportválaszték

Az online fogadás keretében megtehető sportok száma – ha nem is titulálható gigantikusan – azért bőven átlag feletti (30+), és a többi között több olyan sportnak az eseményeire is lehet mind élő mind pre-match piacokon éles téteket tenni, amelyekre máshol nem fogadhatsz. Ilyen például a kelta futball, hurling, padel, gyeplabda lakrossz, biatlon, squash, snooker vagy a síugrás. A csapatsportágak terén is bőséges a Quick Win választéka: rögbi, amerikai futball, ausztrál foci, labdarúgás, baseball, kosárlabda, futsal, kézilabda, jégkorong, röplabda meccsekre lehet egyebek mellett fogadásokat tenni.

Természetesen az egyéb, népszerű sportokhoz is bőséges fogadási kínálat érhető el, aminek köszönhetően szinte bármikor tudsz fogadni tenisz, asztalitenisz, golf, tollaslabda meccsekre, valamint motorsportokra, e-sportokara, küzdősportokokra, és virtuális sportokra is.

 • Labdarúgás
 • Tenisz
 • Kosárlabda
 • e-Sports
 • Jégkorong
 • Röplabda
 • Motorsportok
 • Amerikai futball
 • Snooker
 • Baseball

Online fogadni csak okosan és szépen – Útmutató

Online fogadás megtételéhez első lépésként jelentkezz be a QuickWin magyar oldalán, majd ezt követően – ha az egyenleged pozitív – keresd / válaszd ki a sportesemény kínálatból tetszésed szerint menüt használva mindazokat a sporteseményeket, amikre fogadni kívánsz. Egy adott sporteseményre – annak nevére – kattintva hívhatók le a hozzá kapcsolódó fogadási piacok – pl. focimeccsnél: 1X2, duplaesély, mindkét csapat szerez gólt, hendikepes fogadások, ázsiai hendikepes piacok stb. A piackínálatból válaszd ki a neked tetszőt / tetszőket, és a kimeneteleket.

Azt követően, hogy minden választásod felkerült a fogadási szelvényre, állítsd be a fogadási-módot, ami a Quick Win sportfogadás szolgáltatónál lehet 1-es kötéses, kombi vagy rendszer fogadás. A tétet kell legvégül megadnod, majd, amennyiben mindennel elégedett vagy, akár be is küldheted játékba az adott fogadásodat.

QuickWin élő fogadás Live Streaming támogatással

QuickWin virtuális sportok

A QuickWin élő fogadás ajánlatait a magyar webszájt „Live” szekciójában találod. A sportesemények és az élőben megtehető in-play piacok / kimenetelek terén rendkívül jó a választék. Ennek köszönhetően sokféle live piacon tudsz fogadni online pl. asztaliteniszre, röplabdára, focira, kosárlabdára és sok más egyéb sportnak az eseményeire is. A live streaming szolgáltatása viszont eléggé gyerekcipőben jár még a bukmékernek. Mivel akárhány alkalommal is teszteltük a QuickWin élő fogadás szekcióját, szinte alig találtunk olyan meccset, amihez elérhető volt a Virtuális Pálya-típusú online valós idejű közvetítés funkció.

Mobilon innen, desktopon túl – van QuickWin app?

A mobilos megoldások jelen esetben egyet jelentenek a reszponzív webszájttal, ami mind iOS-es, mind pedig Androidos rendszerű okostelefonokkal és táblagépekkel kiválóan működik a cross-platformos mivoltának köszönhetően. A mobile kompatibilis weboldalon az „on the go betting” kedvelői a desktopossal megegyező sportfogadás ajánlatból szemezgethetnek. A QuickWin fizetési módok mindegyike flottul megy mobilon is, és ugyanez elmondható az egyéb webhely funkciók kapcsán, mint például az ügyféltámogatás valós idejű elérése chat révén. A QuickWin app ugyanakkor nem biztosított a mobile platformhoz, aminek ténye azért – a mai trendek ismeretében – hagy némi keserű szájízt maga után.

Quick Win & korunk biztonságtechnológia kihívásai

A QuickWin vélemények legtöbbjéből egyértelműen következik, hogy a felhasználók teljes meg vannak elégedve az operátor által nyújtott adatvédelmi megoldásokkal. A cég ugyanis garanciát vállal arra, hogy semmilyen személyes adatot nem ad át, nem ad el stb. más cégeknek, illetve, hogy az ügyfelek által számára benyújtott adatokat és minden egyéb, szenzitív információ kellő körültekintéssel az Adatvédelmi Irányelveknek megfelelően tárol és kezel. A rendszert – mivel a webhely a Rabidi N.V. csoporthoz tartozik – a legmodernebb, innovatív védelmi-mechanizmusok biztosítják, amelyek része a 128-bites alapú SSL-titkosítás is.

Ügyfélszolgálat – Ügyfél-szolgálunk és védünk?!

A Quick Win GYIK szekcióban található kérdések néhány fontos témára választ adnak ugyan, de óhatatlan, hogy idővel az embernek az ügyféltámogatási rendszer egyéb opcióit is igénybe kell venni. Erre a célra kétféle lehetőség van: e-mailes, illetve online chates. Az ügyfélszolgálat az udvariasság terén jelesre vizsgázott, viszont ami a kompetenciát illeti, egyes agenteknek még egy mezei piros pontot sem adnánk, mivel megesett, hogy olyanokba botlottunk bele, akik azt sem tudták merre vannak arccal. Mindezek miatt úgy véljük, hogy erre a területre igen-igen rá kell gyúrni a közeljövőben a bukinak, ha pariban akar lenni a piaci versenytársaival.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
QuickWin
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
-
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió – Alea iacta est

Természetesen csakis rajtad áll vagy bukik, hogy nyitsz-e számlát a QuickWin magyar sportfogadás bukmékernél vagy sem. Viszont tény, hogy lényegesen több érv szól az online fogadás szolgáltató mellett, mintsem ellene. Kétségtelen, hogy a QuickWin Magyarországon remekel úgy bónuszok, mint sport promóciók terén.

Emellett igen terjedelmes piackínálattal, sokféle fizetési megoldással szolgál, és a már megszokott sportágak mellett féltucatnyi, kevésbé ismert sportra is lehet fogadni a webhelyen, amelynek operátora a megbízhatóságáról, korrektségéről ismert Rabidi N.V. csapata. A negatívumok közé sorolandó, hogy harmatos a VR-Field / online streaming lefedettsége (egyelőre), illetve az is, hogy nem túl ütős az ügyféltámogatás, és nincs QuickWin app a sportfogadás termékhez.

GYIK

Igen. Például Visa típusú kártyákra kérhető QuickWin kifizetés.
Igen, a hazánkban – alternatív linken keresztül – elérhető webhelyen kell a KYC-t lebonyolítanod.
Igen, de ez ügyben az ügyfélszolgálathoz kell fordulni.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
QuickWin
UEFA Euro 2024
felső